Produktvalg Vernebukser for motorsag

ADVANCE X-LIGHT vernebukse, midjemodell

Vår letteste vernebukse, for varme sommerdager

Generell info

Arbeidsbukse produsert i STIHL egenutviklede, ultralette og svært pustende verneinnleggsmateriale AVERTIC™ pro lite (EN 381). Materialet, i seks lag, er opptil 20 % lettere enn materialet som brukes for ADVANCE. Buksen har spesielt ventilerende materiale på baksiden av bena og er dermed perfekt for varme dager. Et helelastisk materiale, ProElast, i skrittet bidrar til høy komfort. Lukkbare lommer og refleksdetaljer for bedre synlighet. Farge: svart. Materiale ytterstoff: 100 % polyester. Verneklasse 1 (=20 m/s). Størrelse S-3XL.

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tekniske data

Vernebukse ADVANCE X-Light

Tekniske data

Tekniske data Verdi
Antall verneinnlegg 6
CE-godkjennelse Ja
Størrelser S - 3XL
Total vekt kg 1) 1
Vask °C 2) 60
Verneklasse 1

1) ved størrelse 52
2) -

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

Vernebukse ADVANCE X-Light

Standard utstyr

 • Fullstretch Zoom
  Fullstretch

  Elastisk materiale som gir god bærekomfort og bevegelsesfrihet .

 • Hurtigtørkende Zoom
  Hurtigtørkende

  HYPOTHERMIA PROTECTION. The fast-drying functional fabric of your protective clothing is ideal for work in changing weather conditions and sweaty jobs. The high-quality material protects you from hypothermia.

 • Lett verneinnlegg i 6 lag Zoom
  Lett verneinnlegg i 6 lag

  Vernebukse med 6 lags verneinnlegg fra STIHL gir en velprøvd beskyttelse samtidig som den er 27 % lettere enn en bukse med 9 lags verneinnlegg. Verneinnlegget er laget av meget lett og motstandskraftig fiber.

 • ProElast Stretch i skrittet Zoom
  ProElast Stretch i skrittet

  Verneinnlegget syes ikke sammen i skrittet, men er koblet via et elastisk innlegg. Slik oppnår man en optimal følelse også ved lange skritt.

 • Pustende Zoom
  Pustende

  Pustende materiale som slipper ut fukt og bringer inn frisk luft slik at man oppnår en god kroppstemperatur.

 • Pustende regnbeskyttelse Zoom
  Pustende regnbeskyttelse

  Vanntett og samtidig pustende materiale.

 • Tornebeskyttelse Zoom
  Tornebeskyttelse

  Svært robust materiale som forhindrer skade fra torner.

 • Vaskbar ved 60 °C Zoom
  Vaskbar ved 60 °C

  STIHL klær kan vaskes på 60 °C vaskemaskin. Det er viktig, ikke bare for hygiene, men også for å fjerne kvae, etc.

 • Verneinnlegg Zoom
  Verneinnlegg

  Verneklær som er i samsvar med DIN EN 381 er merket med piktogram av motorsag. Verneklasse og verneinnleggsområder skal da alltid tydelig fremgå. Verneklasse deles inn i fire ulike nivåer og oppgir kjedehastigheten ved kontakt. Verneklasse 0=16 m/s, verneklasse 1=20 m/s, verneklasse 2=24 m/s og verneklasse 3=28 m/s. Vernebukser gir vanligvis tilstrekkelig beskyttelse mot kutt, men de gir ikke 100 % beskyttelse. Det er heller ingen erstatning for en trygg arbeidsteknikk. Derfor ber vi deg innstendig om å lese bruksanvisningene for verneutstyr og maskiner samt gjeldende forskrifter for forebygging av ulykker.

 • Verneinnleggsområde, design A Zoom
  Verneinnleggsområde, design A

  Den fremre delen av benet er beskyttet med design A. Hovedsakelig er det tilstrekkelig for arbeid med motorsag i skogen.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon International 15.09.2021