Produktvalg Gressklippere - bensin

RM 655 V

Komfortabel bensinklipper med 3-i-1-funksjon

Generell info

RM 655 V med en kraftig motor, vario-drift og klippebredde på 53 cm gjør den ideell for store plener opptil 2 500 kvm. Klipperen leveres med multikniv og bioplugg slik at den kan brukes til både klipping med oppsamler og til bioklipping. Den kraftige motorens hastighet forblir alltid konstant, selv med endring av klippehastigheten. Sentral klippehøydejustering i 7 ulike trinn, fra fra 25 til 85 mm. Justerbart komforthåndtaket sikrer ergonomisk klipping og enkel håndtering av oppsamleren.

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tekniske data

RM 655 V

Tekniske data

Tekniske data Verdi
Arbeidsturtall 1/min 2.800
Kapasitet cm³ 173
Klippebredde cm 53
Klippehøyde mm 25-85
Lydeffektnivå garantert LWA dB(A) 98
Motortype Serie XT800 OHV SC
Nominell effekt ved arbeidsturtall U/min 2,6 kW / 3,5 hk
Oppsamler volum l 70
Plenareal m² opptil 2.500
Usikkerhetsfaktor K m/s² 1,9
Usikkerhetsfaktor KpA dB(A) 2
Vekt kg 46
Vibrasjonsverdi ahw m/s² 3,8

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

RM 655 V

Standard utstyr

 • Aluminiumshus med skrapekanter og støtbeskyttelse Zoom
  Aluminiumshus med skrapekanter og støtbeskyttelse

  STIHL gressklippere med aluminiumhus har høy stabilitet og relativt lav vekt. Skrapekantene og støtbeskyttelsen garanterer lang levetid. Like fordelaktig er den pulverbelagte overflaten av huset, som upåvirket av drivstoff og korrosjon, beholder sin glans i lang tid.

 • Biofunksjon Zoom
  Biofunksjon

  Biokniven knuser gresset før det faller tilbake i plenen som en næringsrik gjødsel. Med riktig tilleggsutstyr kan enheten konverteres til en multiklipper.

 • Innovativ oppsamler Zoom
  Innovativ oppsamler

  Enkel å åpne, tømme og rengjøre. Den patenterte lufteåpningen er rettet nedover slik at gress- og støvpartikler ledes vekk fra maskinen og personen som betjener den. Den optimerte luftstyringen og formen på oppsamleren gjør at den fylles 100 %. En integrert nivåindikator informerer når det er tid for tømming. Den todelte konstruksjonen gjør oppsamleren lett å tømme og rengjøre.

 • Komforthåndtak
  Komforthåndtak

  Monohåndtak er både ergonomisk, stabil og lett å jobbe med. Dessuten blir det enda enklere å tømme oppsamleren.

 • Lette hjul Zoom
  Lette hjul

  De robuste drivhjulene er utstyrt med retningsstabilitet- og traksjonsprofil. De er lette å rengjøre og er vedlikeholdsfrie.

 • Multikniv Zoom
  Multikniv

  De spesialformede knivbladene på modellene i 6-serien sørger for at det klippede gresset finkuttes før det enten kastes ut, fanges opp eller fordeles jevnt på plenene (bioklipp)

 • Sentral høydejustering Zoom
  Sentral høydejustering

  Med sentral høydejusteringen i flere steg stilles klippehøyden inn både fort og enkelt, samt tilpasses etter gressmatten og forholdene.

 • SmartChoke teknologi Zoom
  SmartChoke teknologi

  Den automatiske choken sørger for at gasspjeldet automatisk stilles inn riktig, slik at motoren starter pålitelig uansett temperatur. Gressklipperen startes enkelt ved å dra i startsnoren - uten at du må bruke mye krefter.

 • Super-Soft grep Zoom
  Super-Soft grep

  Et veldig ergonomiskt og behagelig håndtak, der dessuten dødmansgrepet ligger perfekt an og du får en perfekt gripfølelse.

 • Vario-drift Zoom
  Vario-drift

  Med denne kan hastigheten til hjuldriften justeres trinnløst via en hendel på styret. Dermed kan man alltid velge ideell hastighet. Lav hastighet ved høyt og tett gress, høyere hastighet ved kortere og tynnere vekster.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tilbehør

RM 655 V

Tilbehør

  • ACK 055 - gresskniv Zoom
   ACK 055 - gresskniv

   Forbedrede oppfangingsegenskaper ved vanskelige plenforhold. Klippebredde 53 cm for modeller i serie 6.

  Inneholder

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon International 22.01.2024