kr 5 550,00
Alle priser er inkludert 25% mva.
Ny
Velg artikkel
Tilgjengelig for kjøp hos autoriserte STIHL-forhandlere
Kjøp dette produktet hos en av våre mange lokale forhandlere. Finn en butikk og kontakt forhandleren for informasjon om tilgjengelighet.

Tekniske detaljer

Snittbredde46 cm
Snitthøyde20 - 100 mm
Snitthøydejustering7-level (central)
Oppsamlervolum52 l
Motor3,5 km/h

Funksjoner

RM 248 T bensindrevet gressklipper: økt komfort takket være hjuldrift

   
Med RM 248 T bensindrevet gressklipper kan du klippe mellomstore plener effektivt. Du vil garantert sette pris på ett-trinns drivmekanismen, spesielt når du arbeider på skrånende plener eller klipper større grøntområder. RM 248 T bensingressklipper har også lettgående hjul som gjør at den beveger seg uanstrengt over bakken. Easy-start-funksjonen sørger for at motoren kan startes med minimal innsats. Med en klippebredde på 46 cm er denne gressklipperen egnet til å klippe opptil 1200 m2 plen raskt og enkelt.

Det høydejusterbare komfortstyret sørger for komfortabel og ergonomisk håndtering. Den sentralt plasserte klippehøydejusteringen i syv trinn er enkel å bruke og gir mulighet for klippehøyder fra 20 mm til 100 mm.

Takket være standardutstyret med multikniv, bioklipptilkobling og sideutkast er denne gressklipperen egnet til både klipping og bioklipp. Du kan enten samle opp avklippet direkte eller fordele det på plenen via sideutkastet. STIHL RM 248 T bensingressklipper har en oppsamlingsboks på 52 liter for oppsamling av gress. En indikator for oppsamlingsnivå viser når oppsamleren bør tømmes.

Service og tips