kr 9 450,00
Alle priser er inkludert 25% mva.
Ny
Velg artikkel
Tilgjengelig for kjøp hos autoriserte STIHL-forhandlere
Kjøp dette produktet hos en av våre mange lokale forhandlere. Finn en butikk og kontakt forhandleren for informasjon om tilgjengelighet.

Tekniske detaljer

Snittbredde41 cm
Snitthøyde20 - 100 mm
Snitthøydejustering7-level (central)
Oppsamlervolum52 l
Motor2,0 - 4,5 km/h

Funksjoner

RMA 443 V batteridrevet gressklipper i sett med AK 30 S-batteri og AL 101 standardlader: komfortabelt arbeid på små plener takket være Vario-hjuldrift

Den batteridrevne gressklipperen STIHL RMA 443 V gir hobbygartnere høy ytelse og svært stillegående drift når de arbeider hjemme i hagen. Det betyr at den også kan brukes på støysensitive steder, for eksempel i boligområder. Hvis du vil komme i gang med gressklippingen i hagen med en gang, men ennå ikke har et batteri fra STIHL AK-systemet, kan det lønne seg å velge den batteridrevne gressklipperen STIHL RMA 443 V i et sett med STIHL AK 30 S-batteri og STIHL AL 101 standardlader.

Vario-hjuldrift gjør det enklere å klippe små plener og skråninger. Du kan stille inn arbeidshastigheten individuelt mellom 0 km/t og 4,6 km/t ved hjelp av spaken på styret. Med en klippebredde på 41 cm kan du klippe mindre plenarealer effektivt. Siden gressklipperen er standardutstyrt med multikniv, integrert bioklippfunksjon og sideutkast, kan den brukes til både klipping og bioklipp. Du kan enten samle opp avklippet direkte eller fordele det på plenen via sideutkastet.

Det sammenleggbare og høydejusterbare komfortstyret sørger for komfortabel og ergonomisk styring av gressklipperen. Den sentrale klippehøydejusteringen gjør det mulig å stille inn ønsket plenlengde på ett av 7 nivåer mellom 20 mm og 100 mm. Den sammenleggbare oppsamlingsboksen på 52 liter rommer store mengder gress og er enkel å tømme.


I vår oversikt over STIHLs batterilevetid og ladetider kan du se hvor stort plenareal du kan dekke med én lading av den batteridrevne gressklipperen STIHL RMA 443 V, og hvor lang tid det tar å lade det valgte batteriet.

Service og tips