Produktvalg Feiemaskiner - manuelle

KG 550

Praktisk feiemaskin

Generell info

Robust og stabil feiemaskin for feiearbeider rundt huset. Passer best for flater opptil 300 m². STIHL Multi-Clean feiesystem med to skivebørster, 8-trinns sentral høydeinnstilling, styreruller på siden og avfallsbeholder som rommer 25 liter. STIHL KG 550 feier raskt og pålitelig på betong, asfalt, teglstein og brostein. 4 års holdbarhetsgaranti på de slitesterke nylonbørstene.

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

KG 550

Standard utstyr

 • Avstandsruller Zoom
  Avstandsruller

  Avstandsrullene som er plassert på begge sider gjør at feiing langs kanter blir mye enklere og mer eksakt. De beskytter også maskinen og kantmaterialet mot eventuelle skader.

 • Beholdere Zoom
  Beholdere

  Feiemaskinen har en beholder med høye kanter der mye skitt og støv samles opp. Via håndtaket låses beholderen fast til maskinens ramme og forhindrer at beholderen faller av, spesielt ved transport.

 • Sentral høydejustering Zoom
  Sentral høydejustering

  Med den sentrale høydejusteringen tilpasses maskinen rask og enkelt til underlaget eller arbeidsoppgaven. Høydejusteringen kan også brukes til å etterjustere børstene slik at man alltid oppnår best resultat.

 • Solid børste Zoom
  Solid børste

  Børstene er av slitesterk polyamid og har meget lang levetid. Med sin spesielle konstruksjon løfter de opp skitt som f.eks. vått og fuktig løv uten problemer. STIHL har 4 års garanti på børsten.

 • Solid girspak Zoom
  Solid girspak

  Med direktedriften fra giret får maskinen en betydelig bedre effektivitet enn maskiner med remdrift. Den blir også lettere å bruke. Når feiemaskinen kjøres bakover roterer børstene innover, slik at ikke skitten børstes ut.

 • STIHL MultiClean PLUS Zoom
  STIHL MultiClean PLUS

  Det spesielle feiesystemet gjør at alle typer smuss tas lett opp. To skivebørster sørger for at skitten feies inn i beholderen under. Den ekstra børstevalsen samler opp det fineste støvet. Skitten børstes inn foran maskinen slik at det ikke er noen risiko for at smusset setter seg fast under den. Sidebørstene feier lett opp smuss langs f.eks vegger.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon International 18.08.2022