Produktvalg Motorsager - hjem og fritid

NyhetMS 182

MS 182 bensindrevet motorsag: utmerker seg i anleggsgartnerbransjen

Generell info

Kompakt og allsidig motorsag for vedlikehold av privat eiendom, hage- og landskapsarbeid samt håndverk. Med kraftig STIHL 2-MIX-motor for svært god skjæreytelse, STIHL antivibrasjonssystem for arbeid med lav belastning, kjedestramming på siden for enkel og sikker etterstramming av sagkjedet og robust kløfteanslag for presis skjæring. Motorsagen har enkel betjening av alle funksjoner som start, drift og stopp for tommelen på bakre hånd.

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tekniske data

MS 182

Tekniske data

Tekniske data Verdi
Sverdlengde cm 35
Sylindervolum cm³ 35,8
Effekt kW/hk 1,6/2,2
Effekt Um 2,2
Vekt kg 1) 4,6
Vekt/effektforhold kg/kW 2,8
Vekt komplett kg 2) 5,27
Lydtrykknivå dB(A) 3) 103
Vibrasjonsverdi venstre m/s² 4) 3,1
Vibrasjonsverdi høyre m/s² 4) 3,7
Sagkjededeling 3/8 " P
CO2 verdi g/kWh 1.127

1) Vekt med tom tank, uten sverd og sagkjede
2) Med full tank bensin og kjedeolje, inkl. sverd og kjede
3) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2,5 dB(A)
4) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2 m/s²

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

MS 182

Standard utstyr

 • Kombibryter med stoppknapp-funksjon Zoom
  Kombibryter med stoppknapp-funksjon

  For kaldstart trenger STIHL M-Tronic bare og stilles i startstilling på kombibryteren. Etter start kan du umiddelbart gi full gass. Når sagen slås av sørger stoppknapp-funksjonen til at kombibryteren automatisk går tilbake til driftsstilling. Den varme maskinen kan dermed startes på nytt direkte.

 • Kjedestramming fra siden Zoom
  Kjedestramming fra siden

  Kjedestrammingen sitter lett tilgjengelig på siden og utføres enkelt med et verktøy som følger med sagen. Du risikerer ikke at hånden kommer for nært kjedet slik som ved kjedestramming forfra.

 • Verktøyløst tanklokk Zoom
  Verktøyløst tanklokk

  Tanklokket åpnes ved å trykke ned og vri om. Tanklokket har en utforming og dobbelt forsegling som gjør at det er sikret mot utilsiktet åpning, samtidig som det forhindrer at smusspartikler kommer inn i drivstofftanken.

 • STIHL 2-MIX motor Zoom
  STIHL 2-MIX motor

  STIHLs drivstoffgjerrige 2-MIX motor med 1-i-4 kanalteknologi er meget effektsterk og har en enorm trekkraft, samtidig som drivstofforbruket er opptil 20 % lavere sammenlignet med lignende STIHL 2-takts motorer uten 2-MIX teknologi. Utslippet reduseres samtidig med opptil 50 %. Den oppfyller det europeiske avgassdirektivet EU II.

 • Antivibrasjonssystem Zoom
  Antivibrasjonssystem

  I eksakt beregnede buffersoner reduseres vibrasjonene som skapes av motoren og det roterende sagkjedet. Det gjør sagingen sikrere og mindre slitsomt.

 • Kompensator Zoom
  Kompensator

  Regulatoren i forgasseren hindrer drivstoffblandingen i å bli for fet ved økende tilsmussing av luftfilteret. STIHL kompensator registrerer dersom luftmengden minsker og struper da drivstofftilførselen slik at drivstoff-/luftblandingen alltid holdes optimal, selv om filteret er nesten helt tett. Filteret i en STIHL motorsag får derfor lange rengjøringsintervaller.

 • Transparent oljetank Zoom
  Transparent oljetank

  Full kontroll over tanken: Den transparente tanken gjør at du alltid har kontroll over kjedeoljenivået. Kjedeolje fylles på raskt og enkelt med hjelp av STIHLs påfyllingssystem.

 • 4-ports spyleteknikk Zoom
  4-ports spyleteknikk

  Denne teknikken reduserer ytterligere utslippet av skadelige stoffer. Via fire overføringskanaler ledes drivstoff-/luftblandingen inn i sylinderens brennkammer, der den virvles rundt kraftig før tenningen. Resultatet blir bedre utnyttelse av drivstoffet, og mindre andel uforbrent blanding i avgassene.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tilbehør

MS 182

Tilbehør

  • Filholder 2-i-1 Zoom
   Filholder 2-i-1

   Et praktisk verktøy for rask sliping av tenner og ryttere i en arbeidsoperasjon. Ideell for deg som ikke filer kjeder hver dag. For sliping av 1/4" P, 3/8" P, .325", 3/8'' og .404" sagkjeder. Integrert filtoleranseutligning.

