Produktvalg Hekksakser langskaftede - bensin

HL 94 C-E

Sterk langskaftet hekksaks

Generell info

Bensindrevet langskaftet hekksaks for profesjonelt arbeid med spesielt brede, høye eller lange hekker og til krypbusker og kratt som vokser nær bakken. Hekksaksen er komplett utstyrt med vektredusert gir, økonomisk 2-MIX motor med ECOSPEED for turtallsregulering under lange arbeidsøkter eller i støyfølsomme områder. Den langskaftede hekksaksen har også lettstartsystemet STIHL Easy2Start og et justerbart knivkverd som kan svinges 145°. Totallengde 242 cm.

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tekniske data

HL 94 C-E

Tekniske data

Tekniske data Verdi
Vekt kg 1) 6,23
CO2 verdi g/kWh 794
Standard skjærelengde cm 60
Effekt kW/hk 0,9/1,2
Gir 145°
Lydeffektnivå dB(A) 2) 107
Lydtrykknivå dB(A) 2) 91
Startkomfort ErgoStart
Vekt kg 6,2
Sylindervolum cm³ 24,1
Vekt Pounds 13,7
Vibrasjonsverdi venstre m/s² 3) 6,5
Vibrasjonsverdi høyre m/s² 3) 5,4
Tannavstand mm 34

1) med tom tank, komplett
2) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2,5 dB(A)
3) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2 m/s²

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

HL 94 C-E

Standard utstyr

 • Bærereim Zoom
  Bærereim

  En praktisk bærereim følger med som standard til STIHLs langskaftede hekksakser. Bærereimen avlaster brukeren samtidig som den gir maksimal bevegelsesfrihet. Lengden stilles enkelt inn, helt individuelt.

 • Hurtig innstillingssystem 145° Zoom
  Hurtig innstillingssystem 145°

  Knivbjelken kan trinnvis stilles inn over et område på 145° og kan felles helt ned, noe som betraktelig forenkler både lagring og transport.

 • Knivsystem Zoom
  Knivsystem

  Dobbelsidig slipte kniver gir kraftfulle og presise snitt også når det gjelder tykkere grener.

 • Opphengskrok Zoom
  Opphengskrok

  Opphengskroken for bærereim kan dreies slik at maskinen er lettere å vinkle eller vri.

 • Primer Zoom
  Primer

  STIHLs pumpeprimer fyller forgasseren med bensin slik at den starter umiddelbart når det dras i startsnoren. Overflødig bensin returneres til tanken slik at motoren ikke skal bli rå.

 • Rundhåndtak Zoom
  Rundhåndtak

  Rundhåndtaket gir bra bevegelsesfrihet også der det er vanskelig med plass. Håndtaket er også meget brukervennlig.

 • STIHL 2-MIX motor Zoom
  STIHL 2-MIX motor

  2-MIX motoren kombinerer lave utslipp og drivstofforbruk med lav vekt og hurtig akselerasjon. Noe som er bra både for miljøet, helsen og lommeboken. Den hurtige akselerasjonen kommer til sin rett under arbeidet og det finnes nok kraft til å klippe grove hekker.

 • STIHL Easy2Start Zoom
  STIHL Easy2Start

  Med det jevne draget i startsnoren spennes fjæren mot kompresjonstrykket. Slik unngår du områder med stor motstand og rykkete bevegelser. Fjæren avgir automatisk den lagrede energien til veivakselen, slik at den blir satt i bevegelse og sørger for at motoren starter pålitelig. Dette gir en langsommere starthastighet på omtrent to tredjedeler.

 • STIHL Ecospeed Zoom
  STIHL Ecospeed

  Med Ecospeed funksjonen, kan du kjøre stanghekksaksen i en drivstoffgjerrig driftsmodus. Vri knotten mot minus, så senkes motorens maksimale hastighet og hekksaks går på lavere turtall. Du kan når som helst ved å trykke på gassen for å få maksimalt ut av maskinen, selv om den er satt til en lavere hastighet. Når motoren går på delvis belastning, reduseres drivstofforbruket og du kan kjøre mye lenger på en tank.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon da / fi / no / sv 15.06.2022