Produktvalg Gressklippere - bensin

RM 4 RV

Lettmanøvrert, effektiv bensindrevet bioklipper

Generell info

Lettmanøvrert, effektiv bensindrevet bioklipper med 53 cm klippebredde for store plener opptil 4 500 kvm. Chassi av aluminium, sentral klippehøydejustering, super-softhåndtak samt vario-gir og forhjulstrekk gjør arbeidet svært komfortabelt. Enkel transport grunnet Quick-Fix-hurtigstrammer og sammenleggbart styre.

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tekniske data

RM 4 RV

Tekniske data

Tekniske data Verdi
Arbeidsturtall 1/min 2.800
Kapasitet cm³ 149
Klippebredde cm 53
Klippehøyde mm 30-70
Lydeffektnivå garantert LWA dB(A) 93
Motortype Serie XT675 OHV SC
Nominell effekt ved arbeidsturtall U/min 2,2 kW / 3,0 hk
Plenareal m² opptil 2.500
Usikkerhetsfaktor K m/s² 1,6
Usikkerhetsfaktor KpA dB(A) 2
Vekt kg 36
Vibrasjonsverdi ahw m/s² 3,2

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

RM 4 RV

Standard utstyr

 • Biokniv Zoom
  Biokniv

  Din vanlige klipper kan gjøres om til en bioklipper ved hjelp av en todelt multikniv og en bioplugg. Er multikniven montert kan man ta av oppsamleren og sette inn biopluggen. Kniven finhakker da gresset og sender det tilbake til jordbunnen som biologisk materiale.

 • Bærehåndtak Zoom
  Bærehåndtak

  To håndtak som gjør det lettere å transportere, flytte og rengjøre klipperen.

 • Lette hjul Zoom
  Lette hjul

  De robuste drivhjulene er utstyrt med retningsstabilitet- og traksjonsprofil. De er lette å rengjøre og er vedlikeholdsfrie.

 • QuickFix hurtigstrammer Zoom
  QuickFix hurtigstrammer

  Meget raskt og enkelt å felle ned håndtaket, helt uten verktøy.

 • Sentral høydejustering Zoom
  Sentral høydejustering

  Med sentral høydejusteringen i flere steg stilles klippehøyden inn både fort og enkelt, samt tilpasses etter gressmatten og forholdene.

 • SmartChoke teknologi Zoom
  SmartChoke teknologi

  Den automatiske choken sørger for at gasspjeldet automatisk stilles inn riktig, slik at motoren starter pålitelig uansett temperatur. Gressklipperen startes enkelt ved å dra i startsnoren - uten at du må bruke mye krefter.

 • Stålchassis Zoom
  Stålchassis

  Vridningsstabilt hus av stålplate.

 • Super-Soft grep Zoom
  Super-Soft grep

  Et veldig ergonomiskt og behagelig håndtak, der dessuten dødmansgrepet ligger perfekt an og du får en perfekt gripfølelse.

 • Vario-drift Zoom
  Vario-drift

  Med denne kan hastigheten til hjuldriften justeres trinnløst via en hendel på styret. Dermed kan man alltid velge ideell hastighet. Lav hastighet ved høyt og tett gress, høyere hastighet ved kortere og tynnere vekster.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon International 28.03.2023