Produktvalg Care & Clean Kits

Care and Clean Kit MS Plus

Care & Clean Kit MS Plus – Komplett sett for rengjøring av motorsag og filter

Generell info

STIHL Care & Clean Kit MS Plus er det perfekte valget for grundig rengjøring og pleie av din STIHL motorsag. Med regelmessig vedlikehold av sverdet, kjededrevdekselet, sylinderflensene, dekselet og luftfilteret, bidrar du til den lange levetiden og effektiviteten til motorsagen. STIHL Care & Clean Kit MS Plus inneholder egnede rengjørings- og pleieprodukter sammen i et praktisk sett.

STIHL Care & Clean Kit MS Plus inneholder alt som trengs for rengjøring og stell:

  • 500 ml STIHL VarioClean Eco
  • Rengjøringsbørste med sporskrape
  • Vaskepose i mikrofiber hhv. -hanske for HD2 luftfilter og overflaterengjøring

Løsne først grov smuss i stangsporet, fra oljehullet og sylinderflensene av din STIHL motorsag. De kan skrapes rene med metallbladet på sporskraperen og løse smusspartikler børstes bort med rengjøringsbørsten. Spray deretter alle deler med det spesialutviklede, skånsomme universalrengjøringsmiddelet STIHL VarioClean Eco, hvis innhold er av 92 % naturlig opprinnelse. Sertifisert av Ecocert som et organisk rengjøringsmiddel. Den kan brukes til raskt, effektivt og skånsomt å rengjøre alle plastoverflater, metall som jern eller aluminium, gummi eller lakkerte overflater. Olje, fett, harpiks og organisk smuss løses opp så snart midlet sprøytes på sagkjedet, sverdet eller maskinhuset. Du kann også bruke vaskeposen i mikrofiber som hanske. Delene vaskes deretter enkelt av med vann.

Med mikrofibervaskeposen er det utrolig enkelt å rengjøre HD2-luftfilteret på motorsagen din : Etter at STIHL VarioClean Eco har virket en kort stund kan du enten bløtlegge filteret i vaskeposen i varmt vann eller vaske det i vaskemaskinen på 60°C >, akkurat som med STIHL vernebuksene dine. Filteret blir som nytt, og du trenger ikke kjøpe nytt filter, som skåner miljøet.

Vi anbefaler at du bruker vernebriller og arbeidshansker ved rengjøring.

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør