Produktvalg Plenluftere

RL 540

Gir gressplenen en spabehandling

Generell info

Plenlufter RL 540 er utstyrt med en sterk Kohler Courage XT-6,75 OHV bensinmotor som på en rask og effektiv måte fjerner både mose og dødt gress på større plenarealer. Plenlufteren bidrar til at plenen får mer luft og at tilførselen av vann og næring til gressrøttene blir bedre. Arbeidsdybden justeres med et praktisk dreiehåndtak på styret, uten at du trenger å bøye deg. Takket være maskinens arbeidsbredde på 38 cm og hjul som er enkle å manøvrere, får du jobben gjort både raskt og effektivt. Knivtilkoblingen styres enkelt med den store betjeningsspaken på styret. Styret kan felles sammen, slik at plenlufteren ikke krever mye plass ved lagring og transport. Oppsamler er tilgjengelig som tilbehør.

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tekniske data

RL 540

Tekniske data

Tekniske data Verdi
Arbeidsbredde cm 38
Arbeidslydnivå målt LpA [dB(A)] dB(A) 81
Arbeidsturtall 1/min 2.800
Kapasitet cm³ 149
Lydeffektnivå garantert LWA dB(A) 94
Maks. arbeidsdybde mm 25
Motortype Serie XT675 OHV SC
målt lydstyrkenivå LWA [dB (A)] dB(A) 92
Nominell effekt ved arbeidsturtall 1/min 2,2 kW / 3,0 hk
Plenareal m² opptil 2.000
Toleranse KpA [dB(A)] dB(A) 2
Usikkerhetsfaktor KWA [dB(A)] dB(A) 2
Vekt kg 33
Vibrasjonsverdi ahw m/s² 4,12
Vibrationer toleranse K m/s² 2,06

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

RL 540

Standard utstyr

 • Lette hjul Zoom
  Lette hjul

  De robuste drivhjulene er utstyrt med retningsstabilitet og traksjonsprofil. De er lette å rengjøre og er vedlikeholdsfrie.

 • Plenluftingsenhet Zoom
  Plenluftingsenhet

  Knivene som sitter fast på akslingen, sikrer at plenen luftes effektivt. De skarpe, robuste bladene sørger for et effektivt arbeidsresultat hver gang.

 • Polymerchassis Zoom
  Polymerchassis

  Polymerchassis på STIHL plenluftere er laget av høykvalitetspolymer som tåler slag, varme og er UV-bestandig. Meget holdbar, ruster ikke!

 • Sammenleggbart styre Zoom
  Sammenleggbart styre

  Håndtaket felles enkelt ned ved å løsne to skruer og maskinen blir optimalt tilpasset for både oppbevaring og rengjøring. Ved rengjøring tippes maskinen bakover sik at den står på høykant.

 • Skjæredybdeinnstilling Zoom
  Skjæredybdeinnstilling

  Knivenes skjæredybde i bakken kan enkelt justeres i seks trinn, ved hjelp av det ergonomiske dreiehåndtaket på styret.

 • SmartChoke teknologi Zoom
  SmartChoke teknologi

  Den automatiske choken sørger for at gasspjeldet automatisk stilles inn riktig, slik at motoren starter pålitelig uansett temperatur. Plenlufteren startes enkelt ved å dra i startsnoren - uten at du må bruke mye krefter.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tilbehør

RL 540

Tilbehør

  • AFK 050 - oppsamler til RLE 540 og RL 540 Zoom
   AFK 050 - oppsamler til RLE 540 og RL 540

   Praktisk og effektiv oppsamler som samler opp dødt gress og mose mens du jobber. Oppsamleren rommer 50 liter og passer til modellene RLE 540 og RL 540.

  Inneholder

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon International 13.06.2023