Produktvalg iMOW®

iMOW 7 EVO

iMOW® 7 EVO: Smart og perfekt klipping av store gressplener

Generell info

STIHL iMOW® 7 EVO robotgressklipper klipper mellomstore plener på opptil 5 000 m2 både smart og til perfeksjon. Et høyytelses litium-ion-batteri gir de tre fritt roterende knivbladene i et Disc-Cut-system høy klippehastighet og et rent og fint klippemønster på kortere aktive tider sammenlignet med STIHL iMOW® 7. Med robotgressklipperen kan du både klippe og gjødsle plenen din samtidig - det fine gressavklippet brukes som gjødsel til plenen. Robotgressklipperen iMOW® 7 EVO klipper gressarealer på opptil 5 000 m² og kan håndtere hellinger på opptil 45 %. Med tilbehøret Upgrade Kit 10 kan den til og med håndtere hellinger på opptil 60 %.

Ultrasonic-sensorene og hastighetstilpasningen lar robotgressklipperen nærme seg hindringer forsiktig, og plenen klippes til og med nær objektet. STIHL iMOW® EVO endrer også automatisk retning ved kontakt. En intelligent kjørestil forenkler effektiv klipping på små områder. Ved hjelp av sensorer justeres hastigheten på ujevnt underlag.

Kontrollpanelet med noen få knapper er enkelt å bruke - i tillegg støttes det enkle panelet av talemeldinger. Gjeldende status vises både på en LED-list bak og med en LED-matrise på robotgressklipperens deksel, noe som gjør interaksjonen enda enklere med animerte symboler. Lysstyrken på LED-listen foran kan stilles inn i tre forskjellige moduser. Du kan styre din iMOW® EVO robotgressklipper via Bluetooth®, Wi-Fi eller via mobilnettverket med MY iMOW®-appen. Utenfor hjemmeområdet kan mobilforbindelsen også brukes til å finne robotgressklipperen i tilfelle tyveri. Du kan også bruke appen til å justere klippehøyden i ulike trinn, og i klippeplanen definerer du tidspunktene når din STIHL iMOW® EVO kan jobbe aktivt på gressflatene. Du kan også starte robotgressklipperen manuelt via appen. Ved hjelp av regnsensoren kan du stille inn om du vil klippe eller pause klippingen ved regn. Ladestasjonen er både robotgressklipperens base og der den lader batteriet til neste klipping.

Installasjonssett for montering velges i henhold til størrelsen på plenen din. STIHL iMOW® robotgressklippere oppfyller alle gjeldende sikkerhetsstandarder. Likevel er robotgressklipperen iMOW® ikke et leketøy. Når iMOW® er aktiv, bør barn, voksne og dyr holdes unna arbeidsområdet. For mer informasjon, se brukermanualen.

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tekniske data

iMOW® 7 EVO robotgressklipper

Tekniske data

Tekniske data Verdi
Maks. plenareal m² 5.000
Maks. helling % 45
Klippebredde cm 28
Min. klippehøyde mm 20
Maks. klippehøyde mm 60
Batteritype LI-ION
Vekt kg 16
Lydtrykknivå dB(A) 48
Maks. klippetid per batterilading 80% min 220
Maks. klippetid pe batterilading 100% min 240
Ladetid hurtiglading 80% min 80
Lydeffektnivå dB(A) 61
Guidekabel PC 3
Batterisystem AAI
Oppkobling Bluetooth, Wi-Fi, mobilnett
LED-display Lysliste bak, LED-Matris

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

iMOW® 7 EVO robotgressklipper

Standard utstyr

 • DISC-CUT SYSTEM Zoom
  DISC-CUT SYSTEM

  OPTIMALT KLIPPERESULTAT. Tre fritt bevegelige og ekstra skarpe knivblader gir høy rotasjonshastighet, og et rent og presist klipperesultat. Ettersom rotasjonsretningen endres regelmessig, vil knivbladene holde lenge

 • ELEKTRISK KLIPPEHØYDEJUSTERING Zoom
  ELEKTRISK KLIPPEHØYDEJUSTERING

  ENKELT VIA APP. Klippehøyden på robotgressklipperen er elektrisk og justeres direkte i appen.

