Produktvalg Betongsag - bensin

GS 461

Ligger i hendene som en motorsag og har like mye kraft som en kappemaskin

Generell info

Kraftig spesialmaskin for de vriene oppgavene. GS 461 er et supplement der en tradisjonell kappemaskin ikke kommer til, som ved hjørnekapping, utsparring og ved kapp av betongrør som ligger nede i grøften. GS 461 er mest egnet til kapp av betong, men kan også brukes til materialer som naturstein og tegl. Maskinen er utstyrt med STIHL 2-MIX-motor, langtids luftfiltersystem med HD2-filter, kjedestramming på siden, STIHL antivibrasjonssystem, dekompresjonsventil, STIHL ElastoStart og kobling for vanntilførsel til sverdet. Maskinen må ha vannførsel under bruk. Dette forlenger levetiden til sverd og kjede samt reduserer støvbelastningen.

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tekniske data

GS 461

Tekniske data

Tekniske data Verdi
Standard skjærelengde cm 40
Standard sverdlengde cm 40-45
Sylindervolum cm³ 76,5
Tankvolum l 0,78
Effekt kW/hk 4,3/5,8
Vekt kg 1) 7,6
Lydeffektnivå dB(A) 2) 115
Lydtrykknivå dB(A) 2) 105
Vibrasjonsverdi venstre m/s² 3) 4,5
Vibrasjonsverdi høyre m/s² 3) 4
Sagkjededeling 3/8 "
CO2 verdi g/kWh 775

1) med tom tank, uten sverd og Sagkjede
2) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2,5 dB(A)
3) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2 m/s²

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

GS 461

Standard utstyr

 • Antivibrasjonssystem Zoom
  Antivibrasjonssystem

  Intens vibrasjon ved håndtakene av elektroverktøy kan føre til langsiktig skade i hender og armer. STIHL har derfor utviklet et effektivt antivibrasjonssystem. For motorenheter med antivibrasjonssystem på håndtakene, er de vibrasjoner som genereres av motoren og arbeidsredskapet betydelig redusert.

 • Dekompresjonsventil Zoom
  Dekompresjonsventil

  Dekompresjonsventilen slipper ut en del av kompresjonstrykket fra sylinderen. Således blir strekkraften betraktelig redusert i startsnoren og dermed gjør starten enklere samtidig som det gjør maskinen smidigere.

 • Diamantkjede 36 GBM Zoom
  Diamantkjede 36 GBM

  Kjedet er spesielt utviklet for GS 461 til våtkapping av betong og hard stein. Kjedet har forslipte diamantsegmenter med LowStretch-teknologi. Kjedet leverer full ytelse fra start til slutt med en rolig og vibrasjonsfri skjæring i betong, hardstein, murstein og støpejernsrør. Kjedets levetid er avhengig av materialet det skjærer i. Harde materialer som granittstein sliter mye mer på kjedet enn hva betong gjør.

 • Gummibeskytter Zoom
  Gummibeskytter

  Ved kutting i f.eks vegg blir motorhuset beskyttet av en stor gummibeskyttelse mot skader ved full nedsenking.

 • Kjededrevsdeksel med vannstyring Zoom
  Kjededrevsdeksel med vannstyring

  Vannstyringen som gir en optimal utnyttelse av spylevannet sitter integrert i kjededekselet. Vannet ledes inn i dekselet og videre inn i sverdsporet.

 • Kjedestramming fra siden Zoom
  Kjedestramming fra siden

  Med kjedestramming på siden og de integrerte mutterne, er det utrolig lett å bytte og etterstramme kjedet.

 • Langtids-luftfiltersystem Zoom
  Langtids-luftfiltersystem

  Langtids-luftfilteret har et HD2-filter som gir høyeffektiv filtrering - tar også bort fint støv. HD2-filteret rengjøres enkelt med f.eks STIHL Varioclean og varmt vann. Bak HD2-filteret sitter et ekstrafilter som tar de aller fineste partiklene og beskytter forgasseren mot inntrengende støv. Rengjøringsintervallene blir derfor mye lengre og motoren beskyttes effektivt mot skitt og slitasje.

 • STIHL 2-MIX motor Zoom
  STIHL 2-MIX motor

  STIHL GS 461 er utstyrt med totaktsmotor med STIHL 2-MIX-teknologi. Denne bruker opptil 20 % mindre drivstoff og reduserer eksosutslippet med opptil 70 %, sammenlignet med STIHLs totaktsmotor uten 2-MIX teknologien.

 • STIHL ElastoStart Zoom
  STIHL ElastoStart

  Som en følge av kompresjonstrykket oppstår det, når man starter forbrenningsmotorer, en rykkete motstand. Dempningselementet i spesialhåndtaket ElastoStart tar opp og gir fra seg kraft under kompresjonen, noe som gir et jevnt startforløp.

 • Sverd Rollomatic G Zoom
  Sverd Rollomatic G

  Med integrert vannskyllingssystem i sverdet og topptrinse. Spesielt utviklet for GS 461. Skinne med ekstra strammehull for forlengelse av strammelengden, herdet kjedespor.

 • Vanntilkobling Zoom
  Vanntilkobling

  Vanntilkoblingen ligger direkte på maskinen, og er montert litt på skrå oppover. Dermed er vannet svært enkelt å koble til og kontakten er beskyttet mot smuss når du setter maskinen på gulvet. Vanntilførselen er nødvendig som vasking og binding av støv, så vel som smøring og avkjøling av sverd og kjede.

 • Verktøyløst tanklokk Zoom
  Verktøyløst tanklokk

  Enkelt å åpne og lukke tanklokket helt uten verktøy, samtidig som det gir beskyttelse mot støv.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tilbehør

GS 461

Tilbehør

  • 3/8 Zoom
   3/8" Diamantkjede 36 GBE

   Startkjede for rask, rolig våtkapping med lite vibrasjoner. Spesielt egnet for slipende byggematerialer som tegl og kalksandstein. Med forslipte diamantsegmenter på annenhver kjededel beskyttet med Low-Stretch-teknologi. Dette beskytter naglebolter og drivledd mot slitasje, noe som igjen minsker kjedeforlengelse.

  Tekniske data Verdi
  Sporforbindelse 1 3.006
  Sporavstand 1(*) 40 cm/16",40cm/16"
  Sagkjededeling 9,32 mm/3/8",9,32mm/3/8"
  grunnleggende type G = Gestein,G = sten
  Drivlenketykkelse 1,6 mm/.063",1,6mm/.063"
  Antall tenner på kjededrevet 8
  Antall drivlenker 64 dl,64 Tg

  Inneholder

  • 3/8" Diamantkjede 36 GBE, 64 drivlenker

  • Føringsklo Zoom
   Føringsklo

   Førings- og støttehjelp for skjæring i betong og murverk. Av herdet, galvanisert stål. For GS 461.

  Inneholder

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon da / fi / no / sv 05.08.2021