Produktvalg iMOW®

RMI 422

Den lille robotklipperen med mye kraft, for mellomstore flater

Generell info

iMOW® robotgressklipper er perfekt for deg som er lidenskapelig opptatt av en sunn gressplen. RMI 422 klipper opptil 800 m² på kort tid og klarer uten problem skråninger opptil 35 %, uten at det går ut over klipperesultatet. Et tydelig LCD-display og en enkel programmering gjør håndteringen av roboten enkel. I tillegg til å holde gresset nede, finfordeler robotklipperen det avklipte gresset, og det fungerer som gjødsel. Et perfekt valg for små og mellomstore gressplener.

På STIHL Norges YouTube kanal finner du instruksjonsvideoer til både installasjon og kabelbrudd for STIHL iMOW®.

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tekniske data

RMI 422

Tekniske data

Tekniske data Verdi
Batteritype Li-Ion
Klippetid per uke t 16
Nominell ytelse W 45
Lydtrykknivå LpA dB(A) 52
Lydeffektnivå LWA dB(A) 62

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

RMI 422

Standard utstyr

 • Adaptive Slope Speed Zoom
  Adaptive Slope Speed

  Med Adaptive Slope Speed funksjonen justerer STIHL iMOW gressklipperen sin hastighet ved ujevnt terreng. Den innebygde helningssensoren analyserer kontinuerlig hellingen til gressklipperen og tilpasser fremdriften.

 • Bioklipp Zoom
  Bioklipp

  Under klippingen blir gressavfallet finkuttet til små partikler, som blir liggende igjen som verdifull gjødsel på plenen. Den kraftige biokniven er stabil og brytes ikke av selv om den skulle treffe en stein. Den sørger for presis klipping også når gresset har vokst mye. Dreieretningen til kniven endrer seg automatisk hver gang den stopper. Dette gir jevn slitasje på hele kniven. Bytte av kniv kan utføres uten bruk av verktøy.

 • DRIVENHET iMOW® ROBOTGRESSKLIPPER Zoom
  DRIVENHET iMOW® ROBOTGRESSKLIPPER

  KRAFTIG, OGSÅ I STIGNINGER. iMOW® robotgressklippere klipper også i kupert terreng med like høy kvalitet. Avhengig av serie kan de til og med takle bratte stigninger.

 • DYNAMISK KLIPPEMØNSTER Zoom
  DYNAMISK KLIPPEMØNSTER

  OPTIMALISER KLIPPERENS DRIFTSTID. Med den dynamiske klippeplanen angir du et tidsvindu for hver dag der den automatiske klipperen kan være i drift. Din iMOW®-robotgressklipper bestemmer da selv når den skal klippe plenen for å få et optimalt resultat i denne perioden. Hvis klippeprosessen avbrytes på grunn av regn, vil den automatisk utføre oppgaven innen tidsvinduet.

 • Forskjøvet hjemkjøring Zoom
  Forskjøvet hjemkjøring

  Som standard er robotklipperen innstilt til å kjøre tilbake til dockingstasjonen langs den avgrensningstråden. Roboten kan ved behov stilles inn slik at hjemkjøringen kan forskyves mellom 0,3 til 0,7 meter fra avgrensingstråden. Dersom det finnes passasjer innlagt vil man trenge ekstra tilbehør som f.eks ekstra ledningsnett AED 600.

 • HJUL MED TRAKSJONSPROFIL Zoom
  HJUL MED TRAKSJONSPROFIL

  SØRGER FOR PRESIS FREMDRIFT I TERRENGET. På kuperte gressplener og under vanskelige forhold forbedrer disse hjulene trekkevnen til robotgressklipperen. Uansett om det er i oppoverbakker, ved tettere gressvekst eller en våt eng: Takket være traksjonsprofilen til de smidige hjulene beveger robotgressklipperen seg presist. De terrenggående profilhjulene er dessuten selvrensende.

