Produktvalg Powerbank

PS 3000 - bærbar strømforsyning

For strømtilgang også utenfor strømnettet

Generell info

Med den mobile powerbanken STIHL PS 3000 har du elektrisk strømforsyning tilgjengelig uansett hvor du trenger det. Dette lar deg jobbe med hagearbeid og landskapsarbeid, kommunalt arbeid eller anleggsdrift selv utenfor rekkevidden til et strømnett. For eksempel drar du nytte av dette utslippsfrie og lydløse alternativet til en dieselgenerator når du utfører reparasjons- og rengjøringsarbeid utendørs, og når du bruker vannpumper eller STIHL høytrykksvaskere. Den er også perfekt for brann- og redningstjeneste, catering og food trucks eller camping.

Med et energiinnhold på 2,1 kWh og en høy kontinuerlig effekt på 3,6 kW, kan kraftige, elektriske maskiner også drives over lengre perioder. Du kan også lade opp batteriene raskt og enkelt mens du er på farten. For å gjøre dette kobles enhetene eller laderne direkte til 230 V-kontakten på PS 3000. Alternativt kan du bruke de to Neutrik powerCON-kontakten. En lade- og statusvisning gir deg også en oversikt over den gjenværende kapasiteten på powerbanken.

Den mobile strømforsyningen har en kompakt design med stabil ramme og ulike grep. Takket være vekten på 19,8 kg kan du enkelt transportere den til ønsket sted. Med IP54 støv- og sprutbeskyttelsen, kan den til og med brukes i regn.

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Utstyr

Powerbank PS 3000

Standard utstyr

 • Mobilbruk Zoom
  Mobilbruk

  FOR FLEKSIBEL UTENDØRS BRUK. Med en relativt lav vekt kan du enkelt transportere den bærbare generatoren dit det trengs, og du får et eksosfritt og stille alternativ til en bensingenerator.

 • Tilkoblinger Zoom
  Tilkoblinger

  FOR SIKKER STRØMFORSYNING. To forskjellige stikkontakter er integrert i den bærbare strømforsyningen. Du kan enten koble til ladere eller andre elektriske maskiner via en 230 V Schuko-kontakt eller bruke Neutrik powerCON-kontaktene.

 • Trygg å bruke utendørs Zoom
  Trygg å bruke utendørs

  STÅR STABILT. Med en kompakt konstruksjon og stabil ramme som gjør at batterigeneratoren står stødig på ulike overflater og er både trygg og meget god for utendørs bruk uansett underlag.

 • Kraft og kraftkvalitet Zoom
  Kraft og kraftkvalitet

  FOR LENGRE BRUK UTANFOR KRAFTNETTET. Med et energiinnhold på 2,1 kWh og en høy kontinuerlig strømforsyning på 3,6 kW kan du bruke generatoren til å kjøre kraftige, elektriske maskiner med høy kvalitet, selv over lengre perioder. 

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør

Dokumenter

Manualer

Språk Dato Link
manual icon International 18.07.2022