Produktvalg Feiemaskiner - manuelle

KG 770

For profesjonelle ryddejobber over store områder

Generell info

Kraftig feiemaskin for rengjøring av store flater, opptil 1 500 m², både innen- og utendørs. STIHL MultiClean PLUS feiesystemet (ekstra kost på trommelen) fanger opp alle typer skitt og støv. Den utstikkende børsten sikrer at hjørner, kanter og fortauskanter blir grundig feiet. KG 770 kommer med en 50 liters avfallsbeholder samt nylonbørster med 4 års garanti. Feiemaskinen er ideell til innendørsbruk som i garasjer, lagerbygninger og idrettshaller.

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tekniske data

KG 770

Tekniske data

Tekniske data Verdi
Arbeidsbredde cm 77
Arbeidsflate ca. m² 1.500
Beholdervolum l 50
Feieeffekt m²/h 2.900
Vekt kg 13

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

KG 770

Standard utstyr

 • Beholdere Zoom
  Beholdere

  Feiemaskinen har en beholder med høye kanter der mye skitt og støv samles opp. Via håndtaket låses beholderen fast til maskinens ramme og forhindrer at beholderen faller av, spesielt ved transport.

 • Børstetrykksregulering Zoom
  Børstetrykksregulering

  Børstetrykksreguleringen brukes f.eks. ved feiing av kanter. Da kreves det et høyere trykk slik at all skitt følger med og du får et bedre resultat.

 • Ergonomisk håndtak Zoom
  Ergonomisk håndtak

  Med det ergonomisk utformede håndtaket er det både behagelig og enkelt å bruke maskinen. Via den øvre delen av håndtaket kan maskinen tilpasses i høyde, og ved transport er det bare å ta av håndtaket.

 • Luftfilter Zoom
  Luftfilter

  I kombinasjon med luftregulering holder de begge skumgummifiltrene rene fra støv. Når mye fint materiale og skitt skal sopes bort, vil dette i mindre grad komme ut igjen. Begge filterelementene tas raskt og enkelt ut og rengjøres ved behov.

 • Robust gir med beskyttelseslokk Zoom
  Robust gir med beskyttelseslokk

  Med direktedriften fra giret får maskinen en betydelig bedre effektivitet enn maskiner med remdrift. Den blir også lettere å bruke. Også når feiemaskinen kjøres bakover roterer børstene innover, slik at ikke skitten børstes ut. Dessuten er giret kapslet og er derfor beskyttet fra støv, skitt og vann, noe som gir lang levetid.

 • Sentral høydejustering Zoom
  Sentral høydejustering

  Med den sentrale høydejusteringen tilpasses maskinen rask og enkelt til underlaget eller arbeidsoppgaven. Høydejusteringen kan også brukes til å etterjustere børstene slik at man alltid oppnår best resultat.

 • Solid børste Zoom
  Solid børste

  Børstene er av slitesterk polyamid og har meget lang levetid. Med sin spesielle konstruksjon løfter de opp skitt som f.eks. vått og fuktig løv uten problemer. STIHL har 4 års garanti på børsten.

 • STIHL MultiClean PLUS Zoom
  STIHL MultiClean PLUS

  Det spesielle feiesystemet gjør at alt av skitt enkelt fanges opp. Selv tungt og vått avfall som bokser og plastflasker er ikke noe problem. To børster transporterer skitten inn i beholderen. Den ekstra børstevalsen soper opp det fineste støvet. Siden skitten samles opp foran så er det ikke noe fare for at det skal klemmes fast under maskinen. Børsten på siden feier opp skitt langs med vegger og andre hinder.

 • Tetningslist Zoom
  Tetningslist

  Den roterende tetningslisten beskytter mot virvlende støv. I kombinasjon med luftfiltrene gjør dette at skitt og støv ikke virvler ut av maskinen og tilbake på underlaget som blir feiet.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon International 18.08.2022