Viktig informasjon

TILBAKEKALLING RMA 235.0

STIHL RMA 235

STIHL tilbakekaller et begrenset parti av den batteridrevne gressklipperen STIHL RMA 235.0

ÅPENHETSLOVEN

STIHLs visjon og oppdrag er å gjøre det enklere for folk å jobbe i og med naturen. Som et familieeid selskap er våre verdier integrert i vårt DNA, og vi tenker langsiktig og opptrer bærekraftig, på tvers av generasjoner og med respekt for mennesker og miljøet.   

MERKE- OG PRODUKTFORFALSKNING

STIHL Mitarbeiter überprüfen die Qualität von einem STIHL Laubbläser.

Advarsel: Ofte må man betale dyrt for det man tror er et varp, for prisen for en falsk sag er kort levetid, dårlig effekt og fremfor alt dårlig sikkerhet.

ADVARSEL MOT FLEDERLTE SKJӔREVERTØY FOR RYDDESAGER OG TRIMMERE

STIHL Trimmer

Flerdelte skjæreverktøy må ikke under noen omstendigheter brukes på en STIHL ryddesag eller trimmer. Når du bruker et slikt verktøy, er det en overhengende fare for at metalldelene løsner ved f.eks. slitasje. Disse kan kastes ut med en enorm fart slik at det kan være fare for liv eller forårsake alvorlig skade hvis man blir truffet.

ADVARSEL OM FALSKE ANNONSER I SOSIALE MEDIER

Vi i STIHL har lagt merke til flere falske annonser som sirkulerer i sosiale medier om et produkt som er identisk med STIHL GTA 26. Produktet beskrives som GTA 26 Wood Cutter og har en urealistisk lav pris for et produkt av så høy kvalitet. Disse annonsene er falske, og er verken fra STIHL eller noen av våre autoriserte forhandlere. 

Produktinformasjon og bilder er tatt uten tillatelse fra STIHL, inkludert STIHL logoen, noe som kan gjøre det svært vanskelig for mange forbrukere å identifisere den som en falsk annonse. En nærmere titt på de tilknyttede nettstedene avslører internasjonal kontaktinformasjon med mistenkelige e-postadresser eller telefonnumre.  

Vi tar dette svært alvorlig, og oppfordrer deg til å undersøke avsenderen nærmere før du kjøper et produkt. STIHL selger kun produkter og maskiner via autoriserte forhandlere. For å kjøpe STIHL GTA 26, finn din nærmeste forhandler på stihlgarden.no, stihlpro.no eller stihl.no.

Mer om STIHL