Produktvalg Gressklippere - bensin

RM 248 T

Alt som trengs for å pleie gressplenen

Generell info

Lettmanøvrert bensinklipper med en klippebredde på 46 cm og 1-trinns drift. Klipper raskt og effektivt flater på opptil 1200 m². Klippehøyden kan enkelt stilles inn sentralt i syv ulike høyder. Sammenfellbart styre. Klipperen er utstyrt med en 55-liter stor oppsamler, som er enkel å tømme og sette tilbake. Den kompakte konstruksjonen gjør den enkel å manøvrere rundt f.eks. kanter og busker.

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tekniske data

RM 248.1 T

Tekniske data

Tekniske data Verdi
Plenareal m² opptil 1.200
Klippebredde cm 46
Klippehøyde mm 30 - 75
Justering av klippehøyde 7-steg (sentralt)
Gressoppsamler volum l 55
Hastighet 3,7 km/h
Motortype EVC 200,4
Sylindervolum cm³ 139
Nominell hastighet med verktøy r/min 2.800
Garantert lydeffektnivå dB(A) 94
Målt lydtrykknivå dB(A) 80
Usikkerhetsfaktor for lydtrykknivå dB(A) 2
Vibrasjonsnivå ahw m/s² 2,8
Usikkerhetsfaktor m/s² 1,4
CO2 g/kWh 922

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

RM 248.1 T

Standard utstyr

 • Godt beskyttet kniv Zoom
  Godt beskyttet kniv

  Chassiets robuste konstruksjon, samt knivens plassering under chassiet, reduserer risikoen for motorskader dersom du skulle være uheldig å kjøre i stein, røtter etc.

 • STÅLPLATEHUS Zoom
  STÅLPLATEHUS

  FOR LANG LEVETID. Med sin vridningsstive stålplatekonstruksjon er gressklipperens innkapsling spesielt robust. Dette sikrer lang holdbarhet.

 • MOTOR MED EASY-START-SYSTEM Zoom
  MOTOR MED EASY-START-SYSTEM

  ENKEL OG PÅLITELIG. Ved kald- eller varmstart: Takket være motoren med lettstartsystem kan du starte maskinen enkelt, pålitelig og med minimal innsats.

 • HJULDRIFT Zoom
  HJULDRIFT

  KRAFTSKÅNENDE PLENKLIPPING. Hjuldriften gjør det lettere å klippe, spesielt i skråninger og på større grøntområder. Den sørger for at du kommer deg frem lettere og raskere.

 • LAVFRIKSJONSHJUL Zoom
  LAVFRIKSJONSHJUL

  FORBEDRER STYRINGEN. De robuste og slitesterke lavfriksjonshjulene gjør det enkelt å holde kursen ved gressklipping. Lavfriksjonshjulene er enkle å manøvrere takket være den spesielle profilen, og muliggjør dermed grundig og komfortabelt plenvedlikehold.

 • SUPER MYKT HÅNDTAK Zoom
  SUPER MYKT HÅNDTAK

  FOR KOMFORTABEL PLENKLIPPING. Det ergonomiske supersoft-håndtaket har en behagelig følelse som skåner armene dine ved gressklipping, siden vibrasjonene dempes.

 • SAMMENLEGGBART HÅNDTAK Zoom
  SAMMENLEGGBART HÅNDTAK

  PLASSBESPARENDE OPPBEVARING. Med den hengslede bommen kan du raskt og enkelt slå sammen enheten. Dermed kan du enkelt transportere gressklipperen eller plenlufteren og lagre den på en plassbesparende måte.

 • SENTRAL KLIPPEHØYDEHØYDEJUSTERING FOR GRESSKLIPPER Zoom
  SENTRAL KLIPPEHØYDEHØYDEJUSTERING FOR GRESSKLIPPER

  FOR OPTIMALE KLIPPERESULTATER. Du kan enkelt justere klippehøyden på gressklipperen i flere trinn. En skala viser gjeldende høyde. Den sentrale klippehøydejusteringen gjør at du kan tilpasse klippingen optimalt til gressflatens forhold.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon International 17.07.2023