STIHL Connected: administrasjon av digitale elektroverktøy

Med STIHL Connected har du oversikt over maskinparken din når som helst og hvor som helst. Du sparer tid og penger hver dag.

Administrer utstyrsflåter effektivt med STIHL Connected. 

STIHL Connected er en digital løsning for administrasjon av elektroverktøy som gjør at du kan organisere arbeidshverdagen intelligent og effektivt. På den måten kan du være sikker på å få mest mulig ut av utstyret ditt hver dag. Intuitivt, kostnadsbesparende og enkelt.

Utforsk mulighetene:

  • Motta data om elektroverktøyene automatisk.
  • Behold oversikt over maskinparken.
  • Finn ut hvor elektroverktøyet sist var plassert.
  • Nyt godt av redusert nedetid.
  • Overfør servicedata til forhandlere.

Finn ut mer om fordelene ved STIHL Connected for administrasjon og vedlikehold av elektroverktøyene dine gjennom en personlig samtale med en kvalifisert STIHL-forhandler.

Ekte profesjonell kraft. Fullstendig tilkoblet.

En infografikk med STIHL Smart Connectors, STIHL-batterier med integrert Bluetooth-grensesnitt, en smarttelefon med STIHL Connected-appen, en STIHL Connected Box og en bærbar PC med STIHL Connected-portalen viser samspillet mellom de ulike systemkomponentene.

Hjelpemidler for profesjonell administrasjon av elektroverktøy

Med STIHL Connected har vi skapt en digital løsning som gir deg reell merverdi i det daglige arbeidet. Det oppnås gjennom et optimalt samspill mellom følgende komponenter og applikasjoner.

En STIHL Smart Connector og en STIHL Smart Connector 2 A på en arbeidsbenk. Forskjellige STIHL-redskaper ses uklart i bakgrunnen.

STIHL Smart Connectors

STIHL Smart Connector og Smart Connector 2 A registrerer relevante driftsdata og overfører dem til STIHL Connected Box eller STIHL-appen. 

↓ STIHL Smart Connectors

En person holder et STIHL AP 500 S-batteri i hendene. Lysdiodene på ladenivåindikatoren lyser grønt.

STIHL batterier

Ved hjelp av et integrert Bluetooth®-grensesnitt kan ryggsekkbatteriene STIHL AR 2000 L og AR 3000 L og batteriet STIHL AP 500 S integreres og administreres på samme måte som elektroverktøy. Dette gjør det mulig å se ladenivået, brukstiden og serienummeret i STIHL Connected-appen og STIHL Connected-portalen.

↓ STIHL batterier

En STIHL Connected Box festet til en verkstedhylle. I bakgrunnen er det en anleggsgartner som bruker smarttelefonen sin.

STIHL Connected Box

STIHL Connected Box overfører driftsdata som er samlet inn med en STIHL Smart Connector, eller et batteri med integrert tilkobling raskt, pålitelig og automatisk til STIHL Cloud. Tilgjengelig som mobil versjon for kjøretøy og som stasjonær versjon for lagre og verksteder.

↓ STIHL Connected Box

En person står foran lasteplanet til et kjøretøy som det står forskjellige STIHL-verktøy på. Personen holder en smarttelefon i hånden med STIHL Connected-appen åpen.

STIHL Connected-appen

Med STIHL Connected-appen har du oversikt over alt, også når du er på farten, slik at du alltid kan se verktøyenes status og posisjon. Takket være den praktiske «Nearby»-funksjonen kan du med en gang se om et elektroverktøy mangler etter en jobb du har vært på, slik at du slipper å glemme igjen ting etter at jobben er ferdig.

Google Play Butikk
Apple App Store

En person som bruker STIHL Connected-portalen på en bærbar PC for å vise ulike data om elektroverktøy.

STIHL Connected-portal

Maskindataene som er lagret i STIHL Cloud, er alltid tilgjengelige for deg i STIHL Connected-portalen, noe som forenkler evalueringer, detaljerte analyser og effektiv planlegging av aktivitetene dine.

STIHL Connected-portal

Analyser, administrer og planlegg maskinparken og aktivitetene dine når og hvor du vil. Du kan når som helst be STIHL-forhandleren din om mer informasjon og flere tips om digital verktøyadministrasjon.

STIHL Connected: Ett system. Mange fordeler.

Vi har utviklet avansert digital verktøystyring, slik at du kan konsentrere deg om det viktigste og arbeide enda mer effektivt. Du finner alt du trenger her eller hos STIHL-forhandleren din.

Vanlige spørsmål

Har du noen spørsmål? Supportportalen gir deg detaljerte svar og mer informasjon om STIHL Connected.

Bytt til smart administrasjon av elektroverktøy nå

Logg inn og kom i gang

Registrer deg én gang for STIHL Connected, så får du tilgang til alle funksjonene i STIHL Connected-portalen og appen. Du kan også kontakte den lokale STIHL-forhandleren direkte fra systemet.

Oversikt over fordelene ved STIHL Connected

Portal og app

Oversikt over maskinparken

Hold oversikt over hele flåten din når som helst og hvor som helst: utstyr, driftstid, vedlikeholdsplaner med mer.

Informasjon om driftstid

Oversikt over total driftstid og daglig driftstid for hvert elektroverktøy.

Historikk over hendelser

Oversikt over kommende, forestående og gjennomførte hendelser (f.eks. vedlikehold) for elektroverktøy som er koblet til en Smart Connector.
Ekstra: Oversikt over feil som krever reparasjon og manuelle markører for elektroverktøy som er koblet til en Smart Connector 2 A*. 

Status for elektroverktøy

Oversikt over hvor godt elektroverktøyene fungerer: Vis og endre status for elektroverktøyene med en Smart Connector, og legg til notater og bilder med mer for å kommentere en hendelse (f.eks. en reparasjon).
Smart Connector 2 A registrerer blant annet statusen til elektroverktøyet og stiller inn statusen automatisk.*

Geoposisjonering

Vis de siste kjente geoposisjonene til elektroverktøyene dine.
«Nearby»-funksjonen gir en oversikt over elektroverktøy i nærheten av deg.**

Vedlikeholdsstyring

Varsling om standard vedlikeholdsbehov for fullt støttede STIHL elektroverktøy og mulighet til å opprette individuelle vedlikeholdsplaner for elektroverktøy dine, slik at du kan motta relevante påminnelser.

Eksklusivt i portalen

Analyse av driftstiden

Et diagram med driftshistorikk viser daglig, ukentlig og månedlig statistikk, slik at du kan evaluere driftstiden til elektroverktøyene dine*.

Hastighetshistogram

Informasjon om utstyrets hastighetsintervall for å optimalisere bruken og f.eks. forlenge batteriets levetid.*

Teamadministrasjon

Organiser elektroverktøyene dine og teamansatte. Administrer roller og rettigheter sentralt i portalen.

Vedlikeholdsstyring

Mulighet til å deaktivere servicepåminnelser.

Forhandlerkontakt

Kontakt fagforhandleren din direkte fra STIHL Connected hvis verktøyet ditt trenger vedlikehold/reparasjon.

* Bare med Smart Connector 2 A
** Bare i appen

Mer for teknologientusiaster