  Inneholder

  • FUNCTION Universal vernebukse, midje Zoom
   FUNCTION Universal vernebukse, midje

   Vernebukse i pustende materiale med høy komfort. Farge antrasitt, svart og oransje varselfarge. Testet kuttbeskyttelse i henhold til EN 381. God bevegelighet spesielt i setedelen og i skrittet. Beskyttelse mot torner både på for- og baksiden av beina samt nyrebeskyttelse. Verneklasse 1 (= 20 m/s). Materiale signaloransje stoff og for: 100 % polyester. Materiale ytterstoff: 65 % polyester, 35 % bomull. Finnes i størrelsen XS-3XL.

  Tekniske data Verdi
  Antall verneinnlegg 9
  CE-godkjennelse Ja
  Passform 1) Regular Fit -
  Størrelser 44-64
  Total vekt 2) 1,2 kg
  Verneklasse 1

  1) -
  2) ved størrelse 52

  Inneholder

  • Hjelmsett FUNCTION Universal Zoom
   Hjelmsett FUNCTION Universal

   Lett modell med stort nettingvisir som slipper inn godt med lys. Hørselvern med god dempning og komfortabelpassform. Hjelmen har også ventilasjonsåpninger som gir god lufting på varme dager. Hjelminnredningen kan enkelt justeres for en perfekt passform. Oppfyller EN 352, EN 397 og EN 1731.

  Tekniske data Verdi
  Hjelmskall, materiale ABS
  Lyddemping 1) SNR 26
  Vekt 620 g
  Dempingsverdi (SNR) 26 dB
  H-verdi 31 dB
  M-verdi 23 dB
  L-verdi 16 dB
  Hjelminnredning 4-Punkt

  1) H-M-L: høy-, middel- og lavfrekvens støy

  Inneholder

  • Lærstøvel FUNCTION Zoom
   Lærstøvel FUNCTION

   Overmateriale av vannavstøtende kvalitetslær. Farge: svart. Høy brukskomfort med pustende tekstilfor med polstret skaftkant, slitesterke snøringselementer med lissekroker, slitasje- og skrapefast skotupp og dempende PU-mellomsåle. Skoen er stødig med sklisikker profilert såle. Verneinnleggsklasse 1 (=20 m/s). Størrelse 39-47.

  Tekniske data Verdi
  Bruddbeskyttelse ja
  DIN EN ISO 17249 ja
  DIN EN ISO 20345 ja
  Enkel å ta på ja
  Kalvelær ja
  Mellomsåle av stål/spiktrampvern nei
  Selvrengjørende profilsåle med grovt mønster ja
  Stålhette ja
  Velegnet for pigger nei
  Velegnet for stegjern nei

  Inneholder

  • Arbeidshanske FUNCTION DuroGrip Zoom
   Arbeidshanske FUNCTION DuroGrip

   Universal arbeidshanske, PES-strikket med grovt lateksbelegg. Pustene stoff på håndryggen og på oversiden av fingertuppene. Perfekt til arbeid i våte forhold, meget robuste. Farge svart/oransje.

  Tekniske data Verdi
  Fornavn* FUNCTION
  Lukket flens Ja

  Inneholder

  • Sagkrakk i tre Zoom
   Sagkrakk i tre

   Lett og stabil sagkrakk til f.eks. saging eller kapping av ved. Vekt: 7,2 kg. Maks bærelast: 70 kg.

  Inneholder

  • Automatisk helletut for bensin Zoom
   Automatisk helletut for bensin

   For enkelt påfylling med STIHL kombikanne. Vend tuten opp/ned og trykk den mot tanken. Når tanken er full stoppes tilførselen automatisk. Sparer bensin og hindrer søl.

  Inneholder

  • Automatisk helletut for kjedeolje Zoom
   Automatisk helletut for kjedeolje

   Til STIHL kombikanner. For enkel påfylling av maskinen uten overfylling. Vend tuten opp/ned og press den mot påfyllingsåpningen. Når tanken er full stoppes tilførselen automatisk.

  Inneholder

  • Kombikanne oransje, 3 l/1,5 l Zoom
   Kombikanne oransje, 3 l/1,5 l

   Liten dobbel beholder for 3 liter drivstoff og 1,5 liter sagkjedeolje. EU-godkjent. Inklusive helletut. Kannen passer til STIHL påfyllingssystemer.

  Inneholder

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon da / fi / no / sv 09.03.2023