Produktvalg Batteridrevne motorsager

MSA 160 C-B

Effektiv batterimotorsag i AP-systemet

Generell info

Batteridrevet motorsag for trearbeid i støysensitive områder. En godt balansert og effektsterk motorsag med ergonomisk design. Leveres med ¼"-PM3-kjede for høy skjæreeffekt og presise kutt, enkel betjening med ergonomisk håndtak med potensiometerfunksjon for trinnløs turtallsregulering, hurtigstramming av kjedet, integrert siktlinje og gjennomsiktig oljetank. Sverdlengde 30 cm. Anbefalt batteri: AP 300 S..

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tekniske data

MSA 160 C-B batterimotorsag

Tekniske data

Tekniske data Verdi
Skinnelengde cm 30
Nominell spenning V 36
Vekt kg 1) 3,1
Systemvekt kg 3,5
Lydtrykknivå dB(A) 2) 85
Lydeffektnivå dB(A) 3) 93
Vibrasjonsverdi venstre m/s² 4) 4,6
Vibrasjonsverdi høyre m/s² 4) 3,9
Sagkjededeling 1/4"P
Anbefalt batteri AP 200
Batterilevetid med AP 200 min 5) opptil 42
Batterilevetid med AP 300 S min 5) opptil 62
Batterilevetid med AP 500 S min 74
Batterilevetid med AR 2000 L min 5) opptil 195
Batterilevetid med AR 3000 L min 5) opptil 300
IP_SCHUTZGRAD IPX4

1) uten batteri, med sverd og kjede
2) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2,5 (dB(A)
3) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2,5 dB(A)
4) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2 m/s²
5) Brukstiden kan variere avhengig av bruksområde

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

MSA 160 C-B batterimotorsag

Standard utstyr

 • EC-MOTOR Zoom
  EC-MOTOR

  EFFEKTIV OG KREVER LITE VEDLIKEHOLD. Takket være den kompakte konstruksjonen, den lave vekten og den høye virkningsgraden gir EC-motoren deg mulighet til å arbeide energieffektivt. Dessuten har denne motoren lang levetid.

 • Ergonomisk sikkerhetssperre i tommelgrepet Zoom
  Ergonomisk sikkerhetssperre i tommelgrepet

  Den ergonomiske sikkerhetssperren er stor, hevet fra dekselet og robust. Lett å nå uansett tommelstørrelse eller grep. Enkel og sikker tilgang også utenfor synsfeltet (f.eks. ved felleskår). Knappen er godt integrert i dekselet og effektiv gummipakning gir lang levetid.

 • Kontrollknapp med potensiometerfunksjon Zoom
  Kontrollknapp med potensiometerfunksjon

  For praktisk bruk. Med de myke komponentene i håndtaket ligger den godt i hånden, og er både enkel og sikker å kjøre. I tillegg sikres grepet av det myke belegget, spesielt når det er vått.

 • STIHL KJEDEHURTIGSPENNING Zoom
  STIHL KJEDEHURTIGSPENNING

  VERKTØYFRI ETTERSPENNING AV SAGKJEDET. Takket være STIHL kjedehurtigstrammer strammer du sagkjedet raskt og uten verktøy med justeringshjulet. Ved å dreie justeringshjulet mot venstre slakkes sagkjedet av, og ved å dreie justeringshjulet mot høyre spennes sagkjedet. Stram kjededrevsdekselet og sverdet vil automatisk feste seg.

 • TRANSPARENT OLJETANK Zoom
  TRANSPARENT OLJETANK

  GJØR DET ENKLERE Å KONTROLLERE FYLLINGSNIVÅ. Med den gjennomsiktige oljetanken kan du enkelt og raskt kontrollere kjedeoljenivået. På den måten vet du alltid når du må etterfylle kjedeolje for å kunne arbeide effektivt.

 • TOHÅNDSBETJENING Zoom
  TOHÅNDSBETJENING

  GJØR ARBEIDET KOMFORTABELT. Din STIHL motorsag har et ergonomisk utformet håndtak og et komfortabelt, bakre betjeningshåndtak med myke komponenter. Takket være denne tohåndsbetjeningen arbeider du komfortabelt, kraftbesparende og sikkert i alle stillinger.

