Produktvalg Plenluftere

RLE 240

Stillegående og effektiv elektrisk plenlufter

Generell info

Plenlufteren RLE 240 er en 2-i-1 maskin som både lufter gressplenen og fjerner mose like effektivt som den er lett, kompakt og enkel å anvende. Mosefjernerenheten er utstyrt med fjærer som fjerner mose og dødt gress uten å skjære i gressrøttene. Vertikalskjærerenheten har skarpe, robuste kniver som sikrer at plenen luftes effektivt og sørger for at vann og næringsstoffer lettere trenger ned til røttene. Mosefjerneenheten, i likhet med knivene, monteres eller demonteres raskt og enkelt. Med en arbeidsbredde på 34 cm oppnår man med RLE 240 en god balanse mellom høy ytelse og enkel håndtering. Plenlufterens hus er produsert i polymer, noe som gjør den svært robust, samtidig som den er svært lett. Med oppsamleren som følger med, kan du enkelt samle opp mose og dødt gress samtidig som du arbeider.

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tekniske data

RLE 240

Tekniske data

Tekniske data Verdi
Usikkerhet KpA [dB(A)] dB(A) 3
Lydeffektnivå Lwa dB(A) 95
Vekt kg 16
Maks. arbeidsdybde mm 15
Nominell effekt ved arbeidsturtall v/min 4.100
Arbeidsbredde cm 34
Nominell effekt W 1.500

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

RLE 240

Standard utstyr

 • Bærehåndtak Zoom
  Bærehåndtak

  Praktisk integrert bærehåndtak som gjør det enkelt å transportere og flytte klippen. Håndtaket kan også benyttes til å feste klipperen under transport.

 • Integrert strekkavlastning for strømkabel Zoom
  Integrert strekkavlastning for strømkabel

  Den integrerte strekkavlastningen gjør at skjøteledningen, som er plassert i kontakten på maskinen, ikke faller ut under arbeid.

 • Lette hjul Zoom
  Lette hjul

  De robuste drivhjulene er utstyrt med retningsstabilitet og traksjonsprofil. De er lette å rengjøre og er vedlikeholdsfrie.

 • Mosefjernerenhet Zoom
  Mosefjernerenhet

  Mosefjernerenheten er utstyrt med fjærkroker som fjerner mose og sammenfiltret gress uten å skjære i gressroten (gressrotsonen). I likhet med knivene kan mosefjernerenheten raskt monteres eller demonteres med vanlig verktøy.

 • Plenluftingsenhet Zoom
  Plenluftingsenhet

  Knivene som sitter fast på akslingen, sikrer at plenen luftes effektivt. De skarpe, robuste bladene sørger for et effektivt arbeidsresultat hver gang.

 • Polymerchassis Zoom
  Polymerchassis

  Polymerchassis på STIHL plenluftere er laget av høykvalitetspolymer som tåler slag, varme og er UV-bestandig. Meget holdbar, ruster ikke!

 • Sammenleggbart styre Zoom
  Sammenleggbart styre

  Håndtaket felles enkelt ned ved å løsne to skruer og maskinen blir optimalt tilpasset for både oppbevaring og rengjøring. Ved rengjøring tippes maskinen bakover sik at den står på høykant.

 • Skjæredybdeinnstilling Zoom
  Skjæredybdeinnstilling

  Knivenes skjæredybde i bakken kan enkelt justeres ved hjelp av det ergonomiske dreieknappen som er plassert på maskinens deksel.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon International 19.07.2021