kr 10 050,00
Alle priser er inkludert 25% mva.
Ny
Velg artikkel
Tilgjengelig for kjøp hos autoriserte STIHL-forhandlere
Kjøp dette produktet hos en av våre mange lokale forhandlere. Finn en butikk og kontakt forhandleren for informasjon om tilgjengelighet.

Tekniske detaljer

Snittbredde46 cm
Snitthøyde20 - 100 mm
Snitthøydejustering7-level (central)
Oppsamlervolum52 l
Motor2,0 - 4,5 km/h

Funksjoner

RMA 448 V akku-plæneklipper i sæt med AK 30 S-batteri og AL 101 standardoplader: nem og effektiv klipning takket være Vario-hjultræk

Den batteridrevne gressklipperen STIHL RMA 448 V med Vario-hjuldrift og en klippebredde på 46 cm gjør det enklere for hobbygartnere å klippe mellomstore plener og skråninger. Du kan nemlig justere arbeidshastigheten individuelt mellom 0 km/t og 4,6 km/t på spaken på håndtaket. Hvis du vil komme i gang med gressklippingen i hagen med en gang, men ennå ikke har et batteri fra STIHL AK-systemet, er det verdt å velge den batteridrevne gressklipperen STIHL RMA 448 V i et sett med STIHL AK 30 S-batteri og STIHL AL 101 standardlader.
Fordi den som standard er utstyrt med multikniv, integrert bioklippfunksjon og sideutkast, er denne gressklipperen egnet til både klipping og bioklipp. Du kan enten samle opp avklippet direkte eller fordele det på plenen via sideutkastet. Det sammenleggbare og høydejusterbare komfortstyret sørger for komfortabel og ergonomisk styring av gressklipperen. Den sentrale klippehøydejusteringen gjør det mulig å stille inn ønsket plenlengde på ett av 7 nivåer mellom 20 mm og 100 mm. Den sammenleggbare oppsamlingsboksen på 52 liter rommer store mengder gress og er enkel å tømme.
I vår oversikt over STIHLs batterilevetid og ladetider kan du se hvor stort plenareal du kan dekke med én lading av den batteridrevne gressklipperen STIHL RMA 448 V, og hvor lang tid det tar å lade det valgte batteriet.

Service og tips