Nyvinninger og teknologier

Finn ut hva som ligger bak den dokumenterte STIHL-kvaliteten og hvordan STIHL-teknologien hjelper fagfolk med å overgå seg selv.

Forbedret ytelse – dokumentert STIHL-kvalitet 

Vi vet at ytelse og pålitelighet er avgjørende for profesjonell bruk og for å sikre at du kan lykkes med prosjektene dine. Derfor tillater vi oss aldri å være fornøyde med status quo – i stedet utfordrer vi hele tiden grensene for hva som er mulig. Det er den eneste måten vi kan garantere deg de beste verktøyene, løsningene og utstyret på, for å gjøre arbeidet enklere og gi deg en unik arbeidsopplevelse.

STIHL-TEKNOLOGI. FOR ALLE SOM JOBBER UTENDØRS.

Vi har enda flere nyvinninger for deg: BGA 300 har et nytt støyreduksjonssystem som sikrer stillegående drift, mens MSA 300 er den første motorsagen fra STIHL med en såkalt betjenings- og varslingscockpit. Den utslippsfrie, batteridrevne kappemaskinen TSA 230 egner seg også for arbeid innendørs, blant annet fordi den innebygde vanntilkoblingen umiddelbart binder støvet som oppstår.

Din partner for profesjonelle bruksområder

STIHL-forhandlerne er gode partnere for profesjonelle bruksområder. De har ekspertise og erfaring som gjør at de kan hjelpe deg med å velge riktige verktøy, og tilby deg førsteklasses kundeservice og vedlikehold. Finn en STIHL-forhandler nær deg og se selv!

Sikkerhet under arbeidet hos STIHL

Tre menn med verneutstyr foran et kjøretøy med åpent bagasjerom hvor det ligger batteridrevne verktøy fra STIHL

Helse og sikkerhet på arbeidsplassen

STIHL legger stor vekt på sikkerhet og helse under arbeidet. Vi holder deg informert om de viktigste verneinnretningene og sikkerhetstiltakene, slik at du og medarbeiderne dine kan arbeide trygt.

Hold deg beskyttet fra topp til tå

NYSKAPENDE LØSNINGER FOR FAGFOLK I ALLE BRANSJER.

Enten det gjelder hagebruk og anleggsgartnerarbeid, skogbruk eller bygg- og anleggsbransjen – STIHL tilbyr nyskapende løsninger som gjør det faglige arbeidet enklere og mer effektivt. Finn ut hvilke teknologier og nyvinninger som er relevante for bransjen din.

 

 

Flere tjenester