Produktvalg Hekksakser langskaftede - bensin

HL 94 KC-E

Sterk langskaftet hekksaks med kortere skaft

Generell info

Bensindrevet langskaftet hekksaks for profesjonelt arbeid med spesielt brede, høye eller lange hekker og til krypbusker og kratt som vokser nær bakken. Hekksaksen er komplett utstyrt med vektredusert gir, økonomisk 2-MIX motor med ECOSPEED for turtallsregulering under lange arbeidsøkter eller i støyfølsomme områder. Den langskaftede hekksaksen har også lettstartsystemet STIHL Easy2Start og et justerbart knivkverd som kan svinges 145°. Totallengde 199 cm.

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tekniske data

HL 94 KC-E

Tekniske data

Tekniske data Verdi
CO2 verdi g/kWh 794
Standard skjærelengde cm 60
Effekt kW/hk 0,9/1,2
Lydeffektnivå dB(A) 1) 108
Lydtrykknivå dB(A) 1) 92
Startkomfort Easy2Start
Sylindervolum cm³ 24,1
Vekt kg 5,7
Vekt Pounds 12,6
Tankvolum l 0,54
Vibrasjonsverdi venstre m/s² 2) 6,4
Vibrasjonsverdi høyre m/s² 2) 6,4
Tannavstand mm 34

1) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2,5 dB(A)
2) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2 m/s²

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

HL 94 KC-E

Standard utstyr

 • Multifunksjonshåndtak Zoom
  Multifunksjonshåndtak

  Samtlige av motorens betjeningselementer er samlet på høyre håndtak. Styres enkelt og greit med en hånd.

 • Hurtig innstillingssystem 145° Zoom
  Hurtig innstillingssystem 145°

  Knivbjelken kan trinnvis stilles inn over et område på 145° og kan felles helt ned, noe som betraktelig forenkler både lagring og transport.

 • Knivsystem Zoom
  Knivsystem

  Dobbelsidig slipte kniver gir kraftfulle og presise snitt også når det gjelder tykkere grener.

 • Primer Zoom
  Primer

  STIHLs pumpeprimer fyller forgasseren med bensin slik at den starter umiddelbart når det dras i startsnoren. Overflødig bensin returneres til tanken slik at motoren ikke skal bli rå.

 • STIHL 2-MIX motor Zoom
  STIHL 2-MIX motor

  2-MIX motoren kombinerer lave utslipp og drivstofforbruk med lav vekt og hurtig akselerasjon. Noe som er bra både for miljøet, helsen og lommeboken. Den hurtige akselerasjonen kommer til sin rett under arbeidet og det finnes nok kraft til å klippe grove hekker.

 • STIHL Antivibrasjonssystem Zoom
  STIHL Antivibrasjonssystem

  Fire gummidempere reduserer overføringen av vibrasjonene som skapes av motoren og det roterende skjæreverktøyet. Håndtakene er nærmest vibrasjonsfrie og arbeidet er komfortabelt og sparer krefter.

 • STIHL Easy2Start Zoom
  STIHL Easy2Start

  Med det jevne draget i startsnoren spennes fjæren mot kompresjonstrykket. Slik unngår du områder med stor motstand og rykkete bevegelser. Fjæren avgir automatisk den lagrede energien til veivakselen, slik at den blir satt i bevegelse og sørger for at motoren starter pålitelig. Dette gir en langsommere starthastighet på omtrent to tredjedeler.

 • STIHL Ecospeed Zoom
  STIHL Ecospeed

  Med Ecospeed funksjonen, kan du kjøre stanghekksaksen i en drivstoffgjerrig driftsmodus. Vri knotten mot minus, så senkes motorens maksimale hastighet og hekksaks går på lavere turtall. Du kan når som helst ved å trykke på gassen for å få maksimalt ut av maskinen, selv om den er satt til en lavere hastighet. Når motoren går på delvis belastning, reduseres drivstofforbruket og du kan kjøre mye lenger på en tank.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon da / fi / no / sv 15.06.2022