STIHL AI-serien: batteridrevne elektroverktøy for hagearbeidere

Maskinene i STIHL AI-serien har et integrert batteri, slik at de er lette og gjør alle typer rutinemessig hagearbeid enkelt.

En mann sitter på en stor stein med en HSA 45 elektrisk hekksaks fra STIHL AI-serien foran et hus

STIHL AI-serien

Batteridrevne verktøy i STIHL AI-serien gjør utfordrende hagearbeid enkelt. Alle elektroverktøy i AI-serien er enkle å bruke og håndtere, og er utviklet for behovene til hagearbeidere og private brukere. Det integrerte batteriet gjør det enkelt å lade disse batteridrevne verktøyene via en stikkontakt. STIHL AI-serien består av tre verktøy: HSA 45 hekksaks, BGA 45 blåser og FSA 45 gresstrimmer. I tillegg kompletterer HSA 25 batteridrevet busksaks med utskiftbart batteri verktøyene i AI-serien på en fantastisk måte, slik at du blir rustet til å ta deg av alt hagearbeidet. 

En kvinne med vernebriller klipper en hekk foran et hus med en STIHL HSA 45 batteridrevet hekksaks

STIHL AI-serien: HSA 45 hekksaks

Den batteridrevne hekksaksen HSA 45 er det ideelle verktøyet for trimming av hekker i urbane hager og på små grøntområder. Maskinen veier bare 2,3 kg, noe som gjør det enkelt å trimme små busker og hekker. Den skjærer rent gjennom tynne kvister og greiner og er stille nok til ikke å irritere naboene dine! Som alle verktøyene i AI-serien har HSA 45 et integrert oppladbart batteri.

Kvinne med ansiktsvern klipper gress med STIHL FSA 45 batteridrevet gresstrimmer på et trappetrinn foran et hus

STIHL AI-serien: FSA 45 gresstrimmer

Klipp og hold småplener ryddige med STIHL FSA 45 batteridrevet gresstrimmer. STIHL PolyCut™ klippehode klipper horisontalt og vertikalt og skjærer enkelt rundt hindringer og installasjoner. Trimmeren i AI-serien er lett og bærbar og veier bare 2,3 kg inkludert det integrerte oppladbare batteriet.

Kvinne med vernebriller som bruker en STIHL BGA 45 blåser til å fjerne løv fra brostein

STIHL AI-serien: BGA 45 blåser

Med løvblåseren STIHL BGA 45 fra AI-serien er det enkelt å fjerne løv og rusk fra innkjørsler og stier – den er et must for en ryddig hage. Selv om den er veldig sterk, er løvblåseren svært stillegående, noe som gjør den ideell å bruke i støyfølsomme områder. BGA 45 løvblåser veier bare 2 kg og er enkel å håndtere – bare grip tak i den og kom i gang.

STIHL AI-serie batteritid

Hagearbeid kan være tøft for både verktøyet og deg! De lette og komfortable batteridrevne verktøyene i STIHL AI-serien er konstruert for å gjøre hagearbeidet lettere, blant annet takket være de integrerte batteriene med lang driftstid og stor kraft.

Dette kan du kan forvente av verktøyene i AI-serien.

Elektroverktøy Arbeidstimer per lading* Brukseksempel**
HSA 45 Opptil 40 minutter Opptil 80 m2 hekk
BGA 45 Opptil 10 minutter

Opptil 200 m2

FSA 45 Opptil 20 minutter kanttrimming
Opptil 12 minutters gresstrimming

Opptil 250 m plenkanter

Opptil 50 m2 plen

* Verdiene er veiledende og kan variere med arbeidet som utføres.
**Driftstid og arealspesifikasjoner for hver batterilading er estimater som kan variere avhengig av hvordan verktøyet i STIHL AI-serien brukes, og hva slags arbeid man utfører.

Test STIHL AI-serien

Vil du oppleve hvordan det er å håndtere de kraftige verktøyene i STIHL AI-serien? Det går fint. Du kan teste alle verktøy i AI-serien hos din nærmeste forhandler.

Sammendrag: STIHL AI-serien

  • Det er tre elektroverktøy i STIHL AI-serien.

  • Elektroverktøyene i STIHL AI-serien er enestående å håndtere takket være høy komfort og stor kraft 

  • STIHL AI-serien er ideell for alle hagearbeidere og for vedlikehold av mindre uteområder