Produktvalg Motorsager - topphåndtak

MS 201 TC-M

Kraftfull 1,8 kW topphåndsag med M-Tronic

Generell info

Den kraftigste topphåndsagen fra STIHL. Utstyrt med M-Tronic med kalibreringsfunksjon, optimal effekt allerede fra første stund og integrert mutter i kjededrevdekselet for raskt kjedebytte. Leveres med lettvektssverd som reduserer den totale vekten. Modell med topphåndtak er spesielt utviklet for arbeid i treet, og skal derfor utelukkende benyttes av skolerte brukere innen trepleie. Advarsel: Denne motorsagen er ment for personer som er utdannet innen trepleie. Bruk uten den rette utdannelsen kan medføre alvorlig personskade.

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tekniske data

MS 201 TC-M

Tekniske data

Tekniske data Verdi
CO2 verdi g/kWh 728
Effekt kW/hk 1,8/2,4
Effekt Um 2,4
Lydeffektnivå dB(A) 1) 113
Lydtrykknivå dB(A) 1) 100
Sagkjededeling 3/8 " P
Sverdlengde, tommer in 12
Sylindervolum cm³ 35,2
Sverdlengde cm 30
Vibrasjonsverdi høyre m/s² 2) 3,1
Vibrasjonsverdi venstre m/s² 2) 3,5
Vekt kg 3) 3,7
Vekt komplett kg 4) 4,18
Vekt/effektforhold kg/kW 2,1

1) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2,5 dB(A)
2) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2 m/s²
3) Vekt med tom tank, uten sverd og sagkjede
4) Med full tank bensin og kjedeolje, inkl. sverd og kjede

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

MS 201 TC-M

Standard utstyr

 • 4-ports spyleteknikk Zoom
  4-ports spyleteknikk

  Denne teknikken reduserer ytterligere utslippet av skadelige stoffer. Via fire overføringskanaler ledes drivstoff-/luftblandingen inn i sylinderens brennkammer, der den virvles rundt kraftig før tenningen. Resultatet blir bedre utnyttelse av drivstoffet, og mindre andel uforbrent blanding i avgassene.

 • STIHL ANTIVIBRASJONSSYSTEM Zoom
  STIHL ANTIVIBRASJONSSYSTEM

  FOR ET MER BEHAGELIG ARBEID. Når maskinens kraft utnyttes, oppstår det vibrasjoner som er spesielt merkbare i håndtaksområdet. Buffer- og fjærelementene i STIHL antivibrasjonssystemet reduserer overføringen av motorvibrasjoner til gripeområdet og dermed til din kropp. Det innebærer: Enheten er mer rolig i hånden, og du kan arbeide mye mer uten å bli sliten.

 • Integrert låsemutter Zoom
  Integrert låsemutter

  Når du bytter skjæreutstyr sitter låsemutteren alltid igjen og det er derfor ingen risiko for at du skal miste den.

 • Justerbar oljepumpe Zoom
  Justerbar oljepumpe

  Gjør det mulig å finjustere oljetilførselen helt etter eget behov. På E-merket står motorsagen i økonomistilling og oljeforbruket kan da reduseres med opptil 50 %. Ved bruk av langt sverd og veldig tørt trevirke kan oljemengden justeres opp manuelt.

 • KJEDESTRAMMING PÅ SIDEN Zoom
  KJEDESTRAMMING PÅ SIDEN

  FOR ENKEL OG SIKKER ETTERSTRAMMING. Kjedestrammingen på siden gir en beskyttet, enkel og rask stramming og utskiftning av kjedet. Strammeskruen betjenes sideveis gjennom kjededrevsdekselet.

 • KOMPENSATOR Zoom
  KOMPENSATOR

  MINDRE VEDLIKEHOLD. Et reguleringssystem i forgasseren, kompensatoren, sørger for at motorytelse, avgasskvalitet og drivstofforbruk holdes tilnærmet konstant over et lengre tidsrom, til tross for økende tilsmussing av luftfilteret. Rengjør derfor ikke luftfilteret før du merker at ytelsen reduseres. På den måten kan du arbeide uten vedlikehold i lang tid.

