Produktvalg Hode- og ansiktsvern

Hørselvern ADVANCE ProCOM med hjelmfeste

Kommuniser komfortabelt og enkelt

Generell info

STIHL ADVANCE ProCOM er hørselvern og innovativ kommunikasjonsløsning i ett, utviklet for å møte profesjonelle krav innen skogbruk og trepleie. Med denne teknologien kan inntil 15 personer kobles sammen i et nettverk innenfor en avstand på opptil 600 m, slik at de har direkte kontakt med hverandre. Hvert headset virker som en ekstra forsterker, slik at man i større team også oppnår en større rekkevidde. God talekvalitet legger til rette for klar og komfortabel kommunikasjon, noe som er særlig viktig under krevende arbeidsforhold. Filtrering demper aktivt maskingstøy. Slik får du ekstremt god lyddemping og støyredusjon.

Tydelige og ergonomiske knapper som gjør det enkelt å bruke STIHL ADVANCE ProCOM også med hansker på. De er enkle, både å bruke og koble til. Via Bluetooth-forbindelsen kan du bruke mange funksjoner på smarttelefonen uten at du trenger å ta telefonen ut av lomma. Det er også mulig å integrere klassiske radioenheter i kommunikasjonen via ADVANCE ProCOM ved hjelp av Bluetooth. FM-radio er integrert slik at du kan høre radio mens du jobber.

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon International 07.11.2022