 • VERKTØYSLØST KNIVBYTTE (iMOW) Zoom
  VERKTØYSLØST KNIVBYTTE (iMOW)

  RASKT OG ENKELT BYTTE. Ettersom det ikke trengs verktøy for å bytte knivbladene, er det raskt og enket å skifte bladene på din iMOW® robotgressklipper. For å opprettholde jevne snitt, anbefaler vi å bytte alle bladene samtidig.

 • KONTROLLERE iMOW Zoom
  KONTROLLERE iMOW

  INTUITIV BRUK. Med menneske-maskin brukergrensesnittet (HMI) blir håndteringen meget enkel og intuitiv. På robotgressklipperen er det et kontrollpanel med knapper og LED-list bak, der alle viktige kommandoer styres. LED-listen foran viser statusinformasjon og gjør at roboten synes bedre. EVO-modellere har dessuten en LED-matrise, som gjør interaksjonen enda enklere, med animerte symboler. Robotgressklipperen har også tale som informerer deg om blant annet gjenstående klippetid.

 • CONNECTIVITY (iMOW) Zoom
  CONNECTIVITY (iMOW)

  INTELLIGENT OPPKOBLING. iMOW® robotgressklippere kan kobles til via WiFi og Bluetooth®, og kan enkelt styres via en app. iMOW® EVO modellene kan i tillegg kobles til mobilnettet.

 • SMART STYRNING VIA MY iMOW® APPEN Zoom
  SMART STYRNING VIA MY iMOW® APPEN

  INTERAKTIV OG FJERNSTYRT GRESSPLEIE.MY iMOW® appen gjør din robotgressklipper enda smartere. Ha full kontroll over din robotgressklipper uansett hvor du befinner deg. Få raske oppdateringer og følg med på klippingen i realtid, lag en interaktiv klippeplan, se hvor maskinen befinner seg eller sett opp ulike klippesoner. Du kan også gjøre mer i appen, som for eksempel stille inn klippehøyden.

 • Sonehåndtering Zoom
  Sonehåndtering

  Egendefinert klippeplan for komplekse seksjoner av klippeområdet gjennom definerte startpunkter og ønskede soner.

 • ALARMFUNKSJON Zoom
  ALARMFUNKSJON

  ØKT BESKYTTELSE. Dersom robotgressklipperen løftes, eller hellingen eller bevegelsen endres på en uvanlig måte, avgir robotgressklipperen et akustisk alarmsignal. Denne slås automatisk av når roboten settes ned igjen. Robotgressklipperen låser automatisk alle styringsmuligheter dersom den tas vekk fra boligens hjemmeområde.

 • REGNSENSOR Zoom
  REGNSENSOR

  VÆRTILPASSET KLIPPING. Din iMOW® robotgressklipper kan bruke sin innebygde regnsensor for å bestemme om den skal klippe eller ikke basert på været. Du kan stille inn hvordan du vil at robotgressklipperen skal reagere på regn.

 • ENKEL OPPDATERING Zoom
  ENKEL OPPDATERING

  OPPDATERING OVER THE AIR. Du kan oppdatere din robotgressklipper hjemme med onlineoppdateringsfunksjonen (OTA - Over The Air Update). Vil du ha hjelp med oppdateringen kan du alltid kontakte din STIHL forhandler.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tilbehør

iMOW® 7 EVO robotgressklipper

Tilbehør

  • Ladestasjon til iMOW Zoom
   Ladestasjon til iMOW

   Alt i ett, parkering og lading: STIHL iMOW® ladestasjon lader batteriet på din robotgressklipper effektivt etter gjennomført arbeid. Robotgressklipperen parkerer i ladestasjonen frem til neste aktivtid. STIHL ladestasjon kann plasseres på eller utenfor gressplenen, avhengig av hvor det er best å ha den. Har du klippearealer som ikke henger sammen, eller meget stor gressplen, kan du sette opp en klippeplan med en ekstra ladestasjon. Ladestasjonen til iMOW® 5, 6 og 7 installeres samtidig som din iMOW® robotgressklipper installeres. Dette kan du gjøre selv, eller du kan få hjelp fra en av våre autoriserte forhandlere.

