STIHL TIMBERSPORTS®: Det ypperste innen tømmersport

STIHL TIMBERSPORTS® er en serie ekstremsportkonkurranser innen tømmersport-konkurranser. Det er lett å se hvorfor det regnes som det ypperste innen tømmersport. Idrettsutøverne konkurrerer mot hverandre i nasjonale og internasjonale konkurranser – i opptil tre øks-disipliner og tre sag-disipliner.

Feiringer på et STIHL TIMBERSPORTS®-arrangement

STIHL TIMBERSPORTS®-arrangementer

Her finner du en oversikt over alle offisielle STIHL TIMBERSPORTS®-arrangementer og konkurranser over hele verden. Vi tilbyr en omfattende arrangementskalender med detaljert informasjon om hva som skjer på de ulike arrangementene, datoer og tidspunkt for kjøp av billetter, om det er direktesending fra arrangementet og hva som blir utfallet av arrangementene. 

Historien bak STIHL TIMBERSPORTS®

Tømmersport er en over 150 år tradisjon, og derfor kalles det ofte «den originale ekstremsporten». Sporten oppsto i Australia og på New Zealand. Derfra spredte den seg til Canada, USA, Europa og nylig til Asia. Les mer om historien bak STIHL TIMBERSPORTS®.

STIHL TIMBERSPORTS®-disiplinene

I STIHL TIMBERSPORTS® konkurrerer deltakerne i opptil seks tradisjonelle tømmerhoggerdisipliner – avhengig av konkurranseformatet. Tre disipliner utføres med øks, og tre med sag. Disiplinene som utføres med øks, er underhand chop, standing block chop og springboard. De tre disiplinene som utføres med sag, er stock saw, single buck og hot saw.

Gå aldri glipp av nyhetsbrev fra STIHL TIMBERSPORTS® igjen.

MER FOR STIHL TIMBERSPORTS®-FANS