Produktvalg Motorsager - elektrisk

MSE 141

Letthåndterlig elektrisk motorsag

Generell info

Letthåndterlig og med høy skjæreeffekt. God ergonomi for kraftbesparende arbeider. Utstyrt med kjedestramming fra siden for sikker og enkel stramming av kjedet. Oljetank med gjennomsiktig visningsvindu gjør det enkelt å ha kontroll på oljenivået. Sagen er også utstyrt med overbelastningsvern. Elektrisk motorsag er valget for deg som arbeider i nærheten av huset eller garasjen, og ønsker en sag med lavt lydnivå og lave utslipp.

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tekniske data

MSE 141 C-Q

Tekniske data

Tekniske data Verdi
Sverdlengde cm 35
Sverdlengde in 14
Nominell spenning V 230
Effekt W 1.400,0
Vekt kg 1) 4,1
Vekt Pounds 2) 9
Lydtrykknivå dB(A) 3) 90
Lydeffektnivå dB(A) 4) 101
Vibrasjonsverdi venstre m/s² 5) 3,3
Vibrasjonsverdi høyre m/s² 5) 4,2
Kabellengde m 0,4
Sagkjededeling 3/8 " P

1) Vekt uten kabel og sagkjedeolje, med sverd og sagkjede
2) med Sägekette, uten Kabel und SägeKjede haftöl
3) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2,0 dB(A)
4) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2,5 dB(A)
5) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2 m/s²

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

MSE 141 C-Q

Standard utstyr

 • Gjennomsiktig oljetank Zoom
  Gjennomsiktig oljetank

  Full oversikt så du ikke går tom for olje: Takket være den gjennomsiktige tanken har du alltid full kontroll over oljenivået. Sagkjedeolje fylles enkelt og behagelig på med STIHLs påfyllningssystem for olja.

 • Kjedebrems QuickStop Super (Q) Zoom
  Kjedebrems QuickStop Super (Q)

  Et ekstra bremsesystem for ekstra sikkerhet - bare på STIHL. Kjeden stopper ikke bare på tilbakekast eller når kjedebremsen aktiveres via det fremre håndtaket, men også når det bakre håndtaket slippes. Kjedens rotasjonen stoppes på sekundet, noe som gir brukeren en enda bedre beskyttelse.

 • Kjedestramming fra siden Zoom
  Kjedestramming fra siden

  Kjedestrammeren er lett tilgjengelig på forsiden av sagens kjededrevsdeksel. Din hånd er alltid på trygg avstand fra sagkjedets skarpe skjærtenner og spissene på barkstøtten.

 • Overbelastningsvern Zoom
  Overbelastningsvern

  Høyeste effekt uten overbelastning: dersom motorsagen skulle gå for varm, stopper den elektriske motoren automatisk for å beskytte seg mot skader og overoppheting. Etter bare kort tid blir motoren kjøligere og du kan begynne å jobbe igjen uten problemer.

 • Strekkavlaster Zoom
  Strekkavlaster

  Strekkavlaster gjør at stikkontakten ikke løsner når det dras i kabelen.

 • Topplassert tankpåfyllning Zoom
  Topplassert tankpåfyllning

  Kjedeoljens tankåpning sitter plassert oppe på sagen hvilket gjør det både enkelt, behagelig og uten søl å fylle på ny sagkjedeolje.

Ekstra tilbehør

 • Lettvektssverd Zoom
  Lettvektssverd

  Dette ekstremt lette sverdet består av elektrisk sammensveisede stålplater med store utsparringer. Disse utsparringene er fylt med glassfiberarmert polyamid.

Noen av komponentene kan du lese mer om under Produkt teknikk .

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon da / fi / no / sv 21.02.2023