  Inneholder

  • Avgrensningstråd 3,4 / 150 iMOW Zoom
   Avgrensningstråd 3,4 / 150 iMOW

   Med STIHL avgrensningstråd til iMOW® grenser du av klippearealet for din robotgressklipper. Du kan også legge tråden rundt hindringer eller områder du ikke vil at robotgressklipperen skal klippe. Din STIHL iMOW® robotgressklipper kjører og klipper kun innenfor det avgrensede området. Avgrensningstråden har en diameter på 3,4 mm og kommer med 150 m på rull, som passer for mindre klippearealer. For at tråden skal ligge der den skal, forankres den med festeplugger eller BIO festeplugger fra STIHL. Ved kabelbrudd eller behov for forlengelse av avgrensningstråden, kan du skjøte ved å bruke STIHL ADV 010 trådforbindere.

  Inneholder

  • Avgrensningstråd 3,4 / 500 iMOW Zoom
   Avgrensningstråd 3,4 / 500 iMOW

   Med STIHL avgrensningstråd til iMOW® grenser du av klippearealet for din robotgressklipper. Du kan også legge tråden rundt hindringer eller områder du ikke vil at robotgressklipperen skal klippe. Din STIHL iMOW® robotgressklipper kjører og klipper kun innenfor det avgrensede området. Avgrensningstråden har en diameter på 3,4 mm og kommer med 500 m på rull, som passer for større klippearealer. For at tråden skal ligge der den skal, forankres den med festeplugger eller BIO festeplugger fra STIHL. Ved kabelbrudd eller behov for forlengelse av avgrensningstråden, kan du skjøte ved å bruke STIHL ADV 010 trådforbindere.

  Inneholder

  • Festeplugger BIO 3,4 / 100 iMOW Zoom
   Festeplugger BIO 3,4 / 100 iMOW

   Med STIHL iMOW® BIO festeplugger kan du feste STIHL ARB 151-avgrensningstråd i plenen langs ytterkanten av klippeområdet til STIHL iMOW®-robotgressklipper. Pluggene er laget av trevirke, et biologisk nedbrytbart materiale og knapt synlige etter at de har blitt slått ned i gresset. For lettere å kunne slå ned festepluggene i harde og tørre plener, hjelper det om du vanner litt først. Å feste festepluggene er et av de grunnleggende trinnene når du installerer STIHL iMOW®-robotgressklipper. Kommer i pakke med 100 stk.

  Inneholder

  • Festeplugger 3,4 / 75 stk. iMOW Zoom
   Festeplugger 3,4 / 75 stk. iMOW

   Ved hjelp av STIHL iMOW®-festeplugger kan du forankre STIHL ARB 151-avgrensingstråd i plenen langs ytterkanten av klippeområdet til STIHL iMOW® robotgressklipper. Pluggene er laget på en materialbesparende måte og er derfor knapt synlige etter at de er slått ned i gresset. På for harde og tørre plener hjelper det om du vanner først for lettere å kunne slå ned iMOW®-festepluggene. Å slå ned festepluggene er et av de første viktige trinnene når du installerer STIHL iMOW®-robotgressklipper. Kommer i pakke med 75 stk.

  Inneholder

  • iMOW® Install Kit 1 Zoom
   iMOW® Install Kit 1

   Med STIHL iMOW® Install Kit 1 kan du avgrense små til mellomstore gressarealer slik at din STIHL iMOW® robotgressklipper klipper innenfor ønsket arbeidsområde. Avgrensningstråden legges langs ytterkanten av gressflaten og festes med de påmonterte festepluggene. Riktig avstand til kanten når du legger ut avgrensningstråden, finner du i brukermanualen til din STIHL iMOW® robotgressklipper. STIHL Install Kit 1 iMOW® inneholder en rull på 150 m avgrensningstråd (Ø 3,4 mm), 250 festeplugger for forankring avgrensningstråden og 3 skjøtestykker for forbindelse av avgrensningstråd og guidetråd. Med et sett og din STIHL iMOW® robotgressklipper kan du gjøre installasjonen selv. Selvfølgelig kan du få klargjøringen og installasjonen av din iMOW® robotgressklipper utført av din nærmeste STIHL-forhandler.

