STIHL batteridrevet AS-system: For arbeid i hagen og andre uteområder

De svært kompakte og manøvrerbare elektroverktøyene i det nye AS-systemet er perfekte for finarbeid i hagen og uteområdene. Et utskiftbart batteri leverer den energien du trenger.

 STIHL AS-system elektroverktøy: GTA 26 batteridrevet grensag, HSA 26 batteridrevet saks og SEA 20 batteridrevet håndstøvsuger
AS-systemlogo

STIHL AS-system

Er hagen hobbyen din? Har du hovedsakelig behov for å drive med litt plenstell og trearbeid på eiendommen din på sesongbasis, og støvsuge små områder i garasjen, verkstedet og bilen? Da vil elektroverktøyene i AS-systemet kunne dekke behovene dine på en god måte.

Den spesielle brukervennligheten til de kompakte batteridrevne verktøyene i AS-systemet gjør dem perfekte for sporadisk bruk. Den lille størrelsen betyr også at det er svært lett å oppbevare dem mellom hver gangs bruk – men det hindrer dem ikke i å by på høy ytelse og fantastisk holdbarhet. Energien som driver enhetene i AS-systemet leveres pålitelig av et utskiftbart litiumionbatteri.

Fra utpakking til beskjæring av grener: slik fungerer GTA 26

AS-system elektroverktøy

AS-systemet består av tre hageredskaper: STIHL HSA 26 batteridrevet busksaks, GTA 26 batteridrevet grensag og SEA 20 batteridrevet håndstøvsuger.

STIHL HSA 26 batteridrevet busksaks

En busk trimmes med STIHL HSA 26 batteridrevet busksaks

HSA 26 batteridrevet busksaks

Hold busker og plenkanter i toppform med HSA 26. Den kvikke batteridrevne busksaksen fra STIHL er perfekt for vedlikehold av små hekker og prydtrær med små blader. Plenkantene kan trimmes raskt og presist med gresstrimmeren som følger med.

STIHL GTA 26 grensag

Kvister på en hekk klippes med STIHL GTA 26 batteridrevet grensag

GTA 26 batteridrevet grensag

Den brukervennlige grensagen STIHL GTA 26 med utskiftbart 10,8 V litiumionbatteri er ideell for beskjæring av trær og busker og klipping av løvverk.

STIHL SEA 20 håndstøvsuger

Et kjøretøy som støvsuges med en SEA 20 batteridrevet håndstøvsuger.

Med den manøvrerbare STIHL batteridrevne håndstøvsugeren kan du enkelt rengjøre små, tørre flater og hjørner. Den kompakte utformingen, den sterke sugekraften og de allsidige sugeredskapene muliggjør fleksibel og presis bruk. Den lette vekten, det komfortable myke håndtaket og den integrerte låseløsningen gjør den praktisk og enkel å håndtere.

Test STIHL AS-systemet nå

Vil du oppleve STIHL AS-systemet selv? Det går fint – du kan teste alle elektroverktøyene i AS-systemet hos en forhandler nær deg.

Tilbehør

For å sikre at verktøyene i AS-systemet alltid fungerer problemfritt, finnes det et utvalg av praktisk utvalg i AS-systemet, for eksempel som batterier, ladere og mer.

Indikert batteritid for AS-systemet

De batteridrevne verktøyene i STIHL AS-systemet er ikke bare kompakte og smidige, men har også utholdenhet og kraft.* Dette gjør dem perfekte for stell og vedlikeholdsarbeid rundt huset og i hagen. Enten du former hekken, beskjærer frukttrær eller støvsuger støv og skitt, er AS-systemet klart til å hjelpe.

Her finner du en oversikt over STIHLs batteritider og ladetider for alle batteridrevne verktøy. 

VerktøyArbeidstid per lading*Eksempel på bruksområde*
HSA 26Opptil 110 minTrim opptil 30 buksbommer
GTA 26Opptil 25 minVed saging av greiner (4 cm diameter) opptil 80 kutt
SEA 20Opptil 14 minutterVed støvsuging av skitt

*Oppgitt batteritid per lading og arealspesifikasjoner er omtrentlige verdier og kan variere etter hvordan verktøyet brukes, og hva som kappes