Produktvalg Gressklippere - bensin

RM 3 RT

Lettmanøvrert bensindrevet bioklipper med tre hjulskonstruksjon

Generell info

STIHL RM 3 RT bensinklipper er en ekstremt lettmanøvrert multiklipper™ for utilgjengelige og trange gressflater. Takket være en gjennomtenkt trehjulskonstruksjon med et roterbart forhjul er den perfekt til hager med trange passasjer og mange trær og busker. Klipperen er egent til gressflater opptil 2 000 m2.
Klipping med sideutkast:. Gresset klippes og kastes ut på plenen igjen via sideutkastet.
Bioklipping: Gresset finklippes og fordeles på plenen som næringsrik gjødsel.
Med den akselvise justerbare klippehøyden velger du den høyden på plenen som passer deg; mellom 25 mm. og 80 mm.. Bensinklipperen har en klippebredde på 48 cm.
Driften på hjulene øker komforten, og du sparer krefter, spesielt i bakker og på ujevne flater. Det supermyke grepet og de lettrullende hjulene gjør også arbeidsøkten mer komfortabel. For å gjøre det så enkelt som mulig å starte motoren er STIHL RM 3 RT utstyrt med en enkel startfunksjon. For enkel transport og plassbesparende oppbevaring kan styret raskt felles med Quick-Fix hurtiglåsen.

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tekniske data

RM 3.1 RT

Tekniske data

Tekniske data Verdi
Plenareal m² opptil 2.000
CO2 g/kWh 922

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

RM 3.1 RT

Standard utstyr

 • Klippehøydejustering ved hjulene Zoom
  Klippehøydejustering ved hjulene

  Hvert hjul på STIHL gressklipperen justeres individuelt til passende klippehøyde.

 • Klippehøydejustering akselvis Zoom
  Klippehøydejustering akselvis

  Svinghjulet kan høydejusteres og låses for bruk i f.eks. skråninger. Bakhjulene kan høydejusteres i fem posisjoner på hver aksel.

 • Klippehøydejustering per hjul Zoom
  Klippehøydejustering per hjul

  Hvert hjul på STIHL gressklipperen kan justeres individuelt til flere klippehøyder.

 • Sideutkast Zoom
  Sideutkast

  Sideutkast på klipperen gjør det mulig å klippe store plener i en klippeprosess. Når utslippsdøren er åpen, kastes kuttet gress sidelengs på det nyklippte gresset.

 • ReadyStart teknologi Zoom
  ReadyStart teknologi

  Den automatiske choken sørger for at gasspjeldet automatisk stilles inn riktig, slik at motoren starter pålitelig uansett temperatur. Gressklipperen startes enkelt ved å dra i startsnoren - uten at du må bruke mye krefter.

 • SmartChoke teknologi Zoom
  SmartChoke teknologi

  Den automatiske choken sørger for at gasspjeldet automatisk stilles inn riktig, slik at motoren starter pålitelig uansett temperatur. Plenlufteren startes enkelt ved å dra i startsnoren - uten at du må bruke mye krefter.

 • Drift Zoom
  Drift

  Drift forenkler arbeidet med å klippe gressplenen, spesielt dersom man skal klippe større flater eller i motbakker. Flere av STIHL batterigressklippere er utstyrt med drift.

 • Lette hjul Zoom
  Lette hjul

  De robuste drivhjulene er utstyrt med retningsstabilitet- og traksjonsprofil. De er lette å rengjøre og er vedlikeholdsfrie.

 • Bioklipp Zoom
  Bioklipp

  Under klippingen blir gressavfallet finkuttet til små partikler, som blir liggende igjen som verdifull gjødsel på plenen. Den kraftige biokniven er stabil og brytes ikke av selv om den skulle treffe en stein. Den sørger for presis klipping også når gresset har vokst mye. Dreieretningen til kniven endrer seg automatisk hver gang den stopper. Dette gir jevn slitasje på hele kniven. Bytte av kniv kan utføres uten bruk av verktøy.

 • Biokniv Zoom
  Biokniv

  Din vanlige klipper kan gjøres om til en bioklipper ved hjelp av en todelt multikniv og en bioplugg. Er multikniven montert kan man ta av oppsamleren og sette inn biopluggen. Kniven finhakker da gresset og sender det tilbake til jordbunnen som biologisk materiale.

 • Hjul, svingbare Zoom
  Hjul, svingbare

  De svingbare forhjulene muliggjør enkel klipping rundt busker og trær i tillegg til god svingradius. Klippehøyden kan justeres individuelt per hjul.

 • Justerbart forhjul Zoom
  Justerbart forhjul

  3-hjulskonstruksjonen gjør det enkelt å klippe gress rundt busker og trær. Det bevegelige forhjulet gjør multiklipperen smidig og fleksibel på svingete plener. Ved behov kan forhjulet også festes.

 • QuickFix hurtigstrammer Zoom
  QuickFix hurtigstrammer

  Meget raskt og enkelt å felle ned håndtaket, helt uten verktøy.

 • Lette hjul Zoom
  Lette hjul

  De robuste drivhjulene er utstyrt med retningsstabilitet- og traksjonsprofil. De er lette å rengjøre og er vedlikeholdsfrie.

 • Stålchassis Zoom
  Stålchassis

  Vridningsstabilt hus av stålplate.

 • Super-Soft grep Zoom
  Super-Soft grep

  Et veldig ergonomiskt og behagelig håndtak, der dessuten dødmansgrepet ligger perfekt an og du får en perfekt gripfølelse.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tilbehør

RM 3.1 RT

Tilbehør

  • ADC 048 - disck-cut-skive Zoom
   ADC 048 - disck-cut-skive

   Disk-Cut skive med fire svingblader som beskytter veivakselen mot slag. Knivene viker til siden ved kontakt med hinder. Passer til RM 3 RT.

  Inneholder

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon International 07.06.2023