Digitale løsninger for virksomheten din

Digitale løsninger som STIHL Connected og Smarter Forst hjelper deg med å arbeide i naturen og bruke maskinene dine enklere og mer effektivt. Dette støttes av moderne sensorer og fremskritt innen mobilteknologi. Finn ut mer.

Din partner for profesjonelle bruksområder

STIHL-forhandlerne er gode partnere for profesjonelle bruksområder. De har ekspertise og erfaring som gjør at de kan hjelpe deg med å velge riktige verktøy, og tilby deg førsteklasses kundeservice og vedlikehold. Finn en STIHL-forhandler nær deg og se selv!

For administrasjon av enhetene dine 

Finn ut mer om hvordan du kan stole på STIHL energi- og ladestyring som en hjelp i det profesjonelle arbeidet, og gjøre det enklere for deg å bruke maskinene dine.   

En kvinne foran en bærbar PC tar en AP 300 S ut av en STIHL AL 301-4 multilader

Lade- og energistyring

Det nyskapende lade- og energistyringssystemet fra STIHL gir deg kraften du trenger, enten du er på verkstedet eller arbeider mobilt. Du kan enkelt lade og administrere elektroverktøyene dine – slik at du alltid er helt forberedt.

Papirkurv-ikon

Informasjon om kassering av brukte batterier

Det er forbudt å kaste oppladbare og andre batterier sammen med vanlig husholdningsavfall. Loven krever at man leverer inn brukte batterier og oppladbare batterier til et godkjent returpunkt.

Flere tjenester