Produktvalg Bæresele og tilbehør

Service Kit 26

Lengre levetid med regelmessig vedlikehold

Generell info

Med Service Kit 26 til STIHL bensindrevne trimmere kan du ta hånd om det grunnleggende vedlikeholdet av din trimmer. Med proaktivt og regelmessig vedlikehold, som for eksempel å skifte drivstoff- og luftfiltre og tennplugger, forlenger du maskinens levetid . Du hjelper med å beskytte forskjellige deler av maskinen mot smuss og skader , og trimmeren fungerer med optimal kraft og høy pålitelighet.

STIHL Service Kit 26 for FS 89 og FS 91 inkluderer:

  • Papirluftfilter
  • Tennplugg
  • Drivstoffilter

STIHL papirfilter opprettholder en høy og god effektivitet i lang tid og beskytter motoren effektivt . Det spesielle belegget på filteroverflaten beskytter også mot vannsprut. Et rent filter øker motoreffekten, holder lavt drivstofforbruk og trimmeren din er fortsatt like enkel å starte.

For å opprettholde høy effekt anbefaler vi også at du skifter tennplugger regelmessig . Det er viktig for en ren forbrenning i motoren. Drivstoffilteret holder skittpartikler borte fra drivstoffet, før de ellers kunne ha havnet i motoren, noe som øker maskinens levetid. Derfor er det også lurt å bytte drivstoffilter regelmessig.

For enkelt å skifte ut luftfilteret og tennpluggen, bruk den praktiske kombinøkkelen som fulgte med trimmeren din da du kjøpte den. Emballasjen inneholder en pappkrok integrert som du kan fiske opp drivstoffilteret med. Du trenger ikke noen ekstra verktøy. Du kan også finne en QR-kode på pakken som fører til en enkel instruksjonsvideo.

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør