kr 7 990,00
Alle priser er inkludert 25% mva.
Velg artikkel
Tilgjengelig for kjøp hos autoriserte STIHL-forhandlere
Kjøp dette produktet hos en av våre mange lokale forhandlere. Finn en butikk og kontakt forhandleren for informasjon om tilgjengelighet.

Tekniske detaljer

Plenflateopptil 2000 m²
Snittbredde48 cm
Snitthøyde25 - 80 mm
Snitthøydejustering5-steg (aksel, enkelthjul)
Motor3,5 km/h

Funksjoner

Bildene er bare ment som eksempler. Utstyrsfunksjonenes faktiske utseende og konkrete kobling til produktet kan avvike fra illustrasjonene, men de vil ha samme funksjonalitet.

Lettmanøvrert bensindrevet bioklipper med tre hjulskonstruksjon

STIHL RM 3 RT bensinklipper er en ekstremt lettmanøvrert multiklipper™ for utilgjengelige og trange gressflater. Takket være en gjennomtenkt trehjulskonstruksjon med et roterbart forhjul er den perfekt til hager med trange passasjer og mange trær og busker. Klipperen er egent til gressflater opptil 2 000 m2.
Klipping med sideutkast:. Gresset klippes og kastes ut på plenen igjen via sideutkastet.
Bioklipping: Gresset finklippes og fordeles på plenen som næringsrik gjødsel.
Med den akselvise justerbare klippehøyden velger du den høyden på plenen som passer deg; mellom 25 mm. og 80 mm.. Bensinklipperen har en klippebredde på 48 cm.
Driften på hjulene øker komforten, og du sparer krefter, spesielt i bakker og på ujevne flater. Det supermyke grepet og de lettrullende hjulene gjør også arbeidsøkten mer komfortabel. For å gjøre det så enkelt som mulig å starte motoren er STIHL RM 3 RT utstyrt med en enkel startfunksjon. For enkel transport og plassbesparende oppbevaring kan styret raskt felles med Quick-Fix hurtiglåsen.
RM 3.1 RT

Service og tips