Produktvalg Gressklippere - bensin

RM 650 V

Gressklipper med vario-drift, for store gressflater

Generell info

Effektsterk bensingressklipper med 48 cm klippebredde for store plener opptil 2 000 kvadratmeter. Sentral klippehøydejustering, STIHL Super-Soft komforthåndtak og vario-drift gjør arbeidet både effektivt og komfortabelt. Komforthåndtaket kan høydejusteres og enkelt felles ned. Med vario-drift justeres hastigheten etter behov, uten at det går ut over oppsamlings-egenskapene eller ytelse. Hastigheten på den kraftige Kohler motoren med lettstart-systemet er alltid like jevn og stabil. Klipperen leveres med multikniv og bioplugg slik at man enkelt kan gjøre om klipperen til en bioklipper.

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tekniske data

RM 650 V

Tekniske data

Tekniske data Verdi
Arbeidsturtall 1/min 2.800
Hastighet km/t 2,6-4,6
Kapasitet cm³ 173
Klippebredde cm 48
Klippehøyde mm 25-85
Lydeffektnivå garantert LWA dB(A) 96
Motortype Serie XT800 OHV SC
Nominell effekt ved arbeidsturtall U/min 2,6 kW / 3,5 hk
Oppsamler volum l 70
Plenareal m² opptil 2.000
Start/stopp Styrestart/Motorstopp
Usikkerhetsfaktor K m/s² 1,9
Usikkerhetsfaktor KpA dB(A) 2
Vekt kg 46
Vibrasjonsverdi ahw m/s² 3,8

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

RM 650 V

Standard utstyr

 • Aluminiumchassis Zoom
  Aluminiumchassis

  Holdbart chassis av trykkstøpt aluminium som er vridningsstabilt og har ekstra lang levetid.

 • Biofunksjon Zoom
  Biofunksjon

  Biokniven knuser gresset før det faller tilbake i plenen som en næringsrik gjødsel. Med riktig tilleggsutstyr kan enheten konverteres til en multiklipper.

 • Innovativ oppsamler Zoom
  Innovativ oppsamler

  Enkel å åpne, tømme og rengjøre. Den patenterte lufteåpningen er rettet nedover slik at gress- og støvpartikler ledes vekk fra maskinen og personen som betjener den. Den optimerte luftstyringen og formen på oppsamleren gjør at den fylles 100 %. En integrert nivåindikator informerer når det er tid for tømming. Den todelte konstruksjonen gjør oppsamleren lett å tømme og rengjøre.

 • Komforthåndtak
  Komforthåndtak

  Monohåndtak er både ergonomisk, stabil og lett å jobbe med. Dessuten blir det enda enklere å tømme oppsamleren.

 • Lette hjul Zoom
  Lette hjul

  De robuste drivhjulene er utstyrt med retningsstabilitet- og traksjonsprofil. De er lette å rengjøre og er vedlikeholdsfrie.

 • Multikniv Zoom
  Multikniv

  De spesialformede knivbladene på modellene i 6-serien sørger for at det klippede gresset finkuttes før det enten kastes ut, fanges opp eller fordeles jevnt på plenene (bioklipp)

 • Sentral høydejustering Zoom
  Sentral høydejustering

  Med sentral høydejusteringen i flere steg stilles klippehøyden inn både fort og enkelt, samt tilpasses etter gressmatten og forholdene.

 • SmartChoke teknologi Zoom
  SmartChoke teknologi

  Den automatiske choken sørger for at gasspjeldet automatisk stilles inn riktig, slik at motoren starter pålitelig uansett temperatur. Gressklipperen startes enkelt ved å dra i startsnoren - uten at du må bruke mye krefter.

 • Super-Soft grep Zoom
  Super-Soft grep

  Et veldig ergonomiskt og behagelig håndtak, der dessuten dødmansgrepet ligger perfekt an og du får en perfekt gripfølelse.

 • Vario-drift Zoom
  Vario-drift

  Med denne kan hastigheten til hjuldriften justeres trinnløst via en hendel på styret. Dermed kan man alltid velge ideell hastighet. Lav hastighet ved høyt og tett gress, høyere hastighet ved kortere og tynnere vekster.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tilbehør

RM 650 V

Tilbehør

  • APO 030 - oljesuger Zoom
   APO 030 - oljesuger

   Oljesuger til alle bensindrevne modeller.

  Inneholder

  • ACK 050 - gresskniv Zoom
   ACK 050 - gresskniv

   Forbedrede oppfangingsegenskaper ved vanskelige plenforhold. Klippebredde 48 cm for modeller i serie 6.

  Inneholder

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon International 25.01.2023