 • Spesial sverdbeskyttelse Zoom
  Spesial sverdbeskyttelse

  Spesial sverdbeskyttelse festes direkte på kjededrevdekselet og sitter derfor sikkert direkte på motorsagen så det ikke faller av. Dekselet er dessuten utrustet med to øyer så det ved klatringsarbeide kan sikres med line i klatreselen. Spesialbeskyttelsen dekker dessuten barkstøtten og beskytter effektivt mot både person- og materialskader.

 • STIHL 2-MIX-MOTOR Zoom
  STIHL 2-MIX-MOTOR

  SPESIELT YTELSESEFFEKTIV. Med STIHL sin 2-Mix-motor reduserer du avgassbelastningen samt forbruket og dermed også driftskostnadene. Denne 2-taktsmotoren krever lite vedlikehold og bruker drivstoffet effektivt også ved høye ytelser. Som drivstoff bruker du en blanding av bensin og motorolje. STIHL 2-MIX-motoren oppfyller det strenge EU-avgassdirektivet trinn V.

 • STIHL EMATIC-SYSTEM Zoom
  STIHL EMATIC-SYSTEM

  REDUSERER OLJEFORBRUKET. STIHL Ematic-systemet består av STIHL Ematic- eller Ematic S-sverd, STIHL Oilomatic-sagkjede og mengderegulerbar oljepumpe. Den sørger for at kjedeoljen kommer dit hvor den skal brukes til smøring. På den måten kan du redusere oljeforbruket med opptil 50%. Hvis du ofte arbeider under støvete forhold eller bruker lange sverd, kan du øke oljemengden raskt og enkelt med det nye oljepumpesystemet.

 • STIHL M-TRONIC Zoom
  STIHL M-TRONIC

  PÅLITELIG ARBEID MED BESTE YTELSE. Med STIHL M-Tronic får du den beste ytelsen fra din maskin helt fra start. Den helelektroniske motorstyringen regulerer tenningstidspunktet og drivstoffdoseringen i alle arbeidssituasjoner, og tar hensyn til ytre forhold som temperatur, høyde over havet og drivstoffkvalitet.

 • Utfellbar hake Zoom
  Utfellbar hake

  Den utfellbare haken kan brukes til å feste en line i, slik at sagen kan fires ned fra treet . Dette bidrar til ekstra sikkerhet. Helt innfelt hindrer ikke haken arbeidet eller oppbevaring.

 • VERKTØYLØST TANKLOKK FOR OLJE- OG DRIVSTOFFTANK Zoom
  VERKTØYLØST TANKLOKK FOR OLJE- OG DRIVSTOFFTANK

  RASK OG ENKEL BETJENING. Takket være det verktøyfrie tanklokket kan du åpne og lukke olje- og drivstofftanken med bare noen få håndgrep takket være bajonettlås.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tilbehør

MS 201 TC-M

Tilbehør

  • Kjedebeskyttelse for topphåndsager Zoom
   Kjedebeskyttelse for topphåndsager

   Kjedebeskyttelse for topphåndsager. Kneppes på kjededrevsdekselet slik at også barkstøtten blir beskyttet. Dermed beskyttes trekirurgens arbeidsklær og klatreredskaper. Opptil 35 cm snittlengde.

  Inneholder

  • Multifunksjonsverktøy Zoom
   Multifunksjonsverktøy

   Praktisk og multifunksjonelt kvalitetsverktøy i robust materiale som gir enkel tilgang til alt av nødvendig verktøy. Skrutrekker på 3,5 mm som kan brukes til å justere forgasseren og rengjøre sporene, Torx-skrutrekker TX 27 og kombinøkkel for tennplugger og flensmuttere.

  Inneholder

  • Motorsagkoffert, finèr Zoom
   Motorsagkoffert, finèr

   Stor kasse i finér med innvendig oppbevaringskasse for verktøy/tilbehør. For motorsager opptil MS 500i.

  Inneholder

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon International 09.11.2018
manual icon da / fi / no / sv 04.01.2024