Produktvalg Motorsager - hjem og fritid

MS 182

MS 182 bensindrevet motorsag: utmerker seg i anleggsgartnerbransjen

Generell info

Kompakt og allsidig motorsag for vedlikehold av privat eiendom, hage- og landskapsarbeid samt håndverk. Med kraftig STIHL 2-MIX-motor for svært god skjæreytelse, STIHL antivibrasjonssystem for arbeid med lav belastning, kjedestramming på siden for enkel og sikker etterstramming av sagkjedet og robust kløfteanslag for presis skjæring. Motorsagen har enkel betjening av alle funksjoner som start, drift og stopp for tommelen på bakre hånd.

Inneholder



Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tekniske data

MS 182 motorsag fra høyre

Tekniske data

Tekniske data Verdi
Skinnelengde cm 35
Slagvolum cm³ 35,8
Effekt kW/hk 1,6/2,2
Effekt bhp 2,2
Vekt kg 1) 4,6
Ytelsesvekt kg/kW 2,8
Systemvekt kg 2) 5,27
Lydtrykknivå dB(A) 3) 103
Vibrasjonsverdi venstre m/s² 4) 3,1
Vibrasjonsverdi høyre m/s² 4) 3,7
Sagkjededeling 3/8 " P
CO2 g/kWh 1.127

1) Vekt med tom tank, uten sverd og sagkjede
2) Med full tank bensin og kjedeolje, inkl. sverd og kjede
3) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2,5 dB(A)
4) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2 m/s²

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

MS 182 motorsag fra høyre

Standard utstyr

  • KOMBIHÅNDTAK MED STOPPFUNKSJON Zoom
    KOMBIHÅNDTAK MED STOPPFUNKSJON

    FORENKLER BETJENINGEN. Det er bare nødvendig med én startposisjon på kombibryteren. Etter utkobling går betjeningshendelen automatisk tilbake til driftsstilling takket være stoppfunksjonen. Den varme maskinen kan da umiddelbart startes på nytt.

  • KJEDESTRAMMING PÅ SIDEN Zoom
    KJEDESTRAMMING PÅ SIDEN

    FOR ENKEL OG SIKKER ETTERSTRAMMING. Kjedestrammingen på siden gir en beskyttet, enkel og rask stramming og utskiftning av kjedet. Strammeskruen betjenes sideveis gjennom kjededrevsdekselet.

  • VERKTØYLØST TANKLOKK FOR OLJE- OG DRIVSTOFFTANK Zoom
    VERKTØYLØST TANKLOKK FOR OLJE- OG DRIVSTOFFTANK

    RASK OG ENKEL BETJENING. Takket være det verktøyfrie tanklokket kan du åpne og lukke olje- og drivstofftanken med bare noen få håndgrep takket være bajonettlås.

  • STIHL 2-MIX-MOTOR Zoom
    STIHL 2-MIX-MOTOR

    SPESIELT YTELSESEFFEKTIV. Med STIHL sin 2-Mix-motor reduserer du avgassbelastningen samt forbruket og dermed også driftskostnadene. Denne 2-taktsmotoren krever lite vedlikehold og bruker drivstoffet effektivt også ved høye ytelser. Som drivstoff bruker du en blanding av bensin og motorolje. STIHL 2-MIX-motoren oppfyller det strenge EU-avgassdirektivet trinn V.

  • STIHL ANTIVIBRASJONSSYSTEM Zoom
    STIHL ANTIVIBRASJONSSYSTEM

    FOR ET MER BEHAGELIG ARBEID. Når maskinens kraft utnyttes, oppstår det vibrasjoner som er spesielt merkbare i håndtaksområdet. Buffer- og fjærelementene i STIHL antivibrasjonssystemet reduserer overføringen av motorvibrasjoner til gripeområdet og dermed til din kropp. Det innebærer: Enheten er mer rolig i hånden, og du kan arbeide mye mer uten å bli sliten.

  • KOMPENSATOR Zoom
    KOMPENSATOR

    MINDRE VEDLIKEHOLD. Et reguleringssystem i forgasseren, kompensatoren, sørger for at motorytelse, avgasskvalitet og drivstofforbruk holdes tilnærmet konstant over et lengre tidsrom, til tross for økende tilsmussing av luftfilteret. Rengjør derfor ikke luftfilteret før du merker at ytelsen reduseres. På den måten kan du arbeide uten vedlikehold i lang tid.

  • TRANSPARENT OLJETANK Zoom
    TRANSPARENT OLJETANK

    GJØR DET ENKLERE Å KONTROLLERE FYLLINGSNIVÅ. Med den gjennomsiktige oljetanken kan du enkelt og raskt kontrollere kjedeoljenivået. På den måten vet du alltid når du må etterfylle kjedeolje for å kunne arbeide effektivt.

  • 4-ports spyleteknikk Zoom
    4-ports spyleteknikk

    Denne teknikken reduserer ytterligere utslippet av skadelige stoffer. Via fire overføringskanaler ledes drivstoff-/luftblandingen inn i sylinderens brennkammer, der den virvles rundt kraftig før tenningen. Resultatet blir bedre utnyttelse av drivstoffet, og mindre andel uforbrent blanding i avgassene.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tilbehør

MS 182 motorsag fra høyre

Tilbehør

    • Filholder 2-i-1 Zoom
      Filholder 2-i-1

      Et praktisk verktøy for rask sliping av tenner og ryttere i en arbeidsoperasjon. Ideell for deg som ikke filer kjeder hver dag. For sliping av 1/4" P, 3/8" P, .325", 3/8'' og .404" sagkjeder. Integrert filtoleranseutligning.