  Inneholder

  • iMOW® Install Kit 2 Plus Zoom
   iMOW® Install Kit 2 Plus

   Med STIHL iMOW® Install Kit 2 kan du avgrense større gressarealer slik at din STIHL iMOW® robotgressklipper klipper innenfor ønsket arbeidsområde. Avgrensningstråden legges langs ytterkanten av gressflaten og festes med de påmonterte festepluggene. Riktig avstand til kanten når du legger ut avgrensningstråden, finner du i brukermanualen til din STIHL iMOW® robotgressklipper. STIHL Install Kit 2 iMOW® inneholder en rull på 400 m avgrensningstråd (Ø 3,4 mm), 500 festeplugger for forankring avgrensningstråden og 7 skjøtestykker for forbindelse av avgrensningstråd og guidetråd. Med et sett og din STIHL iMOW® robotgressklipper kan du gjøre installasjonen selv. Selvfølgelig kan du få klargjøringen og installasjonen av din iMOW® robotgressklipper utført av din nærmeste STIHL-forhandler.

  Inneholder

  • iMOW Install Kit 3 Bio Zoom
   iMOW Install Kit 3 Bio

   Med STIHL iMOW® Install Kit 3 BIO har alt du trenger for installasjon av din STIHL iMOW® robotgressklipper. Avgrensningstråden legges langs ytterkanten av gressflaten og festes med de medfølgende festepluggene, som er laget av trevirke, et biologisk nedbrytbart materiale. Riktig avstand til kanten når du legger ut avgrensningstråden, finner du i brukermanualen til din STIHL iMOW® robotgressklipper. STIHL Install Kit 3 BIO til iMOW® inneholder en rull med 300 m avgrensningstråd (Ø 3,4 mm), 350 STIHL iMOW® festeplugger BIO og 5 skjøtestykker. Med installasjonssettet og din STIHL iMOW® robotgressklipper med ladestasjon kan du selv gjøre installasjonen. Selvfølgelig kan du få klargjøringen og installasjonen av din iMOW® robotgressklipper utført av din nærmeste STIHL-forhandler.

  Inneholder

  • Soltak til iMOW Zoom
   Soltak til iMOW

   Når din STIHL iMOW® robotgressklipper har parkert, lader eller venter på neste klipping, gir STIHL soltak din iMOW® en beskyttelse mot sollys, regn, pollen eller fugleskitt. Soltaket, som er et ekstra tilbehør, monteres enkelt på ladestasjonen til din robotgressklipper. En integrert mekanisme for innfelling gjør at soltaket er enkelt å rengjøre. STIHL soltak til iMOW® passer til ladestasjonene for STIHL iMOW® 5 og 5 EVO, 6 og 6 EVO samt 7 og 7 EVO.

  Inneholder

  • Upgrade Kit 10 iMOW Zoom
   Upgrade Kit 10 iMOW

   Ved å oppgradere med terrenghjul kann du forbedre kjøreegenskapene til din STIHL iMOW® EVO robotgressklipper. Spesielle terrenghjul i STIHL Upgrade Kit 10 iMOW i kombinasjon med de medfølgende ekstra hjulvektene gir bedre grep i ujevnt terreng og bidrar dessuten til at din STIHL iMOW® EVO robotgressklipper for bedre drift. På ujevnheter og til og med i stigninger på opptil 60 % tar iMOW® EVO robotgressklippere seg frem uten problemer, og uten at hjulene spinner. STIHL Upgrade Kit 10 iMOW passer til følgende STIHL iMOW® robotgressklippere: STIHL iMOW® 5 EVO, STIHL iMOW® 6 EVO og STIHL iMOW® 7 EVO.

  Inneholder

  • Veggholder til iMOW Zoom
   Veggholder til iMOW

   Når din STIHL iMOW® robotgressklipper skal hvile i vinterhalvåret er veggholderen en praktisk og plassbesparende måte å oppbevare både robotgressklipper og ladestasjon på. Veggholderen kommer med alt du trenger for å feste den på veggen med. Passer til STIHL iMOW® modellene 5, 6 og 7 samt 5 EVO, 6 EVO og 7 EVO.

