Produktvalg Trimmer - batteri

NyhetFSA 60 R

Effektiv og stillegående

Generell info

Lett batteritrimmer FSA 60 R i moderne design, for pleie av plen og plenkanter. Den effektive og børsteløse EC-motoren sikrer at maskinene til enhver tid har den optimale og konstante arbeidsytelse. Den lave vekten, gode balansen og det ergonomiske betjeningshåndtaket med trinnløs justering av hastigheten muliggjør også lengre perioder med bruk. Avhengig av dine behov, kan du velge mellom tre forskjellige skjæreverktøy. FSA 60 R leveres med AutoCut C 6-2, med en klippediameter på 350 mm. Påfylling av trimmertråd gjøres enkelt ved å sette den inn i trimmerhodet utenfra for hånd. Trimmeren kan også brukes med STIHL DuroCut 5-2 eller PolyCut 6-2 med to plastkniver. Trimmerhodene byttes uten verktøy. Avstandsbøylen hindrer skader når man klipper inntil planter, potter eller store steiner. Rundhåndtaket gjør at trimmeren ligger godt og trygt i hånden. Hvis du som hobbygartner eller hageeier ønsker å klippe små plener eller trimme plenkanter raskt og enkelt, så er batteritrimmeren FSA 60 R det riktige valget.

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tekniske data

FSA 60 R

Tekniske data

Tekniske data Value
Vibrasjonsverdi venstre m/s² 1) 3,7
Vibrasjonsverdi høyre m/s² 1) 2
Vekt kg 2) 3,2
Skjæreverktøy AutoCut C6-2
Total lengde uten skjæreverktøy cm 168
Nominell spenning V 36
Skjærediameter mm 350
Batteridriftstid med AK 10 min 3) opptil 13
Batteridriftstid med AK 20 min 3) opptil 30
Batteridriftstid med AK 30 min 3) opptil 38
Batteriteknologi Lithium-Ion AK-System

1) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2 m/s²
2) Vekt uten batteri
3) Brukstiden kan variere avhengig av bruksområde

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

FSA 60 R

Standard utstyr

 • EC Motor Zoom
  EC Motor

  Den børsteløse elektriske motoren (EC) fra STIHL er energieffektiv og nesten slitasjefri, takket være STIHL EC elektronikk. Et intelligent kontrollsenter gjenkjenner til enhver tid batteriet som er koblet til enheten og forsyner EC-motoren med riktig strøm til batteriet. Dette sikrer at enheten alltid har optimal ytelse tilgjengelig - og at denne er konstant gjennom hele batteriets utladningsprosess.

 • Brukes med Smart Connector 1.0 Zoom
  Brukes med Smart Connector 1.0

  Enheten er kompatibel med Smart Connector 1.0 og kan enkelt integreres i STIHL-connected.

 • Avstandsbøyle Zoom
  Avstandsbøyle

  Beskytter klippehodet mot skader samtidig som den beskytter planter og trær mot skader fra trimmertråden.

 • Bytte av skjæreverktøy uten verktøy Zoom
  Bytte av skjæreverktøy uten verktøy

  Skjæreverktøyet kan byttes enkelt og uten bruk av verktøy. Du kan velge mellom AutoCut C 6-2, PolyCut 6-2 og DuroCut 5-2.

 • Rundhåndtak Zoom
  Rundhåndtak

  Rundhåndtak er optimalt ved kanttrimming og arbeid på områder der det er liten plass, eks. mellom busker og planter.

 • Trinnløs hastighetsregulering Zoom
  Trinnløs hastighetsregulering

  Den ønskede hastigheten kan stilles inn i tre trinn ved hjelp av det nye ergonomiske kontrollhåndtaket, og reguleres trinnløst.

 • Ergonomisk kontrollhåndtak med ergo-spak Zoom
  Ergonomisk kontrollhåndtak med ergo-spak

  Det ergonomiske betjeningshåndtaket, med bryterhåndtak for å slå på/av og bryterlås, er enkelt å gripe og absorberer vibrasjoner.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
International 16.03.2021