Produktvalg Cut Kits

Cut Kit 7 sverd- og kjedepakke til MSA 200

Skjæreutstyr til MSA 200

Generell info

Til og med de beste kjedene blir etter en tid så sløve og slitt at de må byttes ut. Med sverd- og kjedepakkene fra STIHL får du en praktisk løsning som inneholder det du trenger for å opprettholde den gode skjæreeffekten til motorsagen din. STIHL Cut Kit 7 sverd- og kjedepakke kan benyttes på batterimotorsagen MSA 200. Monteringsanvisning finner du via en QR-kode på forpakningen, og med enkle grep er motorsagen din oppdatert og klar for nye oppdrag, med optimal skjæreeffekt.

STIHL Cut Kit 7 til STIHL MSA 200 inneholder:

  • 1 x STIHL Rollomatic E Mini, 1/4" P, 1,1 mm (35 cm) sverd
  • 2 x STIHL 1/4" P Picco Micro 3 (PM3), 1,1 mm kjeder

Det smale og lette STIHL Rollomatic E Mini, 1/4" P-sverdet er optimalt for effektivt og presist arbeid med for eksempel beskjæring av busker og trær eller kapping av fyringsved. STIHL 1/4" P Picco Micro 3 (PM3)-kjede har lav kasttendens og lave vibrasjoner, og har en smal konstruksjon. Sverdet og kjedet er optimalt tilpasset hverandre og motorsagen, slik at du får høy effekt under arbeidet. Regelmessig vedlikehold og bytte av skjæreutstyr gjør at motorsagen din opprettholder effekten over lengre tid.

InneholderAvvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. Vi forbeholder oss retten til endringer i den tekniske spesifikasjonen, pris og tilbehør