    Inneholder

    • FUNCTION Universal vernebukse, midje Zoom
      FUNCTION Universal vernebukse, midje

      Vernebukse i pustende materiale med høy komfort. Farge antrasitt, svart og oransje varselfarge. Testet kuttbeskyttelse i henhold til EN 381. God bevegelighet spesielt i setedelen og i skrittet. Beskyttelse mot torner både på for- og baksiden av beina samt nyrebeskyttelse. Verneklasse 1 (= 20 m/s). Materiale signaloransje stoff og for: 100 % polyester. Materiale ytterstoff: 65 % polyester, 35 % bomull.  Finnes i størrelsen XS-3XL.

    Tekniske data Verdi
    Slim Fit Nei
    Regular Fit Ja
    Antall baklommer 1
    Antall lommer 4
    Antall sidelommer 2
    Refleksjonsmateriale Nei
    Kneforsterkning/albueforsterkning Nei
    Forsterket bakdel Nei
    Størrelse 3XL,L,M,S,XL,XS,XXL
    Elastisk linning Ja
    Vekt 1.250 g
    Beskyttelsesnivå 1
    Lag skjærevern 9
    Knapper for bukseseler Ja
    Ventilasjonsglidelåser Nei

    Inneholder

    • Hjelmsett FUNCTION Universal Zoom
      Hjelmsett FUNCTION Universal

      Lett modell med stort nettingvisir som slipper inn godt med lys. Hørselvern med god dempning og komfortabelpassform. Hjelmen har også ventilasjonsåpninger som gir god lufting på varme dager.  Hjelminnredningen kan enkelt justeres for en perfekt passform. Oppfyller EN 352, EN 397 og EN 1731.

    Tekniske data Verdi
    Isolasjonsverdi 26 dB
    H-verdi 33 dB
    M-verdi 24 dB
    L-verdi 14 dB
    Hjelminnmat 4-Punkt
    Ventilasjonsåpningene ja, ikke justerbart
    Regnrenne (hjelmsett) Nei

    Inneholder

    • Lærstøvel FUNCTION Zoom
      Lærstøvel FUNCTION

      Overmateriale av vannavstøtende kvalitetslær. Farge: svart. Høy brukskomfort med pustende tekstilfor med polstret skaftkant, slitesterke snøringselementer med lissekroker, slitasje- og skrapefast skotupp og dempende PU-mellomsåle. Skoen er stødig med sklisikker profilert såle. Verneinnleggsklasse 1 (=20 m/s). Størrelse 39-47.

    Tekniske data Verdi
    Skafthøyde 20 cm
    Størrelse 39-47
    Stålhette Ja
    Mellomsåle av stål Nei
    Beskyttelsesnivå 1
    Egnet for spikes Nei
    Egnet for stigjern Nei
    Bøyebeskyttelse Ja

    Inneholder

    • Arbeidshanske FUNCTION DuroGrip Zoom
      Arbeidshanske FUNCTION DuroGrip

      Universal arbeidshanske, PES-strikket med grovt lateksbelegg. Pustene stoff på håndryggen og på oversiden av fingertuppene. Perfekt til arbeid i våte forhold, meget robuste. Farge svart/oransje.

    Tekniske data Verdi
    Borrelås Nei
    Refleksstriper Nei
    Størrelse M/9

    Inneholder

    • Spesialrengjøringsmiddel Varioclean Zoom
      Spesialrengjøringsmiddel Varioclean

      Spesialrengjøringmiddel for oppløsing og rensing av biooljerester, samt for rensing av hus og STIHL HD2-filtre (svarte) eller PÅ-filtre (hvite).

    • Sagkrakk i tre Zoom
      Sagkrakk i tre

      Lett og stabil sagkrakk til f.eks. saging eller kapping av ved. Vekt: 7,2 kg. Maks bærelast: 70 kg.

    Inneholder

    • Automatisk helletut for bensin Zoom
      Automatisk helletut for bensin

      For enkelt påfylling med STIHL kombikanne. Vend tuten opp/ned og trykk den mot tanken. Når tanken er full stoppes tilførselen automatisk. Sparer bensin og hindrer søl.

    Inneholder

    • Automatisk helletut for kjedeolje Zoom
      Automatisk helletut for kjedeolje

      Til STIHL kombikanner. For enkel påfylling av maskinen uten overfylling. Vend tuten opp/ned og press den mot påfyllingsåpningen.  Når tanken er full stoppes tilførselen automatisk.

    Inneholder

    • Kombikanne oransje, 3 l/1,5 l Zoom
      Kombikanne oransje, 3 l/1,5 l

      Liten dobbel beholder for 3 liter drivstoff og 1,5 liter sagkjedeolje. EU-godkjent. Inklusive helletut. Kannen passer til STIHL påfyllingssystemer.

    Inneholder

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon da / fi / no / sv 20.02.2024