Produktvalg Tilbehør blåsere / sugeaggregater

Service Kit 38 til ryggblåser og sprøyteaggregat

Lengre levetid med regelmessig vedlikehold

Generell info

Å arbeide med STIHL ryggbårne bensindrevet blåser eller sprøyteaggregat blir så mye mer effektivt når man kan dra full nytte av maskinen. For å opprettholde optimal kraft og høy pålitelighet på blåseren eller sprøyteaggregatet , anbefaler vi at det utføres proaktivt og regelmessig grunnleggende vedlikehold av maskinen. Med komponentene som er inkludert i Service Kit 38, er det enkelt å øke maskinens levetid.

STIHL Service Kit 38 for BR 350, BR 450 og SR 450 inneholder:

  • Papirluftfilter
  • Tennplugg
  • Drivstoffilter

STIHL papirfilter opprettholder en høy og god effektivitet i lang tid og beskytter motoren effektivt . Det spesielle belegget på filteroverflaten beskytter også mot vannsprut. Et rent filter øker motorkraften, opprettholder lavt drivstofforbruk og STIHL ryggblåseren og sprøyteaggregatet er fortsatt like enkel å starte.

Kontroller også drivstoffilteret slik at ingen skittpartikler kommer inn i motoren via drivstoffet . Regelmessig utskifting av disse komponentene beskytter motoren og bidrar til økt levetid. Vi anbefaler også å skifte tennplugg for å opprettholde en ren forbrenning i motoren og slik at du kan fortsette å jobbe med optimal motoreffekt.

Du trenger ikke noen ekstra verktøy for å utføre det grunnleggende vedlikeholdet. Den enkleste måten å skifte luftfilter og tennplugg er å bruke kombinøkkelen som fulgte med da du kjøpte maskinen. For å få tilgang til luftfilteret er det en pappkrok integrert i emballasjen til servicesettet. Du kan også finne en QR-kode på emballasjen som fører til en enkel instruksjonsvideo.

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør