Produktvalg Skjæreverktøy

PolyCut 48-2 til FS 310/311, FS 360/361, FS 410/411

Trimmerhode PolyCut 48-2: Universalverktøy til STIHL trimmere

Generell info

Lavere støy og betydelig bedre energiutnyttelse ved trimming av tett gress oppnås ved bruk av trimmerhodet PolyCut 48-2 med 2 kraftige plastkniver i stedet for trimmertråd. Du kan jobbe betydelig lenger per lading med batteritrimmer og på en bensindrevet trimmer går drivstofforbruket ned. Standardutstyret inkluderer ytterligere 6 kniver som reserve og STIHL PolyCut 48-2 kan også utstyres med trimmertråd med diameter på 2,4 mm og 2,7 mm til kantklipping langs steinkanter eller andre hindringer.

STIHL plastkniver er enkle å bytte. Etter å ha blokkert akselen med stoppinnen som følger med din STIHL trimmer, skru av trimmerhodet og bytt ut knivene. For å beskytte mot slitasje og øke klippehøyden er STIHL PolyCut 48-2 som standard utstyrt med slitasjebeskyttelse .

Trimmerhodet STIHL PolyCut 48-2 passer til følgende trimmere og ryddesager:

  • STIHL FS 311
  • STIHL FS 360

Du kan også bruke trimmerhodet på trimmeren STIHL FS 350, som ikke lenger er i sortimentet.

MERK! Trimmerhoder kan kun brukes med en spesialbeskyttelse eller en STIHL universalbeskyttelse for trimmerhoder og metallverktøy.

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon International 14.10.2022