Produktvalg Gressklippere - bensin

RM 655 VS

Sterk bensindrevet gressklipper for store områder

Generell info

Sterk bensindrevet gressklipper med 53 cm klippebredde som passer for større plener opptil 2 500 m². Med vario-drift kan man tilpasse klipperens hastighet etter behov, uten at det går ut over oppsamleregenskaper eller klipperesultat. Komfortstyre gjør det svært enkelt å ta av den 70-liters store oppsamleren. Maskinen er utstyrt med knivclutch som gjør det mulig å tømme oppsamleren uten å slå av motoren. Multikniv og bioplugg er inkludert som standardutstyr og gjør MB 655 VS til en ekte multigressklipper som kan brukes til både bioklipping og med oppsamler. Aluminiumshus med utskiftbare skrapekanter og støtbeskyttelse gir klipperen god holdbarhet.

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tekniske data

RM 655 VS

Tekniske data

Tekniske data Verdi
Klippebredde cm 53
Kapasitet cm³ 173
Plenareal m² opptil 2.500
Usikkerhetsfaktor K m/s² 1,9
Lydeffektnivå garantert LWA dB(A) 98
Arbeidsturtall 1/min 2.800
Klippehøyde mm 20-85
Usikkerhetsfaktor KpA dB(A) 2
Nominell effekt ved arbeidsturtall U/min 2,6 kW / 3,5 hk
Oppsamler volum l 70
Vekt kg 50
Vibrasjonsverdi ahw m/s² 3,8
Motortype Serie HD775 OHV SC

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

RM 655 VS

Standard utstyr

 • Vario-drift Zoom
  Vario-drift

  Med denne kan hastigheten til hjuldriften justeres trinnløst via en hendel på styret. Dermed kan man alltid velge ideell hastighet. Lav hastighet ved høyt og tett gress, høyere hastighet ved kortere og tynnere vekster.

 • Knivclutch Zoom
  Knivclutch

  Praktisk og komfortabelt system der kniven er montert på et clutchsystem som frigjør og stopper kniven så snart du slipper bøylen på styret, uten at motoren slår seg av. Praktisk ved f.eks tømming av oppsamleren eller om du skal transportere maskinen over områder der du ikke vil at kniven skal rotere (fare for skader).

 • Multikniv Zoom
  Multikniv

  De spesialformede knivbladene på modellene i 6-serien sørger for at det klippede gresset finkuttes før det enten kastes ut, fanges opp eller fordeles jevnt på plenene (bioklipp)

 • Sentral høydejustering Zoom
  Sentral høydejustering

  Med sentral høydejusteringen i flere steg stilles klippehøyden inn både fort og enkelt, samt tilpasses etter gressmatten og forholdene.

 • ReadyStart teknologi Zoom
  ReadyStart teknologi

  Den automatiske choken sørger for at gasspjeldet automatisk stilles inn riktig, slik at motoren starter pålitelig uansett temperatur. Gressklipperen startes enkelt ved å dra i startsnoren - uten at du må bruke mye krefter.

 • Biofunksjon Zoom
  Biofunksjon

  Biokniven knuser gresset før det faller tilbake i plenen som en næringsrik gjødsel. Med riktig tilleggsutstyr kan enheten konverteres til en multiklipper.

 • Innovativ oppsamler Zoom
  Innovativ oppsamler

  Enkel å åpne, tømme og rengjøre. Den patenterte lufteåpningen er rettet nedover slik at gress- og støvpartikler ledes vekk fra maskinen og personen som betjener den. Den optimerte luftstyringen og formen på oppsamleren gjør at den fylles 100 %. En integrert nivåindikator informerer når det er tid for tømming. Den todelte konstruksjonen gjør oppsamleren lett å tømme og rengjøre.

 • Lette hjul Zoom
  Lette hjul

  De robuste drivhjulene er utstyrt med retningsstabilitet- og traksjonsprofil. De er lette å rengjøre og er vedlikeholdsfrie.

 • Super-Soft grep Zoom
  Super-Soft grep

  Et veldig ergonomiskt og behagelig håndtak, der dessuten dødmansgrepet ligger perfekt an og du får en perfekt gripfølelse.

 • Komforthåndtak
  Komforthåndtak

  Monohåndtak er både ergonomisk, stabil og lett å jobbe med. Dessuten blir det enda enklere å tømme oppsamleren.

 • Aluminiumshus med skrapekanter og støtbeskyttelse Zoom
  Aluminiumshus med skrapekanter og støtbeskyttelse

  STIHL gressklippere med aluminiumhus har høy stabilitet og relativt lav vekt. Skrapekantene og støtbeskyttelsen garanterer lang levetid. Like fordelaktig er den pulverbelagte overflaten av huset, som upåvirket av drivstoff og korrosjon, beholder sin glans i lang tid.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør