Produktvalg Vernebukser for motorsag

ADVANCE X-TREEm vernebukse, midjemodell

Perfekt for arbeid under ekstreme forhold

Generell info

Unik egenutviklet av STIHL med en komfort som hittil ikke har vært mulig å oppnå i en vernebukse. Materiale ProElast beholder elastisiteten over tid. Optimalt egnet for klatring og profesjonell bruk under ekstreme forhold. Mykt og hurtigtørkende innerfór. Et slitesterkt og vannavvisende materiale på fremsiden av bein og på sete gjør buksen perfekt for skogsarbeid. Beskyttelse mot flått med en svært pustende gamasje som festes til skoen. Rivebeskyttelse med keramikkbelagt dekor. Lett og pustende verneinnleggsmateriale AVERTIC™ pro lite med testet verneinnlegg (EN 381). Lommer med glidelåser på hoften, setet og låret. Ventilasjonsåpninger med glidelåser for regulering av kroppstemperaturen. Bukseselen inngår som standard. KWF-merket. Farge sort, oransje high viz og sølv. Verneklasse 1 (=ˆ 20 m/s). Størrelse XS–3XL.

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tekniske data

Vernebukse ADVANCE X-TREEm

Tekniske data

Tekniske data Verdi
Antall verneinnlegg 6
CE-merking ja
Størrelser XS-3XL
Total vekt kg 1) 1,1

1) ved størrelse 52

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

Vernebukse ADVANCE X-TREEm

Standard utstyr

 • Beskyttelse mot flått Zoom
  Beskyttelse mot flått

  STIHL har utviklet en svært pustende gamasje som beskytter mot flått. Gamasjen forbinder buksen og skoen slik at man hindrer flått i å krype inn.

 • Fullstretch Zoom
  Fullstretch

  Elastisk materiale som gir god bærekomfort og bevegelsesfrihet .

 • Justerbare ventilasjonsåpninger Zoom
  Justerbare ventilasjonsåpninger

  Justerbare ventilasjonsåpninger som kan lukkes eller åpnes etter behov. Den optimale kroppstemperatur reguleres individuelt av arbeidsoppgave og temperatur.

 • Lav vekt Zoom
  Lav vekt

  Den nye generasjon verneinnlegg er over 30 % lettere, noe som bidrar til en svært god bærekomfort og bra bevegelighet.

 • ProElast Stretch i skrittet Zoom
  ProElast Stretch i skrittet

  Verneinnlegget syes ikke sammen i skrittet, men er koblet via et elastisk innlegg. Slik oppnår man en optimal følelse også ved lange skritt.

 • Pustende Zoom
  Pustende

  Pustende materiale som slipper ut fukt og bringer inn frisk luft slik at man oppnår en god kroppstemperatur.

 • Pustende regnbeskyttelse Zoom
  Pustende regnbeskyttelse

  Vanntett og samtidig pustende materiale.

 • Verneinnleggsområde Design A Zoom
  Verneinnleggsområde Design A

  Verneinnleggsområde i henhold til EN 381 - Design A. De røde områdene viser hvor verneinnlegget er. Verneinnleggsområdet har blitt utvidet bakover på de mest utsatte steder på beina.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon International 14.11.2023