STIHL AP-system: Ekte profesjonell kraft. Med batteri.

STIHL AP-system er utviklet for alle som trenger stillegående batteridrevne verktøy med maksimal ytelse i hverdagen.

Et hage- og anleggsgartnerteam med profesjonelle batteridrevne STIHL-verktøy går gatelangs.

Nye kraftige batteridrevne verktøy for fagfolk

Logo for AP-systemet fra STIHL i form av et grått batterisymbol

Et kraftfullt valg: Fordeler ved AP-systemet.

AP-systemet, som består av ulike verktøykategorier, er ideelt for daglig profesjonell bruk innen anleggsgartnerarbeid, hage- og trepleie og for arbeid som utføres av offentlige myndigheter. Det er fordi STIHLs batteriteknologi for fagfolk overbeviser med høy ytelse, lang batteritid og støysvak drift – og dessuten er batteriene svært allsidige.

Grafikk med ikoner for alle kategorier av STIHL profesjonelle batteridrevne verktøy og en logo av STIHL AP-system i midten.

Kategorier av elektroverktøy i AP-systemet

AP-systemet fra STIHL består av en rekke maskinkategorier for alle bruksområder innen anleggsgartnerarbeid, hage- og trepleie.

Gjør deg kjent med det store utvalget av batteridrevne verktøy i produktutvalget vårt i dag: 

 

 

En ekte kraftduo fra STIHL: MSA 300 batteri og AP 500 S batteri

Enkel og kraftig: MSA 220 T

MSA 220 T er en kraftig batteridrevet arboristsag for profesjonell bruk som har mange fordeler. Det elektroniske betjeningssystemet med opplåsingsknapp gjør håndteringen enkel og praktisk – med høy skjæreytelse. I kombinasjon med batteriet AP 300 S kan MSA 220 T utføre opptil 260 kutt på 29 minutter.
Tilgjengelig fra våren 2022.

En gruppe anleggsgartnere henter STIHL elektroverktøy med AP-system og et ryggsekkbatteri fra lasteplanet på et kjøretøy.

Full fleksibilitet: Tilbehør i AP-systemet

Med batteridrevet tilbehør fra AP-systemet kan du gjøre individuelle elektroverktøy enda mer effektive og fleksible. Utvalget omfatter for eksempel kraftige litiumionbatterier i en rekke kapasiteter, komfortable bæresystemer, praktiske hylstre og ryggsekkbatterier for elektroverktøy med stikkontakt. 

Innovasjon for fagfolk: det batteridrevne AP-systemet

Lade- og energistyring

Med vår innovative lade- og energistyring kan du stole på at alle batteriene lades helt opp i løpet av natten, og at elektroverktøyet er klart til bruk – enten det skal brukes mobilt eller stasjonært. Med et batteriladeskap kan opptil 20 batteripakker fra AP-systemet lades på ett sted over natten. Nye bottTainer tilbyr optimale betingelser for batteriene dine og beskyttelse mot både vær og tyver mens du er på farten. Dessuten har du alltid oversikt over alle batteriene og ladenivået deres. Alt du trenger for å koble til bottTainer er et standard 230 V støpsel.

Flåteadministrasjon for fagfolk

STIHL Connected er skreddersydd for kravene profesjonelle brukere gjerne stiller, særlig innen hagebruk og anleggsgartnerarbeid. Det betyr at du alltid har pålitelig oversikt over status og plassering av alle elektroverktøy og ryggsekkbatterier, slik at du kan administrere flåten din enkelt, digitalt og effektivt. Digital flåteadministrasjon for fagfolk når et nytt høydepunkt med Smart Connector 2 A. Her får du nyte godt av enkel installasjon, pålitelig registrering av driftstid og hastighet og en enda mer nøyaktig evaluering.

Til STIHL Connected

Batteritider og ladetider

De ekstra kraftige batteridrevne STIHL-verktøyene i AP-systemet har svært høy utholdenhet og kraft. Her viser tilsvarende tabeller batteritiden for batteridrevne verktøy fra AP-systemet, avhengig av batteriet som brukes, og ladetider for forskjellige STIHL-batterier.

Til batteritider og ladetider

Arbeid i regnvær

Alle batteridrevne verktøy i STIHL AP-systemet er konstruert for daglig bruk, også i dårlig vær. Med dette i tankene er de sertifisert som sprutsikre. Effektiviteten verifiseres også gjennom grundige interne kontroller. Spruttesten er blant annet tilpasset IPX4-standarden.

Test STIHL AP-systemet på stedet nå, helt gratis!

Sammendrag: STIHL batteridrevet AP-system

  • STIHL AP-systemet er utviklet med tanke på profesjonelle brukere og offentlige myndigheter.

  • AP-systemet tilbyr et omfattende utvalg av elektroverktøy for hage- og anleggsgartnerarbeid og trepleie.

  • AP-systemet imponerer med høy effekt, lavt støynivå og ekstra lang batteritid.

  • STIHL AP-system bruker innovative litiumionbatterier som muliggjør fleksibel bruk.

  • STIHL AP-system har intelligent lade- og energistyring og et omfattende utvalg tilbehør. 

Mer om batterier