 • Verktøyløst lokk
  Verktøyløst lokk

  Kjapt og enkelt å bruke. Den gjennomsiktige oljetanken har verktøyløst bajonettlokk som åpnes enkelt for hand.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tilbehør

MSA 160 C-B batterimotorsag

Tilbehør

  • Cut Kit 7 sverd- og kjedepakke til MSA 200 Zoom
   Cut Kit 7 sverd- og kjedepakke til MSA 200

   Til og med de beste kjedene blir etter en tid så sløve og slitt at de må byttes ut. Med sverd- og kjedepakkene fra STIHL får du en praktisk løsning som inneholder det du trenger for å opprettholde den gode skjæreeffekten til motorsagen din. STIHL Cut Kit 7 sverd- og kjedepakke kan benyttes på batterimotorsagen MSA 200.
   Monteringsanvisning finner du via en QR-kode på forpakningen, og med enkle grep er motorsagen din oppdatert og klar for nye oppdrag, med optimal skjæreeffekt.

   STIHL Cut Kit 7 til STIHL MSA 200 inneholder:

   • 1 x STIHL Rollomatic E Mini, 1/4" P, 1,1 mm (35 cm) sverd
   • 2 x STIHL 1/4" P Picco Micro 3 (PM3), 1,1 mm kjeder

   Det smale og lette STIHL Rollomatic E Mini, 1/4" P-sverdet er optimalt for effektivt og presist arbeid med for eksempel beskjæring av busker og trær eller kapping av fyringsved. STIHL 1/4" P Picco Micro 3 (PM3)-kjede har lav kasttendens og lave vibrasjoner, og har en smal konstruksjon. Sverdet og kjedet er optimalt tilpasset hverandre og motorsagen, slik at du får høy effekt under arbeidet. Regelmessig vedlikehold og bytte av skjæreutstyr gjør at motorsagen din opprettholder effekten over lengre tid.

  Inneholder

  • AL 301-4, multilader Zoom
   AL 301-4, multilader


   Når du jobber som gartner, innen landbruk og jordbruk, med eiendomsdrift eller liknende, og arbeider med mange batteridrevne maskiner, må du sannsynligvis lade flere batterier ofte. For at du alltid skal ha nok ladede batterier i STIHL AP-systemet kan du benytte deg av multiladeren STIHL AL 301-4. Kan festes både til vegg og på hylle, eller monteres fast i bil. 


   Ladetiden og energiforsyningen er godt balansert og den er enkel å bruke. Bransjens første multilader er spesialutviklet for å kunne brukes i biler og det er lagt stor vekt på en robust konstruksjon og effektiv energiutnyttelse. Multiladeren STIHL AL 301-4 kan stables samt monteres og oppbevares uten å ta for mye plass. Ladingen kan også situasjonstilpasses slik at enkelte batterier kan lades fort.


  Tekniske data Verdi
  Nominell spenning 220-240 V
  Merkestrøm 2,3 A
  Vekt 1) 4,4 kg
  Effektbehov 0,3 kW
  Ladestrøm 6,5 A

  1) 0

  Inneholder

  • Hurtiglader AL 500 Zoom
   Hurtiglader AL 500

   STIHL hurtiglader til Lithium-Ion batterier AP og AR. Høy ladestrøm for svært rask og skånsom lading. Innretning i bunnen av huset for veggfeste og kabeloppvikling, med visning av driftstilstand (LED-lampe) og aktiv batterikjøling.

  Tekniske data Verdi
  Nominell spenning 220-240 V
  Merkestrøm 2,6 A
  Vekt 1) 1,3 kg
  Effektbehov 0,6 kW
  Ladestrøm 12 A

  1) 0

  Inneholder

  • AP-adapter Zoom
   AP-adapter

   For energioverføring mellom et AP eller AR batteri til en maskin med batterispor i forbindelse med belteveske AP med tilkoblingsledning.

  Inneholder

  • Batteribelte med bæresele Zoom
   Batteribelte med bæresele

   Bæresett for å bære AP-batterier på hoftene, som fordeler batterivekten jevnt over skuldre og hofter. Leveres komplett med batteribelte og bæresele. For å koble batteriet til maskinen kreves en beltelomme med tilkoblingsledning (gjelder maskiner med bøssing) pluss et AP-adapter (gjelder maskiner med batterispor).

  Inneholder

  • Deksel for STIHL batterispor AP Zoom
   Deksel for STIHL batterispor AP

   Til dekking av batterikammeret på alle batteridrevne maskiner fra STIHL AP-systemet. Beskytter mot støv og skitt ved langvarig oppbevaring.

