Produktvalg Batteridrevet motorsag

MSA 200 C-B

Batterimotorsag for tøffe oppgaver

Generell info

Kraftig batteridrevet motorsag med 20 % bedre skjæreeffekt i forhold til MSA 160 C-B. Ideelt egnet til allsidig trearbeid i støysensitive områder. Utstyrt med 30 cm sverd og ¼" PM3-kjede for rask fremdrift i arbeidet og rene kutt, ergonomisk betjeningshåndtak med potensiometerfunksjon for trinnløs turtallregulering, STIHL hurtigstramming av kjedet, gjennomsiktig oljetank med verktøyløst lokk. Stabil barkestøtte av metall til presis føring av motorsagen på treet, samt integrert siktlinje.

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tekniske data

MSA 200 C-B batterimotorsag

Tekniske data

Tekniske data Verdi
Sagkjededeling 1/4"P
Vekt med batteri kg 3,5
Lydeffektnivå dB(A) 1) 93
Lydtrykknivå dB(A) 2) 85
Nominell spenning V 36
Sverdlengde cm 30
Sverdlengde i tommer " 12
Vibrasjonsverdi høyre m/s² 3) 3,9
Vibrasjonsverdi venstre m/s² 3) 4,6

1) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2,5 dB(A)
2) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2,5 (dB(A)
3) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2 m/s²

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

MSA 200 C-B batterimotorsag

Standard utstyr

 • EC-MOTOR Zoom
  EC-MOTOR

  EFFEKTIV OG KREVER LITE VEDLIKEHOLD. Takket være den kompakte konstruksjonen, den lave vekten og den høye virkningsgraden gir EC-motoren deg mulighet til å arbeide energieffektivt. Dessuten har denne motoren lang levetid.

 • STABILT STØTANSLAG Zoom
  STABILT STØTANSLAG

  FOR PRESISE KUTT. Den stabile barkstøtten i metall gir en føringshjelp til motorsagen på treet, slik at du kan føre snittet sikkert og presist.

 • Kontrollknapp med potensiometerfunksjon Zoom
  Kontrollknapp med potensiometerfunksjon

  For praktisk bruk. Med de myke komponentene i håndtaket ligger den godt i hånden, og er både enkel og sikker å kjøre. I tillegg sikres grepet av det myke belegget, spesielt når det er vått.

 • STIHL KJEDEHURTIGSPENNING Zoom
  STIHL KJEDEHURTIGSPENNING

  VERKTØYFRI ETTERSPENNING AV SAGKJEDET. Takket være STIHL kjedehurtigstrammer strammer du sagkjedet raskt og uten verktøy med justeringshjulet. Ved å dreie justeringshjulet mot venstre slakkes sagkjedet av, og ved å dreie justeringshjulet mot høyre spennes sagkjedet. Stram kjededrevsdekselet og sverdet vil automatisk feste seg.

 • TRANSPARENT OLJETANK Zoom
  TRANSPARENT OLJETANK

  GJØR DET ENKLERE Å KONTROLLERE FYLLINGSNIVÅ. Med den gjennomsiktige oljetanken kan du enkelt og raskt kontrollere kjedeoljenivået. På den måten vet du alltid når du må etterfylle kjedeolje for å kunne arbeide effektivt.

 • TOHÅNDSBETJENING Zoom
  TOHÅNDSBETJENING

  GJØR ARBEIDET KOMFORTABELT. Din STIHL motorsag har et ergonomisk utformet håndtak og et komfortabelt, bakre betjeningshåndtak med myke komponenter. Takket være denne tohåndsbetjeningen arbeider du komfortabelt, kraftbesparende og sikkert i alle stillinger.

 • Verktøyløst lokk
  Verktøyløst lokk

  Kjapt og enkelt å bruke. Den gjennomsiktige oljetanken har verktøyløst bajonettlokk som åpnes enkelt for hand.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon International 14.03.2023