Produktvalg Gressklippere - bensin

RM 3 RT

Lettmanøvrert bensindrevet bioklipper med tre hjulskonstruksjon

Generell info

STIHL RM 3 RT bensinklipper er en ekstremt lettmanøvrert multiklipper™ for utilgjengelige og trange gressflater. Takket være en gjennomtenkt trehjulskonstruksjon med et roterbart forhjul er den perfekt til hager med trange passasjer og mange trær og busker. Klipperen er egent til gressflater opptil 2 000 m2.
Klipping med sideutkast:. Gresset klippes og kastes ut på plenen igjen via sideutkastet.
Bioklipping: Gresset finklippes og fordeles på plenen som næringsrik gjødsel.
Med den akselvise justerbare klippehøyden velger du den høyden på plenen som passer deg; mellom 25 mm. og 80 mm.. Bensinklipperen har en klippebredde på 48 cm.
Driften på hjulene øker komforten, og du sparer krefter, spesielt i bakker og på ujevne flater. Det supermyke grepet og de lettrullende hjulene gjør også arbeidsøkten mer komfortabel. For å gjøre det så enkelt som mulig å starte motoren er STIHL RM 3 RT utstyrt med en enkel startfunksjon. For enkel transport og plassbesparende oppbevaring kan styret raskt felles med Quick-Fix hurtiglåsen.

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tekniske data

Tekniske data

Tekniske data Verdi
Plenareal m² opptil 2.000
Vekt kg 31
Klippebredde cm 48
Kapasitet cm³ 166
Usikkerhetsfaktor K m/s² 2,2
Lydeffektnivå garantert LWA dB(A) 96
Arbeidsturtall 1/min 2.800
Klippehøyde mm 25-80
Usikkerhetsfaktor KpA dB(A) 2
Nominell effekt ved arbeidsturtall U/min 2,6 kW / 3,5 hk
Vibrasjonsverdi ahw m/s² 5,5
Motortype EVC 300,0

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

Standard utstyr

 • Klippehøydejustering ved hjulene Zoom
  Klippehøydejustering ved hjulene

  Hvert hjul på STIHL gressklipperen justeres individuelt til passende klippehøyde.

 • Klippehøydejustering akselvis Zoom
  Klippehøydejustering akselvis

  Svinghjulet kan høydejusteres og låses for bruk i f.eks. skråninger. Bakhjulene kan høydejusteres i fem posisjoner på hver aksel.

 • Sideutkast Zoom
  Sideutkast

  Sideutkast på klipperen gjør det mulig å klippe store plener i en klippeprosess. Når utslippsdøren er åpen, kastes kuttet gress sidelengs på det nyklippte gresset.

 • ReadyStart teknologi Zoom
  ReadyStart teknologi

  Den automatiske choken sørger for at gasspjeldet automatisk stilles inn riktig, slik at motoren starter pålitelig uansett temperatur. Gressklipperen startes enkelt ved å dra i startsnoren - uten at du må bruke mye krefter.

 • Lette hjul Zoom
  Lette hjul

  De robuste drivhjulene er utstyrt med retningsstabilitet- og traksjonsprofil. De er lette å rengjøre og er vedlikeholdsfrie.

 • Biokniv Zoom
  Biokniv

  Din vanlige klipper kan gjøres om til en bioklipper ved hjelp av en todelt multikniv og en bioplugg. Er multikniven montert kan man ta av oppsamleren og sette inn biopluggen. Kniven finhakker da gresset og sender det tilbake til jordbunnen som biologisk materiale.

 • Justerbart forhjul Zoom
  Justerbart forhjul

  3-hjulskonstruksjonen gjør det enkelt å klippe gress rundt busker og trær. Det bevegelige forhjulet gjør multiklipperen smidig og fleksibel på svingete plener. Ved behov kan forhjulet også festes.

 • QuickFix hurtigstrammer Zoom
  QuickFix hurtigstrammer

  Meget raskt og enkelt å felle ned håndtaket, helt uten verktøy.

 • Lette hjul Zoom
  Lette hjul

  De robuste drivhjulene er utstyrt med retningsstabilitet- og traksjonsprofil. De er lette å rengjøre og er vedlikeholdsfrie.

 • Stålchassis Zoom
  Stålchassis

  Vridningsstabilt hus av stålplate.

 • Super-Soft grep Zoom
  Super-Soft grep

  Et veldig ergonomiskt og behagelig håndtak, der dessuten dødmansgrepet ligger perfekt an og du får en perfekt gripfølelse.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon International 18.03.2022