Produktvalg Motorsager - skogbruk

MS 881

Verdens sterkeste serieproduserte motorsag

Generell info

Verdens sterkeste serieproduserte motorsag som kan benyttes med sverd opptil 1,5 m. Utstyrt med bl.a. dekompresjonsventil, STIHL ElastoStart og "One touch stop" for å gi en lettere start, HD2-filter som gir lange intervaller mellom hver gang filteret må rengjøres, integrerte sverdmuttere samt verktøyløse tanklokk for enkelt og sikker fylling av drivstoff. Oppfyller kravene i henhold til EU5. Leveres uten sverd og kjede.

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tekniske data

MS 881

Tekniske data

Tekniske data Verdi
Sverdlengde cm 90
Sverdlengde, tommer in 36
Sylindervolum cm³ 121,6
Effekt kW/hk 6,4/8,7
Effekt Um 8,6
Vekt kg 1) 9,9
Vekt/effektforhold kg/kW 1,5
Vekt komplett kg 2) 13,23
Lydtrykknivå dB(A) 3) 106
Lydeffektnivå dB(A) 3) 118
Vibrasjonsverdi venstre m/s² 4) 9,8
Vibrasjonsverdi høyre m/s² 4) 9,8
Sagkjededeling .404 "
CO2 verdi g/kWh 729

1) Vekt med tom tank, uten sverd og sagkjede
2) Med full tank bensin og kjedeolje, inkl. sverd og kjede
3) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2,5 dB(A)
4) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2 m/s²

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

MS 881

Standard utstyr

 • STIHL ANTIVIBRASJONSSYSTEM Zoom
  STIHL ANTIVIBRASJONSSYSTEM

  FOR ET MER BEHAGELIG ARBEID. Når maskinens kraft utnyttes, oppstår det vibrasjoner som er spesielt merkbare i håndtaksområdet. Buffer- og fjærelementene i STIHL antivibrasjonssystemet reduserer overføringen av motorvibrasjoner til gripeområdet og dermed til din kropp. Det innebærer: Enheten er mer rolig i hånden, og du kan arbeide mye mer uten å bli sliten.

 • MANUELL DEKOMPRESJON Zoom
  MANUELL DEKOMPRESJON

  KRAFTSPARENDE START. Dekompresjonsventilen gjør det enklere å starte maskinen. Ved oppstart kan en del av den komprimerte blandingen slippes ut av sylinderen ved å åpne ventilen. Det skåner startsystemet og du trenger å bruke mindre kraft på startsnoren.

 • HD2-Filter Zoom
  HD2-Filter

  Det nyutviklede HD2-filteret i polyetylen har opptil 70 % finere porer enn flis- og polyamidfilteret, og fjerner selv de fineste støvpartikler. Filteret er dessuten både olje-og vannavvisende noe som gjør det meget enkelt å rengjøre. Det runde PET-filteret med hurtigkobling monteres og demonteres raskt og enkelt helt uten verktøy.

 • KOMPENSATOR Zoom
  KOMPENSATOR

  MINDRE VEDLIKEHOLD. Et reguleringssystem i forgasseren, kompensatoren, sørger for at motorytelse, avgasskvalitet og drivstofforbruk holdes tilnærmet konstant over et lengre tidsrom, til tross for økende tilsmussing av luftfilteret. Rengjør derfor ikke luftfilteret før du merker at ytelsen reduseres. På den måten kan du arbeide uten vedlikehold i lang tid.

 • Justerbar oljepumpe Zoom
  Justerbar oljepumpe

  Gjør det mulig å finjustere oljetilførselen helt etter eget behov. På E-merket står motorsagen i økonomistilling og oljeforbruket kan da reduseres med opptil 50 %. Ved bruk av langt sverd og veldig tørt trevirke kan oljemengden justeres opp manuelt.

 • KJEDESTRAMMING PÅ SIDEN Zoom
  KJEDESTRAMMING PÅ SIDEN

  FOR ENKEL OG SIKKER ETTERSTRAMMING. Kjedestrammingen på siden gir en beskyttet, enkel og rask stramming og utskiftning av kjedet. Strammeskruen betjenes sideveis gjennom kjededrevsdekselet.

 • Vinter/sommerdrift Zoom
  Vinter/sommerdrift

  STIHL motorsager med forgasservarme kan man stole på også på vinteren. Innstilt på vinterdrift omgis forgasseren av forvarmet luft. På den måten hindres ising i forgasseren. Et enkelt håndgrep holder for å stille om mellom sommer- eller vinterdrift.

 • VERKTØYLØST TANKLOKK FOR OLJE- OG DRIVSTOFFTANK Zoom
  VERKTØYLØST TANKLOKK FOR OLJE- OG DRIVSTOFFTANK

  RASK OG ENKEL BETJENING. Takket være det verktøyfrie tanklokket kan du åpne og lukke olje- og drivstofftanken med bare noen få håndgrep takket være bajonettlås.

 • STIHL EMATIC-SYSTEM Zoom
  STIHL EMATIC-SYSTEM

  REDUSERER OLJEFORBRUKET. STIHL Ematic-systemet består av STIHL Ematic- eller Ematic S-sverd, STIHL Oilomatic-sagkjede og mengderegulerbar oljepumpe. Den sørger for at kjedeoljen kommer dit hvor den skal brukes til smøring. På den måten kan du redusere oljeforbruket med opptil 50%. Hvis du ofte arbeider under støvete forhold eller bruker lange sverd, kan du øke oljemengden raskt og enkelt med det nye oljepumpesystemet.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon da / fi / no / sv 16.02.2024