  Inneholder

  • Fix Kit 1 iMOW til avgrensningstråd Zoom
   Fix Kit 1 iMOW til avgrensningstråd

   STIHL Fix Kit 1 iMOW® - for når du trenger å reparere mindre skader eller brudd i avgrensningstråden til STIHL iMOW® robotgressklipper. Med Fix Kit 1 iMOW® får du raskt hjulpet robotgressklipperen tilbake i rute ved å reparere kabelbruddet selv. Fix Kit 1 iMOW® inneholder 5 m (Ø 3,4 mm) avgrensningstråd, 10 festeplugger og 6 skjøtestykker.

   Se hvordan du kan reparere kabelbrudd i vår YouTube-video:

  Inneholder

  • 9-pakk kniver iMOW® Zoom
   9-pakk kniver iMOW®

   STIHL knivsett med 9 kniver som passer til alle STIHL iMOW® og iMOW® EVO robotgressklippere med Disc-Cut-system. Når din STIHL iMOW®-robotgressklipper er ute og jobber plenen din, etterlater Disc-Cut-systemet med sine 3 fritt bevegelige kniver en perfekt klippet plen. Den roterende kniven gir høy knivhastighet der gresstråene klippes med rene snitt. Ved jevnlig å endre rotasjonsretningen på klippeaggregatet og dermed også de robuste og slitesterke knivbladene får du et perfekt resultat. For å opprettholde de samme perfekte resultatene over tid, anbefaler vi at du regelmessig skifter bladet. Bytte av kniver er veldig enkelt og ingen verktøy er nødvendig. Du bør alltid skifte ut alle tre knivbladene samtidig.

  Inneholder

  • 18-pakk kniver til iMOW® Zoom
   18-pakk kniver til iMOW®

   STIHL knivsett med 18 kniver som passer til alle STIHL iMOW® og iMOW® EVO robotgressklippere med Disc-Cut-system. Når din STIHL iMOW®-robotgressklipper er ute og jobber plenen din, etterlater Disc-Cut-systemet med sine 3 fritt bevegelige kniver en perfekt klippet plen. Den roterende kniven gir høy knivhastighet der gresstråene klippes med rene snitt. Ved jevnlig å endre rotasjonsretningen på klippeaggregatet og dermed også de robuste og slitesterke knivbladene får du et perfekt resultat. For å opprettholde de samme perfekte resultatene over tid, anbefaler vi at du regelmessig skifter bladet. Bytte av kniver er veldig enkelt og ingen verktøy er nødvendig. Du bør alltid skifte ut alle tre knivbladene samtidig.

  Inneholder

  • iMOW® og gressklippere Care & Clean Kit Zoom
   iMOW® og gressklippere Care & Clean Kit

   Care & Clean settet er ideelt for enkel og effektiv rengjøring av iMOW® robotgressklippere og STIHL gressklippere. Regelmessig rengjøring av robotgressklipperen, ladestasjonen og gressklipperen bidrar til å forlenge levetiden og ytelsen til klipperne. STIHL Care & Clean sett inneholder alle komponentene som kreves for rengjøring og pleie. Inkludert i settet er 1 stk. STIHL Multiclean (500 ml.), 1 stk rengjøringsbørste med skrape og 1 stk. mikrofiberduk. STIHL Multiclean er et spesialutviklet, skånsomt universalt rengjøringsmiddel som kan benyttes til rask og effektiv rengjøring av alle overflater av plast, metall, gummi eller til og med maling. Den er pH-nøytral og NTA-fri. Den fjerner både organisk smuss som f.eks planterester, pollen og insekter samt luftforurensning. Du kan bruke STIHL rengjøringsbørste med skrape for å fjerne grovt smuss. Spray deretter STIHL Multiclean direkte på klipperen eller på STIHL mikrofiberkluten for så å tørke over robotklipperen ladestasjonen. Til slutt fjernes løsnet smuss og rester av rengjøringsmidlet med en fuktig klut. Vi anbefaler å bruke arbeids- eller vernehansker for rengjøring.

  Inneholder

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon International 21.11.2022
manual icon International 27.10.2023