Produktvalg Service Kits

Service Kit 32 til TS 700 / TS 800

Lengre levetid med regelmessig vedlikehold

Generell info

Med Service Kit 32 for STIHL bensindrevne kappemaskiner har du alt du trenger, for å utføre det grunnleggende vedlikeholdet på maskinen din . Proaktivt og regelmessig vedlikehold forlenger kappemaskinens levetid . Det hjelper kappemaskinen med optimal kraft og høy pålitelighet.

STIHL Service Kit 32 ​​for TS 700 og TS 800 inkluderer:

  • Papirluftfilter
  • Forfilter
  • Tennplugg
  • Drivstoffilter

De lange filtertidene på STIHL luftfiltre gir lange rengjøringsintervaller og driftstider. Et rent filter øker motorkraften, holder lavt drivstofforbruk og kappemasknen er like enkel å starte. Derfor er det viktig å skifte luftfilter regelmessig. For å opprettholde den høye motoreffekten anbefaler vi også at du sjekker og bytter tennplugger regelmessig. Drivstoffilter holder skittpartikler borte fra drivstoffet, før de ellers kunne ha havnet i motoren, noe som øker maskinens levetid. Derfor er det også lurt å bytte drivstoffilter regelmessig.

For enkelt å skifte ut luftfilteret og tennpluggen, bruk den praktiske kombinøkkelen som fulgte med kappemaskinen da du kjøpte den. Emballasjen inneholder en pappkrok integrert som du kan fiske opp drivstoffilteret med. Du trenger ikke noen ekstra verktøy. Du kan også finne en QR-kode på pakken som fører til en enkel instruksjonsvideo.

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør