kr 9 090,00
Alle priser er inkludert 25% mva.
Velg artikkel
Tilgjengelig for kjøp hos autoriserte STIHL-forhandlere
Kjøp dette produktet hos en av våre mange lokale forhandlere. Finn en butikk og kontakt forhandleren for informasjon om tilgjengelighet.

Tekniske detaljer

Blåsekraft28 N 1)
Vekt11,5 kg
Maks. lufthastighet99 m/s
Maks. lufthastighet222 mph
Luftgjennomstrømning1090 m³/t

Funksjoner

Bildene er bare ment som eksempler. Utstyrsfunksjonenes faktiske utseende og konkrete kobling til produktet kan avvike fra illustrasjonene, men de vil ha samme funksjonalitet.

Effektiv ryggbåren blåser med elektrostart

BR 450 C-EF er en effektiv ryggbåren blåser som ved hjelp av STIHL elektrostart gir en komfortabel oppstart fra ryggen. Motoren kan også startes med kabelstart med STIHL Easy2Start for start ved temperaturer under 0 grader. Blåserøret er trinnløst lengdejusterbart og håndtaket kan justeres uten bruk av verktøy, slik at du enkelt kan tilpasse maskinen etter eget behov. Bensinblåseren BR 350 C-EF er godt egnet for å fjerne gress- og hekkavklipp, løv og annet smuss fra store flater.
For lengre arbeidsøkter bidrar STIHL antivibrasjonssystem til å skåne kroppen. Maskinen leveres med brede skulderreimer, drivstoffeffektiv 2-MIX motor og en låsbar gasspak med stoppknapp, samt et praktisk bærehåndtak for enkel transport mellom arbeidsøktene.
BR 450 C

Service og tips