Produktvalg Sagkjeder

Upgrade Kit 3, HEXA 36RH 66 DL

Upgrade Kit Hexa 3 med sagkjede 36RH, 66 DL til motorsager fra MS 362

Generell info

Med STIHL Hexa Kit 3 kan du med noen få tiltak oppgradere din STIHL motorsag til det profesjonelle Hexa-skjæresystemet. Et patentert skjæresystem fra STIHL som setter en ny standard når det dreier seg om skjæreeffekt, sliping og levetid. Du som jobber innen skogbruk og hogst kommer til å felle, kappe og kviste enda mer effektivt sammen med din STIHL motorsag.

STIHL Hexa Kit 2 til bensinmotorsager fra STIHL MS 362 og oppover innholder følgende:

  • 2 x sagkjeder STIHL 3/8" Rapid Hexa 36RH, 66 drivlenker (til 1,6 mm, 45 cm)
  • 1 x STIHL Hexa-fil
  • 1 x STIHL trehåndtak til HEXA-fil

Med den spesielle og innovative slipingen av Hexa kjedet får du opptil 10 prosent høyere skjæreeffekt sammenlignet med STIHL sagkjede 3/8" Rapid Super. Formen på skjæretennene og filen er optimalt tilpasset hverandre og muliggjør svært enkel og jevn ettersliping med tilnærmet perfekt resultat. STIHL Hexa sagkjede gjør ikke bare arbeidet raskere, men kjedet holder seg også skarpt lenger. Sammenlignet med andre sagkjeder, trenger Hexa dessuten å slipes mye sjeldnere og det har også lengre levetid, slik at du får maksimal ytelse i arbeid.

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør