Produktvalg Vernebukser for motorsag

ADVANCE X-TREEm vernebukse, midjemodell

Perfekt for arbeid under ekstreme forhold

Generell info

Unik egenutviklet av STIHL med en komfort som hittil ikke har vært mulig å oppnå i en vernebukse. Materiale ProElast beholder elastisiteten over tid. Optimalt egnet for klatring og profesjonell bruk under ekstreme forhold. Mykt og hurtigtørkende innerfór. Et slitesterkt og vannavvisende materiale på fremsiden av bein og på sete gjør buksen perfekt for skogsarbeid. Beskyttelse mot flått med en svært pustende gamasje som festes til skoen. Rivebeskyttelse med keramikkbelagt dekor. Lett og pustende verneinnleggsmateriale AVERTIC™ pro lite med testet verneinnlegg (EN 381). Lommer med glidelåser på hoften, setet og låret. Ventilasjonsåpninger med glidelåser for regulering av kroppstemperaturen. Bukseselen inngår som standard. KWF-merket. Farge sort, oransje high viz og sølv. Verneklasse 1 (=ˆ 20 m/s). Størrelse XS–3XL.

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tekniske data

Vernebukse ADVANCE X-TREEm

Tekniske data

Tekniske data Verdi
Løkker for seler Ja
Slim fit Ja
Regular fit Nei
Antall baklommer 1
Antall lommer 6
Antall sidelommer 2
Refleks materiale Ja
Kne-/ albueforsterkning Ja
Forsterket bak Ja
Ventilasjonsåpninger Nei
Ventilasjonsglidelåser Ja
Antall lag av skjærebeskyttelse 6
Elastisk midjebånd Ja
Skjærebeskyttelse klasse 1
PWA vekt i katalog (g) g 1.200
Knapper for seler Ja

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

Vernebukse ADVANCE X-TREEm

Standard utstyr

 • Beskyttelse mot flått Zoom
  Beskyttelse mot flått

  STIHL har utviklet en svært pustende gamasje som beskytter mot flått. Gamasjen forbinder buksen og skoen slik at man hindrer flått i å krype inn.

 • FULL STRETCH Zoom
  FULL STRETCH

  FOR HØY BÆREKOMFORT. Verneklærne skal beskytte deg, samtidig som de gir deg størst mulig bevegelsesfrihet takket være det elastiske materialet. Det helelastiske stoffet strekker seg i alle retninger og gir utmerket komfort.

 • JUSTERBARE VENTILASJONSÅPNINGER Zoom
  JUSTERBARE VENTILASJONSÅPNINGER

  ØKER ARBEIDSKOMFORTEN. Ventilasjonsåpninger gjør det mulig å regulere temperaturen i ditt personlige verneutstyr. Åpne eller lukk ventilasjonsåpningene ved behov.

 • LETT 6 LAGS KUTTBESKYTTELSE Zoom
  LETT 6 LAGS KUTTBESKYTTELSE

  SIKKERHET MED LETTE FIBRE. De ekstra lette hightech-fibrene i 6-lags kuttbeskyttelsen sørger for lav vekt, høy pusteevne og utmerket beskyttelse mot kulde og fuktighet. Den 6-lags kuttbeskyttelsen er lettere enn 9-lags materiale og samtidig høykuttsikker.

 • ProElast Stretch i skrittet Zoom
  ProElast Stretch i skrittet

  Verneinnlegget syes ikke sammen i skrittet, men er koblet via et elastisk innlegg. Slik oppnår man en optimal følelse også ved lange skritt.

 • PUSTEAKTIVITET Zoom
  PUSTEAKTIVITET

  FØRER VEKK VARME OG SVETTE. Det pustende materialet gjør den behagelig å ha på seg, selv ved anstrengende jobbing. Fuktigheten transporteres ut og frisk luft kommer inn.

 • VÅTBESKYTTELSE SOM PUSTER Zoom
  VÅTBESKYTTELSE SOM PUSTER

  KOMFORTABEL Å BÆRE OG VÆRBESKYTTET. Verneklærne er laget av et vanntett, men pustende materiale. Dette sikrer høy bærekomfort. Overskuddsvarme og svette transporteres vekk.

 • SKJÆREBESKYTTELSESOMRÅDE DESIGN A Zoom
  SKJÆREBESKYTTELSESOMRÅDE DESIGN A

  BESKYTTELSE UNDER SKOGSARBEID. For bukser med verneinnlegg i design A (i henhold til EN 381 og EN ISO 11393) dekker verneinnlegget hele din fremre underkropp. I bakre venstre benområde er beskyttelsen trukket 5 cm rundt. Ved jobbing i skogen er du godt beskyttet med Design A.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon International 30.11.2023