Produktvalg Batteridrevet motorsag

MSA 300 C-O

Kraftig ytelse til profesjonell bruk

Generell info

STIHL MSA 300 er den første batteridrevne motorsagen som STIHL har utviklet for profesjonelt arbeid. Effekt på hele 3,0 kW oppnås med det meget sterke batteriet AP 500 S, som er spesielt utviklet for denne motorsagen og gir en imponerende kjedehastighet på 30 m/s. Sammen med .325'' RS PRO-sagkjedet og Light 04-sverdet får du en svært høy skjæreeffekt og en lav vekt. God ergonomi også ved langtids bruk takket være en smal og hendig konstruksjon med svært god balanse og STIHL antivibrasjonssystemet. Motorsagen kommer med intuitiv drifts- og kontrollpanel med LED-visning, integrert kjøleluftfilter, integrerte muttere på sverddekselet og justerbar oljepumpe.

For å gjøre vedlikehold og rengjøring av MSA 300 batterimotorsagen så enkelt som mulig, er det lettvint tilgang til filteret via serviceåpningen. Som første STHL motorsag har den en intuitiv drifts- og kontrollpanel med LED-visning, hvor du kan se status på motorsagen. Klargjort for STIHL Smart Connector 2A i motorhuset.

I vår oversikt over batteridriftstider og ladetider kan du se hvor lenge du kan arbeide med din STIHL batterimaskin og hvor lang tid det tar å lade det brukte AP-batteriet. I oversikten ser du også hvilket AP-batteri som anbefales til din STIHL maskin.

Alle batterimaskiner i STIHL AP-systemet er utviklet for profesjonell bruk uavhengig av værforhold. Den batteridrevne motorsagen har også en velprøvd sprayvannsbeskyttelse. STIHL MSA 300 C-O har i tillegg til å ha gått gjennom grundige interne sprayvanntester, også blitt sertifisert i henhold til beskyttelsesklasse IPX4

Komfortabelt arbeid: STIHL MSA 300 C-O leveres som standard med oljesensor

Kraftig ytelse og tre ulike driftsmoduser sørger for optimalt arbeid ved felling, kvisting og kapping. God ergonomi også ved langtidsbruk takket være smal og hendig konstruksjon, svært god balanse og STIHL antivibrasjonssystemet. Leveres som standard med oljesensor og LED-visning slik at brukeren får informasjon ved oljemangel.

Inneholder



Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tekniske data

MSA 300 C-O

Tekniske data

Tekniske data Verdi
Vekt kg 1) 5,4
Lydeffektnivå dB(A) 2) 104
Lydtrykknivå dB(A) 3) 93
Nominell spenning V 36
Sverdlengde cm 35-40
Sverdlengde i tommer " 14-16
Vibrasjonsverdi høyre m/s² 4) 2,8
Vibrasjonsverdi venstre m/s² 4) 2,6
Vekt med batteri kg 7,34
Sagkjededeling .325"

1) uten batteri, med sverd og kjede
2) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2,5 dB(A)
3) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2,5 (dB(A)
4) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2 m/s²

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

MSA 300 C-O

Standard utstyr

  • Fleecefilter Zoom
    Fleecefilter

    Fleecefilteret i MSA 300 gir en konstant og høy effekt – selv under tøffe forhold. Det meget fine porefiltermaterialet holder til og med fint støv og smuss borte fra elektronikken og den elektriske motoren. For å rengjøre, demonter luftfilteret og spray det med STIHL Varioclean, skyll det med varmt vann etter at det har stått på en kort stund og la det tørke. Da er det klart for start igjen.

  • Kontrolldisplay Zoom
    Kontrolldisplay

    MSA 300 har et elektronisk kontrolldisplay med LED-indikasjon. Det er tre driftsmoduser å velge mellom, og maskinen er både enkel og sikker å jobbe med. Velproporsjonert display slik at du som bruker alltid har god oversikt over all viktig informasjon vedrørende motorsagen, som f.eks. driftsstatus eller kjedebremsstatus.

  • Kontrollknapp med potensiometerfunksjon Zoom
    Kontrollknapp med potensiometerfunksjon

    For praktisk bruk. Med de myke komponentene i håndtaket ligger den godt i hånden, og er både enkel og sikker å kjøre. I tillegg sikres grepet av det myke belegget, spesielt når det er vått.

  • EC-MOTOR Zoom
    EC-MOTOR

    EFFEKTIV OG KREVER LITE VEDLIKEHOLD. Takket være den kompakte konstruksjonen, den lave vekten og den høye virkningsgraden gir EC-motoren deg mulighet til å arbeide energieffektivt. Dessuten har denne motoren lang levetid.

  • Reduksjonsfunksjon Zoom
    Reduksjonsfunksjon

    Ved høye temperaturer på grunn av ekstra høy belastning reduserer elektronikken strømmen. I stedet for at motoren slår seg av, kan du fortsette å kappe ved å bruke reduksjonsfunksjonen. Når batteriet begynner å bli lavt (ca. siste LED på batteriet), reduserer elektronikken strømstyrken. Man vil føle en tydelige kraftreduksjon og dermed vite at det er på tide å lade batteriet, men med reduksjonsfunksjonen kan du fullføre kappingen.

  • Oljesensor (O) Zoom
    Oljesensor (O)

    Oljesensoren viser med tydelig LED-status for kjedeoljenivået. Er LED-lampen slukket, er det nok olje i systemet. Ved rødt lys er det på tide å fylle på.

  • Driftsmodus Zoom
    Driftsmodus

    TILPASSET DITT ARBEID. Denne motorsagen har 3 forskjellige driftsmoduser. I "Eco"-modus jobber motorsagen med redusert kraft for maksimal batterilevetid. I "fellings"-modus har du høyest mulig dreiemoment ved redusert kjedehastighet for å sage så jevnt og kraftig som mulig. I «kvisting»-modus har du en spesielt høy kjedehastighet for presise kutt. Bruk aktiveringsknappen for å starte motorsagen i ønsket modus.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon International 30.03.2023