Produktvalg Grensager

HT 135

Kraftig profesjonell grensag med teleskopskaft

Generell info

Den kraftigste bensindrevne grensagen fra STIHL. Med 4-MIX motor for profesjonelt bruk innen trepleie, fruktdyrking og kommunalt bruk. Til fjerning av grener, dødt treverk og nedblåste trær samt til pleie av frukttrær. 1/4" PM3-sagkjede, lett magnesiumdrev med påstøpt robust grenhake. Ekstra stabilt teleskopskaft for profesjonelt bruk. Hurtigjustering gir eksakt posisjonering og presise kutt. Totallengde: 270-390 cm.

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tekniske data

HT 135

Tekniske data

Tekniske data Verdi
Standard sverdlengde cm 30
Sylindervolum cm³ 36,3
Effekt kW/hk 1,4/1,9
Vekt kg 1) 7,9
Sverdlengde cm 30
CO2 verdi g/kWh 845
Lydtrykknivå dB(A) 2) 92
Lydeffektnivå dB(A) 2) 109
Vibrasjonsverdi venstre m/s² 3) 4,3
Tankvolum l 0,53
Vibrasjonsverdi høyre m/s² 3) 4,8
Sagkjededeling 1/4 " P
Total lengde (min.) cm 4) 270
Total lengde (max.) cm 4) 390

1) Med tom tank, uten sverd og sagkjede
2) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2,5 dB(A)
3) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2 m/s²
4) Med skjæreverktøy

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

HT 135

Standard utstyr

 • Solid grenhake Zoom
  Solid grenhake

  Grenhaken bidrar til å holde grenen på plass mens du sager, og gjør det enkelt å løsne grener som sitter fast.

 • STIHL profesjonelt kjedestrammersystem Zoom
  STIHL profesjonelt kjedestrammersystem

  Med kjedestramming fra siden strammes kjedet fort og enkelt på sikker avstand fra sagkjedens skarpe skjærtenner. En siktlinje er integrert i kjededrevdekselet for å gjøre det enklere å plassere sverdet riktig under arbeid. Det flate og smale kjededrevsdekselet med integrerte glidelister og styrekanter gjør at man bruker mindre kraft ved kvisting. Dette gjør at sannsynligheten for pakking av flis i dekselet reduseres betraktelig.

 • Profesjonelt teleskopskaft Zoom
  Profesjonelt teleskopskaft

  Svært ergonomisk og god stivhet ved føring pga kvadratisk utforming av teleskopskaftet, noes om sikrer eksakt posisjonering og presise kutt. Ekstra stabilt teleskopskaft for profesjonell bruk med hurtigjustering. Skaftlengden kan justeres uten bruk av verktøy. Du kapper kvister og greiner i opptil 5 meters høyde.

 • Ergonomisk hurtigjustering Zoom
  Ergonomisk hurtigjustering

  Lengden på HTA 135 justeres enkelt mellom 285 og 405 cm med hurtigjusteringen. Alt som trengs er en kvart gangs vridning for å løsne og justere til ønsket lengde. Så vris den tilbake for å feste.

 • Optimal håndtering Zoom
  Optimal håndtering

  En klämma på teleskopröret gör det enkelt att fästa och släppa maskinen från bärsystemet. Klämman justeras lätt på riggröret med handen. Maskinvikten fördelas jämnt och optimalt för dig som kör stamkvistaren med bärsystemet RTS. Det bekväma handtaget på klämman ser till så att du alltid har maskinen i ett säkert grepp, medan STIHL bärsystem gör ditt arbete lättare, speciellt i utdraget läge. Vårt bärsystem ger optimal rörelsefrihet när du arbetar med maskinen. Varje modell levereras med en bärrem som standard.

 • STIHL 4-MIX motor Zoom
  STIHL 4-MIX motor

  Kombinerer fordelene fra både 2-takts- og 4-takts motorene. Det revolusjonerende 4-MIX prinsippet gir et lavere lydnivå, høyt dreiemoment og utvikler opp til 80% mindre utslipp av skadelige avgasser.

 • Lettvektsvinkelgir i magnesium Zoom
  Lettvektsvinkelgir i magnesium

  Vinkelgiret er laget av magnesium, som kombinerer holdbarheten som kreves for profesjonelt arbeid med en veldig lav vekt. Grensagens lette hode reduserer belastningen under lengre arbeidsperioder.

 • Antivibrasjonssystem Zoom
  Antivibrasjonssystem

  I eksakt beregnede buffersoner reduseres vibrasjonene som skapes av motoren og det roterende sagkjedet. Det gjør sagingen sikrere og mindre slitsomt.

 • Multifunksjonshåndtak
  Multifunksjonshåndtak

  Alle betjeningselementene for motorstyringen betjenes med èn hånd. Dermed er betjeningen enkel og pålitelig.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Tilbehør

HT 135

Tilbehør

  • Kjedebeskytter, opptil 35 cm sverdlengde Zoom
   Kjedebeskytter, opptil 35 cm sverdlengde

   Robust kjedebeskytter for sikker transport og oppbevaring av din motorsag. Beskytter både kjedet og brukeren. Passer til sverdfestet 3005, opptil 35 cm.

  Inneholder

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon da / fi / no / sv 01.08.2022