BIOKLIPPERE

Tilbehør


STIHL BIOGRESSKLIPPERE FOR EN GRØNN GRESSPLEN


Gjør to arbeidstrinn på én gang; klipp og gjødsle! Ikke noe problem med en kraftig og manøvrerbar gressklipper fra STIHL. Mens du slår plenen, blir gressavklippet finkuttet og fordelt som kilde til næring for gresset.
FRA KLIPPING TIL PLENPLEIE MED BIOKLIPPER


STIHL gressklippere med bioklippefunksjon gjør det spesielt enkelt for deg: Aldri mer tømming av fulle oppsamlere, raking eller ekstra gjødsling. Gresset i seg selv er utmerket gjødsel. Med bioklipping klippes gresset og finhakkes ved hjelp av kniver, og deretter kastes det direkte på plenen som verdifull gjødsel. Dette sparer deg for tid, næringsstoffer går direkte tilbake til jorda, og du kan nyte hagen din enda mer.
Hvilken biogressklipper som passer for deg, avhenger helt av dine individuelle krav og behov. Enten det er en stor park, vanlig plen eller en liten rekkehushage: Vårt utvalg gir deg forskjellige alternativer for ethvert behov. Fagfolk jobber spesielt effektivt med våre store bensingressklippere med biofunksjon, og batteridrevne bioklippere kan brukes i tettbygde strøk. Vi har utvalget så du kann stille forberedt på enhver jobb. Bare ta en titt på hvilken bioklipper som passer deg. Når du har funnet det du leter etter, kan du enkelt bestille gressklipper med biofunksjon på STIHL.
KLIPP, BIOKLIPP OG MER


Våre bioklippere behersker ikke bare to arbeidstrinn i ett, de tilbyr deg også andre fordeler ved stell av plen, for eksempel biogressklipper med drift. Takket være SmartChoke -teknologien kan du starte STIHL bensinklipperen pålitelig og med minimal innsats under en kald eller varm start. En bioklipper med Vario-hjuldrift har trinnløs hastighetsregulering. Gjennomtenkte antivibrasjonselementer sikrer at leddene dine er beskyttet selv når klipperen brukes over lengre perioder.
Når du arbeider med våre biogressklippere, gir hjulene deg høy grad av manøvrering og gjør arbeidet enklere. Den sentrale klippehøydejusteringen er også et pluss. Og ikke glem: med en bioklipper trenger du aldri å bli kvitt gressavklipp igjen. Du kan også kjøre over blader som ligger på plenen - dette blir også strimlet og er fin gjødsel. Dersom du ønsker å klippe plenen din spesielt komfortabelt og samtidig gjødsle helt uten kjemikalier, er en STIHL bioklipper det riktige valget for deg.
Hvis du har barn som liker å leke på plenen eller plenen ligger rett ved siden av et basseng eller en dam, anbefales det ikke alltid å klippe med bioklipper. Gresset kan lett spres og forurense et basseng. I disse tilfellene anbefaler vi å kjøpe en gressklipper med oppsamler.
I motsatt tilfelle, når du allerede bruker en STIHL gressklipper og ønsker å bruke den til bioklipping: Med våre ettermonterte biokit kan du konvertere vanlige gressklippere til bioklippere. Kittene består av en multikniv og en bio-innsats.
Med en STIHL gressklipper med bioklippefunksjon gir du noe godt tilbake til plenen din.