  Inneholder

  • Batteriveske AP med tilkoblingsledning Zoom
   Batteriveske AP med tilkoblingsledning

   Muliggjør energioverføringen fra et STIHL AP-batteri til en maskin med kontakt (ikke batterispor). Kan kombineres med batteribeltet for bedre ergonomi.

  Inneholder

  • Veske til batteribelte Zoom
   Veske til batteribelte

   Ideell for enkel transport og oppbevaring av et ekstra AP batteri eller tilbehør som f.eks vernebriller, hansker og kvaefjerner. Festes på batteribeltet.

  Inneholder

  • Bæresystem til AP-batterier Zoom
   Bæresystem til AP-batterier

   Komfortabelt og lett bæresystem for opptil to AP-batterier. Kan brukes sammen med AP-beltelomme med tilkoblingsledning, som alternativ til batteriene AR som kan bæres på ryggen. Passer til batterimaskiner med tilkoblingsledning og maskiner med batterispor.

  Inneholder

  • Bæresystem AR L Zoom
   Bæresystem AR L

   Bæresystem for feste av ryggbatteriene AR 2000 L og AR 3000 L, uten bruk av verktøy. Utstyrt med tredelt lengdejusterbare skulderstropper for individuell tilpassing og bevegelig hoftebelte for komfortabelt og ergonomisk arbeid. Energioverføringen skjer i kombinasjon med tilkoblingsledning og AP-adapter.

  Inneholder

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Batteri

MSA 160 C-B batterimotorsag

Batteri

  • Batteri AP 300 Zoom
   Batteri AP 300

   Lithium-Ion batteri med en spenning på 36 V og batterienergi på hele  227 Wh. Driftstid avhenger av maskin og bruksområde. Utstyrt med ladestatusvisning (fire LED-lamper). Er kompatibelt med laderne AL 101, AL 300/301 og AL 500/501.

  Tekniske data Verdi
  Vekt batteri 1,8 kg
  Nominell spenning 36 V
  Energiinnhold 227 Wh
  Nominell kapasitet iht. IEC 61960 6 Ah
  Nominell kapasitet celle (iht. produsentinformasjon) 2,1 Ah

  Inneholder

 • Tekniske data Verdi
  Vekt batteri 1,8 kg
  Nominell spenning 36 V
  Energiinnhold 281 Wh
  Nominell kapasitet iht. IEC 61960 7,2 Ah
  Nominell kapasitet celle (iht. produsentinformasjon) 2,6 Ah

  Inneholder

  • AP 300 S batteri

  • Batteri AP 500 S Zoom
   Batteri AP 500 S


   STIHL AP-systemet har maskiner til hagen, grøntområder, trepleie og skogen. Med riktig Lithium-Ion AP-batteri, kan du uten problemer ta deg av krevende oppgaver med STIHL batterimaskiner. Fire LED-lamper forteller deg alltid hvor mye batteri som er igjen og med den unike Power Laminat teknologien får du ladet dobbelt så mange ganger med batteriet STIHL AP 500 S sammenlignet med STIHL AP 300 S. Batteriet AP 500 S kan integreres i STIHL maskinparken i STIHL connected. Der du kan se aktuell informasjon om den faktiske driftstiden.


   STIHL AP 500 S med 36 V lades med hurtigladerne STIHL AL 300/301 og AL 500/501 eller med standardladeren STIHL AL 101.


   I vår oversikt over batteridriftstider og ladetider kan du se hvor lenge du kan arbeide med din STIHL batterimaskin og hvor lang tid det tar å lade det brukte AP-batteriet. I oversikten ser du også hvilket AP-batteri som anbefales til din STIHL maskin.


   Alle batterimaskiner i STIHL AP-systemet er utviklet for profesjonell bruk uavhengig av værforhold. De er også utrustet med en velprøvd sprutbeskyttelse. I tillegg til å ha gjennomgått grundige interne vanntester, har den også blitt sertifisert i henhold til beskyttelsesklasse IPX4


  Tekniske data Verdi
  Vekt batteri 2 kg
  Nominell spenning 36 V
  Energiinnhold 337 Wh
  Nominell kapasitet iht. IEC 61960 8,8 Ah
  Nominell kapasitet celle (iht. produsentinformasjon) 9,36 Ah

  Inneholder

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon International 14.03.2023