Produktvalg Hekksakser langskaftede - bensin

HL 94 KC-E

Sterk langskaftet hekksaks med kortere skaft

Generell info

Bensindrevet langskaftet hekksaks for profesjonelt arbeid med spesielt brede, høye eller lange hekker og til krypbusker og kratt som vokser nær bakken. Hekksaksen er komplett utstyrt med vektredusert gir, økonomisk 2-MIX motor med ECOSPEED for turtallsregulering under lange arbeidsøkter eller i støyfølsomme områder. Den langskaftede hekksaksen har også lettstartsystemet STIHL Easy2Start og et justerbart knivkverd som kan svinges 145°. Totallengde 199 cm.

Inneholder



Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tekniske data

HL 94 KC-E

Tekniske data

Tekniske data Verdi
CO2 verdi g/kWh 794
Standard skjærelengde cm 60
Effekt kW/hk 0,9/1,2
Effekt Um 1,2
Lydeffektnivå dB(A) 1) 108
Lydtrykknivå dB(A) 1) 92
Sylindervolum cm³ 24,1
Vekt kg 5,7
Vibrasjonsverdi venstre m/s² 2) 6,4
Vibrasjonsverdi høyre m/s² 2) 6,4
Tannavstand mm 34

1) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2,5 dB(A)
2) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2 m/s²

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

HL 94 KC-E

Standard utstyr

  • ENHÅNDS MULTIFUNKSJONSHÅNDTAK Zoom
    ENHÅNDS MULTIFUNKSJONSHÅNDTAK

    KOMFORTABEL BETJENING. Takket være en-hånds multifunksjonshåndtaket styrer du maskinen enkelt og pålitelig med én hånd. Siden alle relevante betjeningselementer er integrert, er håndtaket egnet for både høyre- og venstrehendte.

  • HURTIGJUSTERINGSSYSTEM Zoom
    HURTIGJUSTERINGSSYSTEM

    MULIGGJØR KOMFORTABELT OG EFFEKTIVT ARBEID. Med hurtigjusteringssystemet til din hekksaks arbeider du fleksibelt og komfortabelt. Knivbjelken kan stilles inn i forskjellige vinkler, avhengig av bruksområdet. For sikker og kompakt transport vipper du knivbjelken parallelt med skaftet til den låses på plass av seg selv.

  • DOBBELTSIDIG SKJÆREKNIV Zoom
    DOBBELTSIDIG SKJÆREKNIV

    FOR ET OPTIMALT HEKKSNITT. Med den dobbeltsidige skjærekniven kan du klippe hekken optimalt både loddrett, vannrett og i hjørner. Selv ved tykkere grener kan du trimme eller beskjære hekken effektivt takket være de dobbeltsidig slipte knivene.

  • MANUELL DRIVSTOFFPUMPE Zoom
    MANUELL DRIVSTOFFPUMPE

    GIR FÆRRE STARTSLAG. Den manuelle drivstoffpumpen reduserer antall startslag og fremskynder dermed startprosessen. Dette er spesielt nyttig etter lengre driftspauser. Betjen pumpen flere ganger før oppstart. På denne måten sikrer du at det er nok bensin i forgasseren ved oppstart.

  • STIHL 2-MIX-MOTOR Zoom
    STIHL 2-MIX-MOTOR

    SPESIELT YTELSESEFFEKTIV. Med STIHL sin 2-Mix-motor reduserer du avgassbelastningen samt forbruket og dermed også driftskostnadene. Denne 2-taktsmotoren krever lite vedlikehold og bruker drivstoffet effektivt også ved høye ytelser. Som drivstoff bruker du en blanding av bensin og motorolje. STIHL 2-MIX-motoren oppfyller det strenge EU-avgassdirektivet trinn V.

  • STIHL ANTIVIBRASJONSSYSTEM Zoom
    STIHL ANTIVIBRASJONSSYSTEM

    FOR ET MER BEHAGELIG ARBEID. Når maskinens kraft utnyttes, oppstår det vibrasjoner som er spesielt merkbare i håndtaksområdet. Buffer- og fjærelementene i STIHL antivibrasjonssystemet reduserer overføringen av motorvibrasjoner til gripeområdet og dermed til din kropp. Det innebærer: Enheten er mer rolig i hånden, og du kan arbeide mye mer uten å bli sliten.

  • STIHL ERGOSTART Zoom
    STIHL ERGOSTART

    ENKEL START. Takket være STIHL ErgoStart sparer du krefter ved start av dine maskiner. Et rolig og jevnt trekk i startsnoren er nok. Den nødvendige hastigheten på startsnoren er betydelig redusert, og motoren starter raskt og pålitelig også med et langsomt drag. En ekstra fjær mellom veivakselen og startsnorhjulet gjør dette lettere.

  • STIHL ECOSPEED Zoom
    STIHL ECOSPEED

    TILPASNING AV MOTORYTELSEN. Ved hjelp av STIHL ECOSPEED regulerer du motorturtallet etter behov og tilpasser ytelsen på maskinen til den aktuelle arbeidsoppgaven. Det kan føre til lavere drivstofforbruk og mindre støy. I tillegg kan denne funksjonen redusere tendensen til at klippegods og steiner slynges ut under klipping.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon da / fi / no / sv 20.02.2024