 • TILGANGSBESKYTTELSE FOR iMOW® ROBOTGRESSKLIPPER Zoom
  TILGANGSBESKYTTELSE FOR iMOW® ROBOTGRESSKLIPPER

  VANSKELIGGJØR TYVERI. De ulike sensorene i din iMOW®-robotgressklipper registrerer alle forsøk på å løfte robotgressklipperen under klippingen, og stopper den deretter. I tillegg beskytter du den automatiske gressklipperen mot uautorisert bruk med en PIN-kode. På alle C-modellene kan du lokalisere iMOW®-robotgressklipperen ved hjelp av den kostnadsfrie iMOW®-appen via smarttelefon eller nettbrett ved hjelp av GPS.

 • LCD-DISPLAY FOR ROBOTKLIPPER I BETJENINGSPANELET Zoom
  LCD-DISPLAY FOR ROBOTKLIPPER I BETJENINGSPANELET

  KOMFORTABEL BETJENING. Styrekonsollen er integrert i huset til STIHL iMOW® robotgressklipper og har et stort LCD-display. Displayet har også høy kontrast, er lyssterkt og er derfor lett å lese, også i sollys. På modellene i RMI 6-serien kan du fjerne denne for enklere betjening. Det er spesielt enkelt og intuitivt å endre innstillinger eller registrere ytelsesdata.

 • Støtfangere Zoom
  Støtfangere

  Dekselet på iMOW robotklipperene er bevegelig og utstyrt med sensorer for registrere kontakt med hindringer. Om den skulle komme i kontakt med et hinder, endrer robotklipperen umiddelbart retning. Om robotklipperen løftes, stanser kniven.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tilbehør

RMI 422

Tilbehør

  • AFN 075 – festeplugger til alle iMOW robotklippere Zoom
   AFN 075 – festeplugger til alle iMOW robotklippere

   Festeplugger for festing av avgrensningstråd. Pakke a 75 stk. Passer til alle iMOW robotgressklippere.

  Inneholder

  • ARB 501 - avgrensningstråd 500 m Zoom
   ARB 501 - avgrensningstråd 500 m

   Avgrensningstråd til installering av robotklippere. Lengde: 500 m (rull), Ø 3,4 mm. Passer til alle STIHL iMOW robotklippere.

  Inneholder

  • ART 220 – terrenghjul til serie RMI 4 Zoom
   ART 220 – terrenghjul til serie RMI 4

   Terrenghjul som gjør at iMOW robotgressklipper i serie RMI 4 får bedre feste og dermed tar seg enda enklere frem i terrenget. Sett med 2 stk. hjul.

  Inneholder

  • Install Kit S Zoom
   Install Kit S

   Komplett installasjonssett med 150 m (rull) avgrensningstråd Ø 3,4 mm, 150 stk. festeplugger og 3 stk. skjøtestykker. Anbefalt til RMI 422 (1 sett), RMI 422 P (2 sett) og RMI 632 (2 sett).

  Inneholder

  • ADV 010 – skjøtestykker Zoom
   ADV 010 – skjøtestykker

   Skjøtestykker for sammenkobling av avgrensningstråd til robotgressklippere, for eksempel ved kabelbrudd. Pakke á 10 stk.

  Inneholder

  • AVS 100 - tunge forhjul Zoom
   AVS 100 - tunge forhjul

   De tunge forhjulene sørger for at iMOW kan brukes i kupert terreng. Den modifiserte vektfordelingen forbedrer grepet til robotgressklipperen i skrånende nivåer. Passer til RMI .0 modeller i både 4- og 6 serien.

  Inneholder

  • ABO 600 - oppbevaringsboks Zoom
   ABO 600 - oppbevaringsboks

   Oppbevaringsboks for iMOW robotgressklipper.

  Inneholder

  • AIP 602 - Protect soltak Zoom
   AIP 602 - Protect soltak

   Protect soltak som passer til alle iMOW ladestasjoner. Beskytter iMOW mot regn, solstråler og forurensning.

  Inneholder

  • AVS 101.0 - vektsett Zoom
   AVS 101.0 - vektsett

   Hjulvektene monteres på forhjulene slik at grepet forbedres og gjør det mulig å bruke iMOW robotgressklipper i spesielt kupert terreng. Passer til RMI .1 modeller i både 4- og 6 serien.

  Inneholder

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon da / de / fi / no / pl / sv 26.01.2023