PERSONLIG VERNEUTSTYR

FilterIconFilter

Fant ingen resultater

Beklager, vi finner ingen treff for dette. Prøv et annet søkeord.

Tilbehør


ARBEID KOMFORTABELT OG BESKYTTET


Sikkert behagelig: for at du kan konsentrere deg om arbeidet ditt, tilbyr vi deg slitesterkt og gjennomtenkt arbeidstøy som gir effektiv beskyttelse og samtidig er behagelig å ha på.SIKKER FRA HODE TIL TÅ - DET RIKTIG BESKYTTELSESUTSTYRET FOR HVER OPPGAVE


For å tilby deg et høyt komfortnivå i tillegg til de nødvendige sikkerhetsstandardene, designer vi i STIHL spesielt personlig verneutstyr for daglige oppgaver i skogen, hagearbeid og landskapsarbeid og på byggeplasser . For å gjøre dette bruker vi mange års ekspertise fra våre utviklere og våre kunders praktiske erfaring. Vi er avhengige av holdbare materialer og funksjonelle egenskaper. Avhengig av tiltenkt bruk finner du produkter med kuttbeskyttelse, vær-, vind- og kuldebeskyttelse eller tornebeskyttelse . Vi tilbyr også arbeidsklær med høy andel advarselsfarger for å gi deg best mulig synlighet.


Når du bruker alle våre STIHL-maskiner, anbefaler vi at du bruker den type personlig verneutstyr som er angitt i bruksanvisningen. Avhengig av applikasjonen inkluderer dette Kuttbeskyttelsesstøvler, kuttbeskyttelsesbukser, arbeidshansker, vernebriller, hørselsvern, hjelm og mye mer. Når det gjelder ditt personlige verneutstyr, kan du stole på den vanlige høye kvaliteten fra STIHL.


Du kan kjøpe ditt personlige verneutstyr i STIHL sin nettbutikk og få det beleilig levert hjem til deg.